reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ola81...nie w tym cyklu to w nastepnym :-) zbieraj fluidki i do dzieła kochana, do dzieła....

karola322 nie wiem po co sikaniec...lepiej zrób bete jutro ...jak rosnie to znaczy że jest fasolka i koniec!!!...jak na dzień dzisiejszy to mozlie jest by to było jakieś 7 dni po zapłodnieniu...sama policz czy ci to pasuje...u mnie w 30dc gdzie owu była 14-15dc beta była 298...a test w 28 dał wynik II....

13x13 ja prucz wielgachnej piły zupełnie dobrze się czuję, nic nie boli, nic nie strzyka....+ 11 kg mam a to chyba nie jekos tak okropnie duzo przy założeniu, że sama mała ok 4ki ma...a pozatym w ciazy z wiki tez do ostatniego dnia przed porodem czyłam sie rewelacyjnie...oby też tak było i teraz...

selenko piekny brzunio, cud miód

Kasiekkm a mi sie farnek podoba, marcel tez więc może być Marceli Franciszek

A u mnie bedzie LAURA :-)

reklama
Dziękuje Wam za wsparcie!!
Ja miałam łyżeczkowanie 26 grudnia. Do szpitala trafiłam 22. Najbliżsi wpadli do mnie podzielić się opłatkiem. Lekarze zgodzili się aby mój M nocował ze mną w święta w szpitalu. To był bardzo trudny czas..:(

Oj, to Boże Narodzenie też dla Ciebie nie będzie już takie piękne jak dotąd... Bardzo mi przykro :-(

Ja uważam, że skoro już muszą się wydarzać różne tragedie, to powinny się dziać w dni "robocze". Święta i inne terminy istotne dla danej osoby powinny być wolne od zła, smutku i łez... Szkoda, że życie uważa inaczej :wściekła/y:

Kinguś a ja życzę Tobie abyś trzymała w swoich ramionach za te już niecałe 17 tygodni Twoje spełnienie marzeń - małe, zdrowe i uśmiechające się do Ciebie maleństwo dla którego to Ty będziesz całym światem.

Sylwi' przytulam - obejrzałam filmik i sama nie wiem co o nim myśleć mam strasznie mieszane uczucia.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

Ola81 jeszcze kiedyś betka na pewno urośnie.

Karola322 Ty nie siedź na BB tylko marsz po teścik

Ola15 i iławianka są też:-)

Ola81 ja pocztę cały czas czyszczę mam tego ok 600 wiadomości :tak::tak::tak: nie chce mi się przeglądać wszystkiego ale muszę w końcu

kingus dziś urodzinki???? Wszystkiego naj , naj kochana. ZDrowego, pięknęgo i pulchnego bobaska.

Kinguś sto lat!
a co do nerek to dużo dziewczynek się z tym borykało ale dasz rade

Kinguś ode mnie też NAJLEPSZEGO !!! :-)

Kinguś 100 lat !!! wszystkiego naj naj naj.

Moja koleżanka miała problem z nerkami w ciąży. Dostala leki i po 2 tyg było już wszystko dobrze. Nie martw sie kochana.

Kinguś a ja życzę Tobie abyś trzymała w swoich ramionach za te już niecałe 17 tygodni Twoje spełnienie marzeń - małe, zdrowe i uśmiechające się do Ciebie maleństwo dla którego to Ty będziesz całym światem.
Dzięki dziewczyny za życzenia.
Trochę mnie pocieszyłyście i czuje się już lepiej dzięki.

reklama
Do góry