reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
selenka a miejmy nadzieję że będzie ich mniej. Chociaz teraz w tych czasach, wszędzie chemia kobiety są słabsze to jest coraz gorzej.
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Selenko gratuluję!!! Ech szkoda, że Was starych wyjadaczek tak mało ostatnio, ale taka kolej rzeczy.
Kurczę na prawdę dużo maluszków w najbliższym czasie przyjdzie na świat, fajnie. Trzymam kciuki za spokojne i bezbolesne rozwiązania!
Kurczę na prawdę dużo maluszków w najbliższym czasie przyjdzie na świat, fajnie. Trzymam kciuki za spokojne i bezbolesne rozwiązania!
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Olcia z tego co pamiętam to Alicja sie z nami pożegnała na jakiś czas :-(
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Selenko gratulacje....
Ja też podczytuję jest mnie mniej ale czytam
pozdrawiam
Ja też podczytuję jest mnie mniej ale czytam
pozdrawiam
kinguś
Nie poddam się
Witam
PREGNAVIT 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.
A to my dziś 23 tc- sam brzusio
Jak owocowo;-)dzis połknełam dosłownie połknełam pol arbuza ta polowka wazyla 4 kilo i jeszcze dwie nektarynki wiec to chyba nie brak witamin
Ja od 12 tygodnia biorę witaminki pregnavitChcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
PREGNAVIT 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.
Na pierwszym to chyba łapka macha :-) Super.przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)
Ja ja poroniłam to chyba Cichopkowa w serialu zaczynała ciążę:-(Mega dół... Właśnie skończyło się "M jak miłość".
Lubię to oglądać.Kto ma tvn style wlasnie sie zaczyna niania zagraniczna oj bedzie sie dzialo
Pati ja też na początku nie miałam za dużo objawów. Mdłości pojawiały się i znikały. A brzuch to mi zaczął chyba od 10 tc rosnąć. Głowa do góry.wizyte mam 29 czerwca o 17.30. u mnie nadal objawów brak.... to juz nie jest śmieszne :-( cyce dalej mnie bolą ale poza tym to nic no i brzusio ciagnie czasem i rośnie nadal...
W którymś odcinku ma się pojawić Michał z "na wspólnej"- tylko ciekawe kiedy ten odcinek będzie w Polsce.Co do seriali, to też jestem fanką CSI
Trzymam mocno kciuki za wyniki. Odezwij się jak będziesz coś wiedziała. Przytulam.Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .
Ja jestem ;-);-);-)już nie ma nikogo z tej ekipy która mnie tu przyjęła brak dziewczynek...:-(
Super, bardzo się cieszęOd dziś oficjalnie moja ciąża donoszona. Skończyłam 37 tydzień.
Czekam i trzymam kciuki ;-)U mnie betka zrobiona. Lecz wynik dopiero jutro o 13 :-(
Witaj Pixellkobuziaki dla was i miłego dnia
A to my dziś 23 tc- sam brzusio
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mamo Sówko, cudny suwaczek!!
Dziękuję
przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)
Ale kochane maleństwo
Wolę CSI-serial bez złudzeń
My zawsze z Mężusiem to oglądamy tylko teraz są takiego godziny, że już nie wytrzymujemy
mamo sowko doczytałam gratulacje ciesze się z kolejnej fasolki...
Dziękuję
Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
widzę, że "starych" dziewczynek mało :-(
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno mysle o was cały czas ale doba za krótka dla mnie na wszystko niestety :-(
padam na ryjek jestem po dwóch 12 i nie mam siły sie nawet ruszyc jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .
Kochana trzymam za Was kciuki:-)
Dzień Dobry.
Od dziś oficjalnie moja ciąża donoszona. Skończyłam 37 tydzień.
Gratuluję donoszonej ciąży:-) teraz to już chyba pójdzie z górki
Witam się dziewczyny z rana, ja nie śpię od 5, bo mnie Mężuś obudził wychodząc do pracy, ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo nie umiem spać
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Kinguś śliczny mały brzusio
Mama sówka superaśny suwaczek, ani się obejrzymy i dojedziecie do końca
Mama sówka superaśny suwaczek, ani się obejrzymy i dojedziecie do końca
Ostatnia edycja:
reklama