reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola pozdrów Niusie od Nas :-) i tez ja ucałuj Co tam u niej?

Daa to gdzie ty mieszkasz ze masz taka pogode u mnie ciagle leje az nic sie nie chce zwłaszcza gdy ma sie wyjsc w taka pogode ehhh

reklama
Przyszla mamusiu ja jestem zapisana w tym programie,ale z racji tego,ze nie ma mnie w kraju nici z prezentu.
Zarejstrowlam szybko moja mame i pojdzie sobie odebrac:)
Dzieki,ze o tym napisalas bo jakis czas juz tam nie zagladalam...

Spokojnie Motylku, u nas zaczeły dziewczyny na początku maja już...na razie wszystkie dzieciaczki maja sie dobrze, mamusie też, dzieciak najmniejszy 2200 a największy 5 kg i to urodzony SN!!!!! więc szczęsliwy miesiąc jak na razie....

Wróbelku jedna czerwcówka rozpakowała się w 35tc i co? Dzieciak 10pkt i to >3kg...

No własnie gabi się nie odzywa...a co u syli?

hej kobietki ja tylko na chwilke i lece do ginka
wiec tak:
Wercia niestety musiała dostac antybiotyk bo wysoko gorączkuje i nasiliły sie objawy infekcji dróg moczowych (jest cewnikowana wiec to że tak powiem norma)ale zaczyna juz kasłać dobre tylko to że ma apetyt

poproszę o kciuki żeby mnie tam wszystko się ładnie zagoiło i pan doktore dał zielone światło

papa odezwę sie wieczorkiem

reklama
Do góry