reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chciałoby si,e miec taką nadzieję, ale niestety poronienia sie zdarzają i myślę, że zdarzać nie przestaną, niestety. Ale dobrze,że jest takie forum jak to. I takie dziewczyny jak WY.

reklama
Selenko gratuluję!!! Ech szkoda, że Was starych wyjadaczek tak mało ostatnio, ale taka kolej rzeczy.
Kurczę na prawdę dużo maluszków w najbliższym czasie przyjdzie na świat, fajnie. Trzymam kciuki za spokojne i bezbolesne rozwiązania!

Witam
dzis połknełam dosłownie połknełam pol arbuza ta polowka wazyla 4 kilo i jeszcze dwie nektarynki wiec to chyba nie brak witamin
Jak owocowo;-)

Chcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
Ja od 12 tygodnia biorę witaminki pregnavit
PREGNAVIT 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.

przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)
Na pierwszym to chyba łapka macha :-) Super.

Mega dół... Właśnie skończyło się "M jak miłość".
Ja ja poroniłam to chyba Cichopkowa w serialu zaczynała ciążę:-(

Kto ma tvn style wlasnie sie zaczyna niania zagraniczna oj bedzie sie dzialo
Lubię to oglądać.

wizyte mam 29 czerwca o 17.30. u mnie nadal objawów brak.... to juz nie jest śmieszne :-( cyce dalej mnie bolą ale poza tym to nic no i brzusio ciagnie czasem i rośnie nadal...
Pati ja też na początku nie miałam za dużo objawów. Mdłości pojawiały się i znikały. A brzuch to mi zaczął chyba od 10 tc rosnąć. Głowa do góry.

Co do seriali, to też jestem fanką CSI :-D:-D
W którymś odcinku ma się pojawić Michał z "na wspólnej"- tylko ciekawe kiedy ten odcinek będzie w Polsce.

Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .
Trzymam mocno kciuki za wyniki. Odezwij się jak będziesz coś wiedziała. Przytulam.

już nie ma nikogo z tej ekipy która mnie tu przyjęła :( brak dziewczynek...:-(
Ja jestem ;-);-);-)

Od dziś oficjalnie moja ciąża donoszona. Skończyłam 37 tydzień.
Super, bardzo się cieszę :-D:-D

U mnie betka zrobiona. Lecz wynik dopiero jutro o 13 :-(
Czekam i trzymam kciuki ;-)

buziaki dla was i miłego dnia
Witaj Pixellko :-D:-D

A to my dziś 23 tc- sam brzusio

Mamo Sówko, cudny suwaczek!!

Dziękuję:tak:

przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)

Ale kochane maleństwo:-D

Wolę CSI-serial bez złudzeń

My zawsze z Mężusiem to oglądamy tylko teraz są takiego godziny, że już nie wytrzymujemy:-p

mamo sowko doczytałam :) gratulacje :-D :-D ciesze się z kolejnej fasolki...

Dziękuję:tak:

Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
widzę, że "starych" dziewczynek mało :-(
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno mysle o was cały czas ale doba za krótka dla mnie na wszystko niestety :-(
padam na ryjek jestem po dwóch 12 i nie mam siły sie nawet ruszyc jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .

Kochana trzymam za Was kciuki:-)

Dzień Dobry.
Od dziś oficjalnie moja ciąża donoszona. Skończyłam 37 tydzień.

Gratuluję donoszonej ciąży:-) teraz to już chyba pójdzie z górki:-D

Witam się dziewczyny z rana, ja nie śpię od 5, bo mnie Mężuś obudził wychodząc do pracy, ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo nie umiem spać:confused:

reklama
Do góry