Ja powiem szczerze dałam radę przetrwać tylko dzięki mojemu synkowi. I on jest dla mnie dowodem, że warto walczyć, że dziecko jest cudem a jego wychowywanie darem.Witaj Alutka....
Wiemy jak jest.....sił chyba zawsze brak,cięzko jest sie zebrac...ale wierzę ze Wam sie kochana uda....nam jest troszeczke łatwiej bo mamy juz swoje "pierwsze" dzieciaczki....
Spokojnej nocki.....
Ja tez zaraz uciekam bo musze Gosiaka połozyc......
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dziewczynki....doczekacie się tylko trzeba walczyc......
Dzis jak siedziałam w poczekalni...były trzy dziewczyny....jedna która nie moze zajc,druga po 4 poronieniach a rok temu urodziła i jedna do kontroli po zabiegu....tydzien temu straciła swoje Malenstwo....a ja tak bardzo bałam się isc i patrzec na wystające brzuszki.....za wiele kobiet To spotyka.....!
She...daj sobie czas kochana,nic na siłe....wiem po sobie...a faceci nieco inaczej na yto wszystko patrza....ja tez się boje ze nie bede w stranie.....sa pewne etapy które trzeba przejsc aby wrócic do "normalnosci".....
Dzis jak siedziałam w poczekalni...były trzy dziewczyny....jedna która nie moze zajc,druga po 4 poronieniach a rok temu urodziła i jedna do kontroli po zabiegu....tydzien temu straciła swoje Malenstwo....a ja tak bardzo bałam się isc i patrzec na wystające brzuszki.....za wiele kobiet To spotyka.....!
She...daj sobie czas kochana,nic na siłe....wiem po sobie...a faceci nieco inaczej na yto wszystko patrza....ja tez się boje ze nie bede w stranie.....sa pewne etapy które trzeba przejsc aby wrócic do "normalnosci".....
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Dzieci to majątek.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dobranoc kobietki.......
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
włąsnie doczytałąm was do konca alescie naprodukowaly juz sie zastanawiam jak nadrobie te zaleglosci prze dwa tygodnie gdy mnie nie bedzie
a u nas spokoj tzn .ja sie miotam brzuch pobolewa jak na @ a raczej ćmi ale nic oprócz białego sluzu sie nie pojawia
jutro smigam na tsh i cytomegalie chyba zrobie od razu w dwoch klasach
Wercie naszlo na dorosle rozmowy no i weszlismy na temat rodzenstwa - jaka ja mam mądrą córkę a i zdjecie PIXELKI bardzo pomoglo a wlaśnie Pixela czy byłąś moze 1 maja w Warszawskim ZOO
AGA AJ milo widziec i czytac twoje posty kochana wierze w to ze kiedys bedzie dobrze i zaswieci dla Ciebie słońce
EDYTKA kazdego dnia o Tobie myśle
OLCIA trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki i cos mi sie zdaje ze bede jutro Ci gratulować
ALUTKA witaj
GOSIA kiedy zaszlam w ciaze tez ciagle spalam a moj R dorobil sobie taka teorie "mąż zrobil co swoje mąż moze odejsc przed telewizor"
NIKKI tylko bez szalenstw jak juz nawet pozwoli na przytulanki
wszystkie dziewczynki niewymienione mocno sciskam i przepraszam ale nie nadazam zapamietywac nickow
a u nas spokoj tzn .ja sie miotam brzuch pobolewa jak na @ a raczej ćmi ale nic oprócz białego sluzu sie nie pojawia
jutro smigam na tsh i cytomegalie chyba zrobie od razu w dwoch klasach
Wercie naszlo na dorosle rozmowy no i weszlismy na temat rodzenstwa - jaka ja mam mądrą córkę a i zdjecie PIXELKI bardzo pomoglo a wlaśnie Pixela czy byłąś moze 1 maja w Warszawskim ZOO
AGA AJ milo widziec i czytac twoje posty kochana wierze w to ze kiedys bedzie dobrze i zaswieci dla Ciebie słońce
EDYTKA kazdego dnia o Tobie myśle
OLCIA trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki i cos mi sie zdaje ze bede jutro Ci gratulować
ALUTKA witaj
GOSIA kiedy zaszlam w ciaze tez ciagle spalam a moj R dorobil sobie taka teorie "mąż zrobil co swoje mąż moze odejsc przed telewizor"
NIKKI tylko bez szalenstw jak juz nawet pozwoli na przytulanki
wszystkie dziewczynki niewymienione mocno sciskam i przepraszam ale nie nadazam zapamietywac nickow
angelka123
i tylko nadzieja......
Czesc Dziewczynki ;-)
Witam wszystkie bardzo serdecznie i bez wyjatku!!!!
Edytko strasznie tesknie.... zagladam, wypatruje ale Ciebie nie ma..... :-(
u mnie.... ach... @ przyszla niestety..... staranka narazie niet... i jakos wszystko takie jest do .......
Witam wszystkie bardzo serdecznie i bez wyjatku!!!!
Edytko strasznie tesknie.... zagladam, wypatruje ale Ciebie nie ma..... :-(
u mnie.... ach... @ przyszla niestety..... staranka narazie niet... i jakos wszystko takie jest do .......
slodziutka_e
Fanka BB :)
Dziewczynki nie wiem co u Was :-
zawstydzona/y: wogóle nie "siedzę" przed kompem.
Dostałam eski od wróbelka Asi.. że są jeszcze w dwupaku ( z przed wczoraj
) i że mimo że jest poprawa - nie ma skurczy to nie chcą Ją wypuscić do domku.
Że Was wszystkie pozdrawia i całuje.
Alinko dziękuje za pamięć (Also)....
Agula AJ... całuje
Alutka witam...
Carri dziękuje za troskę. Odpoczynek od komputera jak widać bardzo mi się przydał. Ale u mnie nic nowego. Dzień za dniem leci. Próbuje sobie jakoś wszystko poukładać. I żyć...
Choć życie nas nie oszczędza.
Całuje Was wszystkie.
Trzymajcie się dziewczynki.
Napewno kiedyś do Was zaglądne.
Całuje wszystkie BEZ WYJĄTKU!!
Dostałam eski od wróbelka Asi.. że są jeszcze w dwupaku ( z przed wczoraj
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Że Was wszystkie pozdrawia i całuje.
Alinko dziękuje za pamięć (Also)....
Agula AJ... całuje
Alutka witam...
Carri dziękuje za troskę. Odpoczynek od komputera jak widać bardzo mi się przydał. Ale u mnie nic nowego. Dzień za dniem leci. Próbuje sobie jakoś wszystko poukładać. I żyć...
Choć życie nas nie oszczędza.
Całuje Was wszystkie.
Trzymajcie się dziewczynki.
Napewno kiedyś do Was zaglądne.
Całuje wszystkie BEZ WYJĄTKU!!
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
nasze SŁODZIUTKIE GURU wysłuchało próśb i sie pojawilo
EDYTKO jesli pomaga ci niesiedzenie przed kompem to my Cie rozumiemy tylko sie nie możemy doczekac na Twoje posty
trzymaj się kochana
EDYTKO jesli pomaga ci niesiedzenie przed kompem to my Cie rozumiemy tylko sie nie możemy doczekac na Twoje posty
trzymaj się kochana