reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam....
Selenko....pieknie wygladacie z Madzią......
Aga Ir....juz tez blisko Wam do rozwiązania...brzusio super...
Edytko...przytulam Was bardzo mocno.....
Carri...gratuluje zostania ciocią.....
MamaSówka....cóz za piękne fotki....spokojnych 8 miecięcy...gratulki....
Olcia...czasem to wszystko nas przerasta...i własnie tak jest kiedy bardzo chcemy to nasz organizm sie blokuje....przytulaski kochana....
Iławianko...tak to jest z tymi ginkami...wiesz mi kazda ciąze prowadził inny lekarz i za kazdym razem miałam zal ze coś nie tak zrobił,ze nie zauwazył....ale po jakims czasie gdy człowiek ochłonie to dochodzi do wniosku,ze cóz ten ginek mógł jeszcze zrobic...przeciez staraja sie robic wszystko aby było dobrze (oczywiscie zdarzają się " konowały") ale natura jest jaka jest....to przykre ale ilez trzeba lekarzy wypróbowac aby trafic na tego który bedzie szczery.....

Also,Allaa,Anesto,Mordoklejko,Szafirek,Wróbelek,Sonita,Hanka,Scarlet,Agi,Ona,
Cyniczna,Miglak,dlaczegotak,Jezyk,Alutka,Alicja,Mała,Niusia,Nikki,Marti,Angelka,
Pyzunia,Pixelka,Mireczka,Marlenka,Dilajla,Guska,Gabi,Iza,Kasiek,Karolka,Magda
Kingus,Beti,Danula,MamaGrzesia,PrzyszłaMamusia,Agnieszka,Ruda,Motyl...i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam....

Nowe Dziewczynki witam,przykro mi ze poznajemy się w takich okolicznościach,
zostancie z nami ,znajdziecie tu wiele wsparcia a przede wszystkim zrozumienie...przytulam Was,dla Waszych Aniołków
[*]
[*]
[*].....

Witam
Mamo Sówko serdeczne gratulacje.
Ola przykro mi bardzo, że się nie udało, ale będziemy trzymać kciuki w następnym cyklu. Przytulam.
Dla nowych Aniołków
[*]
AJ może pytanie najgłupsze z możliwych, ale jak się trzymasz? Jak przygotowania do ślubu?

Dzień dobry kochane :-D:-D

Pogoda paskudna, leje deszcz :crazy: Tak więc siedzę sobie przed kompem i popijam kawkę z mleczkiem:tak:

Mama sówka gratuluje!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale się cieszę z nowej bb-fasolki!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tym razem musi się udać!! :tak::tak::tak:

Ola szkoda, że jednak nie ma fasolki. :-:)-:)-( Tak jak pisała Nikki bierz się za tego wiesiołka ( a najlepiej jeszcze za siemie lniane) i do roboty!!

Nikki śliczna dzidzia :-):-) Mam nadzieję, że też będę mogła się kiedyś pochwalić takimi zdjęciami :tak::tak:

AgaAj wpadaj częściej, bo mało nam Ciebie :tak::tak:Napisz jak przygotowania do ślubu.

Carri gratuluję ciociu ;-);-)

Co do lekarzy, to chyba tak już jest, że po starcie mamy myśli typu "a może coś przeoczył, czegoś nie zauważył". Mimo, że mój lekarz był w porządku, to jednak teraz mam zamiar go zmienić. Jak porobię wszystkie badanka wybieram się do lekarza, który prowadził zagrożoną ciążę mojej znajomej. Do lekarza, który prowadził moje dwie ciąże już nie chodzę, na razie jak coś to mam jeszcze takiego ginka z nfz.

Witam nowe mamusie.
[*]
[*] dla waszych aniołków. Niestety cechą charakterystyczną tego forum jest to, że poznajemy się w bardzo smutnych okolicznościach :-:)zawstydzona/y:

Dziewczyny nie wiecie może co z pati.b?? Kiedy miała mieć wizytę u ginka?

Nikki śliczna dzidzia :-):-) Mam nadzieję, że też będę mogła się kiedyś pochwalić takimi zdjęciami :tak::tak:

Co do lekarzy, to chyba tak już jest, że po starcie mamy myśli typu "a może coś przeoczył, czegoś nie zauważył". Mimo, że mój lekarz był w porządku, to jednak teraz mam zamiar go zmienić. Jak porobię wszystkie badanka wybieram się do lekarza, który prowadził zagrożoną ciążę mojej znajomej. Do lekarza, który prowadził moje dwie ciąże już nie chodzę, na razie jak coś to mam jeszcze takiego ginka z nfz.

Witam nowe mamusie.
[*]
[*] dla waszych aniołków. Niestety cechą charakterystyczną tego forum jest to, że poznajemy się w bardzo smutnych okolicznościach :-:)zawstydzona/y:

Dziewczyny nie wiecie może co z pati.b?? Kiedy miała mieć wizytę u ginka?

Dziękuję, zobaczysz, już niedługo się doczekasz, z całego serca Ci tego życzę!!
Pati miała mieć usg 27 czerwca o ile dobrze pamiętam, albo 21?

reklama
Dziękuję, zobaczysz, już niedługo się doczekasz, z całego serca Ci tego życzę!!
Pati miała mieć usg 27 czerwca o ile dobrze pamiętam, albo 21?

Mam nadzieję ;-):-)

A z Pati, to coś mi się ubzdurało, że jakoś teraz. W ogóle i tak mogłaby się do nas odezwać, bo jakoś długo jej nie ma i zaczynam się martwić.

Do góry