reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Niusia dziś odbiera wyniki badań na prolaktynę i progesteron. pracuje późno wraca.. Dzis ma chyba wolne.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Przyszla mamusiu ja jestem zapisana w tym programie,ale z racji tego,ze nie ma mnie w kraju nici z prezentu.
Zarejstrowlam szybko moja mame i pojdzie sobie odebrac
Dzieki,ze o tym napisalas bo jakis czas juz tam nie zagladalam...
Zarejstrowlam szybko moja mame i pojdzie sobie odebrac
Dzieki,ze o tym napisalas bo jakis czas juz tam nie zagladalam...
daaa
Fanka BB :)
Daa to gdzie ty mieszkasz ze masz taka pogode u mnie ciagle leje az nic sie nie chce zwłaszcza gdy ma sie wyjsc w taka pogode ehhh
Lublin ;-);-);-)
Przyszła mamusiu dzięki za linka Jak coś dają za darmo, to trzeba brać ;-);-);-) hehehe
Lublin ;-);-);-)
hej
daa -fajnie widzieć "rodaczkę", ja pochodzę spod lublina
Spokojnie Motylku, u nas zaczeły dziewczyny na początku maja już...na razie wszystkie dzieciaczki maja sie dobrze, mamusie też, dzieciak najmniejszy 2200 a największy 5 kg i to urodzony SN!!!!! więc szczęsliwy miesiąc jak na razie....
Wróbelku jedna czerwcówka rozpakowała się w 35tc i co? Dzieciak 10pkt i to >3kg...
No własnie gabi się nie odzywa...a co u syli?
Wróbelku jedna czerwcówka rozpakowała się w 35tc i co? Dzieciak 10pkt i to >3kg...
No własnie gabi się nie odzywa...a co u syli?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
alutka ja mam wizyte w szpitalu 24 i pewnie usg tez zrobia
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej kobietki ja tylko na chwilke i lece do ginka
wiec tak:
Wercia niestety musiała dostac antybiotyk bo wysoko gorączkuje i nasiliły sie objawy infekcji dróg moczowych (jest cewnikowana wiec to że tak powiem norma)ale zaczyna juz kasłać dobre tylko to że ma apetyt
poproszę o kciuki żeby mnie tam wszystko się ładnie zagoiło i pan doktore dał zielone światło
papa odezwę sie wieczorkiem
wiec tak:
Wercia niestety musiała dostac antybiotyk bo wysoko gorączkuje i nasiliły sie objawy infekcji dróg moczowych (jest cewnikowana wiec to że tak powiem norma)ale zaczyna juz kasłać dobre tylko to że ma apetyt
poproszę o kciuki żeby mnie tam wszystko się ładnie zagoiło i pan doktore dał zielone światło
papa odezwę sie wieczorkiem
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
kasia trzymam kciuki za wizytke i zielone światełko..&&&&&&&&&&
Nikki gdzie jesteś????????????????????????????? Jak tam po wizycie??????
Nikki gdzie jesteś????????????????????????????? Jak tam po wizycie??????
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Kasia zdrówka dla Małej i czekamy na dobre wiesci po wizycie.