reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkich jestem nowa mam 8 miesiecznego synka dwie poprzednie ciąze poroniłam.podstawa to dobry lekarz gdybym odrazu zmieniła lekarza to corcia miała by już rok i 4 mie.lekarz nie zauwazył ze mam bardzo krotka szyjke drobny bład poroniłam w 17tyg.;-)

reklama
Witam wszystkich jestem nowa mam 8 miesiecznego synka dwie poprzednie ciąze poroniłam.podstawa to dobry lekarz gdybym odrazu zmieniła lekarza to corcia miała by już rok i 4 mie.lekarz nie zauwazył ze mam bardzo krotka szyjke drobny bład poroniłam w 17tyg.;-)
Światełko dla Twojej Córeczki
[*]

Trzymam za Was kciuki trzymajcie sie i odpoczywajcie leżcie jak naj więcej przelezalam 9 mies ale warto było bez stresow i nerwow sie nie obeszlo cztery razy leżałam w szpitalu a za piątym poszłam rodzic ale czlowiek zrobi wszystko żeby dzidzius byl zdrow:-)

dobra zmykam bo naprawdę mam bałagan a jeszcze muszę na zakupki skoczyć z Wercią i o aptekę pewnie też zachaczę bo taki troche wariat ze mnie
ściskam Was kochane i do wieczorka

Czesc Kochane.Caly dzien mialam klopoty z wejsciem na BB...
U lekarza wszystko dobrze:-)Dzidzia ma 6,1 cm i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 24 grudnia...
Tak czy tak jak pojdzie dobrze to bedzie Bozo-Narodzeniowa dzidzia.
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich.Dzieki za kciuki:)
Bede wieczorkiem.

Ola 81 ja też miałam taką sytuację że pęcherzyki nie pękały i organizm zachowywał się jak byś była w ciąży, choć życzę ci z całego serca żeby jednak przyczyną była fasolka :)
Selenko u mnie dzień za dniem powolutku do przodu.... zaczynamy sie powoli zastanawiać co dalej, w przyszłym miesiącu idę zobaczyc co dały tabletki....
A ty jak się czujesz .... ślicznie wyglądasz:)

Czesc Kochane.Caly dzien mialam klopoty z wejsciem na BB...
U lekarza wszystko dobrze:-)Dzidzia ma 6,1 cm i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 24 grudnia...
Tak czy tak jak pojdzie dobrze to bedzie Bozo-Narodzeniowa dzidzia.
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich.Dzieki za kciuki:)
Bede wieczorkiem.

Kochana super, że wszystko w porządku i Dzidzia zdrowo rośnie:-) może rzeczywiście będziecie mieli prezent na święta:-)

Witaj Sikoreczka
:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry