reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie na wsi w sklepie byla tylko z pieczarkami, wiec o kurczaku i ciagnacym serze moglam zapomniec :p
Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

Święte słowa :-)

Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.

Mmmm... Niebo w gębie...

Tyle, że ja pizzę sama robię, ciasto na pizzę też lubię sobie sama zrobić, pyszne drożdżowe, mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, mrożonych nie cierpię (jestem szczera-nie chcę nikogo urazić)

Nigdy sama pizzy jeszcze nie robiłam. Może kiedyś się skuszę w jakiś wolny dzień ;-)

A moje mięsko już się dusi w sosiku. Pachnie w całym domu. Normalnie cud miód malina :-)

Ale to w sumie na późny wieczór. Jak się bardziej podniecę Waszymi pizzami to zaraz zadzwonię do Skrzypka :-p

Kobietki zrobiłam test i wynik negatywny:-:)-( nie wiem co jest grane:-:)-(
Odczekaj dwa dni i zrób betkę:tak:

mnie to mówisz -ja mam cały czas wątek włączony!!!:-D:-D i cały czas zaglądam -chyba idę na aerobik tylko nie wiem czy powinnam z tym kłującym brzuszkiem
OO Agatka zdjątko wstawiono:-)Rewelka

Ja marze o basenie, ale po zabiegu mam zakaz
Olu, uszy do gory, pomysl jaka Cie znowu przyjemnosc czeka w tym miesiacu staran ;)\

(okruszek | Zapal świeczkę...)
Już się nie moge doczekać, a Tu na noc dzis jeszcze jestem sama i nici z przytulanek;-);-)

Dziewczyny nie mówcie mi o wakacjach i basenie. Basenu mam zakaz ze względu na ryzyko infekcji, a na wakacje też nie pojedziemy, bo chcę być blisko lekarza swojego i boję się długiej podróży, a góry odpadają przy nadciśnieniu.
Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.
Kurczę ja o basenach, morzach , jeziorach, rzekach mogę sobie zapomnieć. Jedna kapiel i później miesiąc infekcji.:baffled:

Dziewczyny, ale mi smaka narobiłyście na pizze:-p ale my z sisterkami też zawsze robiłyśmy same:-) a teraz czasem jak się razem spotkamy, a jak nie to kupną jemy, ale też tylko w sprawdzonych miejscach:-) ehhh ja nawet nie wiem co mam dziś na obiadek, bo Mężuś w kuchni, a ja jeszcze w pracy:baffled:

reklama
OO Agatka zdjątko wstawiono:-)RewelkaJuż się nie moge doczekać, a Tu na noc dzis jeszcze jestem sama i nici z przytulanek

Mam nadzieję ze mnie tam dobrze nie widać bo durną minę mam:-D a mężuś to przepraszam gdzie pracuje bo mnie to zaintrygowało??? no chyba ze to tajemnica sł. to już wiem gdzie;-);-);-)

Do góry