Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mama Sówka gratuluję i czekam na wynik betki.
Gratuluję!! Wspaniała wiadomość!!
Cóż za wspaniałe wieści
GRATULUJĘ:-):-)
Dziękuję dziewczyny i mam nadzieję, że nie za wcześnie się cieszymy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Sówka gratuluję i czekam na wynik betki.
Gratuluję!! Wspaniała wiadomość!!
Cóż za wspaniałe wieści
GRATULUJĘ:-):-)
Trzeba być dobrej myśli, w końcu są dwie kreseczki!!Dziękuję dziewczyny i mam nadzieję, że nie za wcześnie się cieszymy....
Witaj Aguś :-)Witam.....
Dokładnie tak Mama Sówka. Wszystkie mocno trzymamy kciuki ;-);-);-)Trzeba być dobrej myśli, w końcu są dwie kreseczki!!
Nikki śliczna dzidzia :-):-) Mam nadzieję, że też będę mogła się kiedyś pochwalić takimi zdjęciami
Co do lekarzy, to chyba tak już jest, że po starcie mamy myśli typu "a może coś przeoczył, czegoś nie zauważył". Mimo, że mój lekarz był w porządku, to jednak teraz mam zamiar go zmienić. Jak porobię wszystkie badanka wybieram się do lekarza, który prowadził zagrożoną ciążę mojej znajomej. Do lekarza, który prowadził moje dwie ciąże już nie chodzę, na razie jak coś to mam jeszcze takiego ginka z nfz.
Witam nowe mamusie.
[*]
[*] dla waszych aniołków. Niestety cechą charakterystyczną tego forum jest to, że poznajemy się w bardzo smutnych okolicznościach :-zawstydzona/y:
Dziewczyny nie wiecie może co z pati.b?? Kiedy miała mieć wizytę u ginka?
Dziękuję, zobaczysz, już niedługo się doczekasz, z całego serca Ci tego życzę!!
Pati miała mieć usg 27 czerwca o ile dobrze pamiętam, albo 21?