reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróbelku, jeszcze 5 dni i bedziesz mogla wstac i urodzić, odstawia ci leki....uszki do góry!!!!!

moje czerwcówki juz w ponad połowie rozpakowane....:szok::-D:-D

Własnie tak dziewczyny z sierpnióweczek Was podczytuja ze Wy to sie szybko zaczełyscie rozpoakowywac i lekka panika jest:szok:.

A tak w ogóle to dzien dobry.
Ja dzis na obiad kapusniak gotóje.

reklama
W weekend byłam na urodzinkach w niedziel zas na grillu...Ale to ostatnie mogło byc lepsze bo sie pokłócilismy ze znajmomym .... EHHH mnie wkurzyl:angry:
W niedziele w nocy neie moglam przez to spac i bilam sie z wlasnymi myslami czy przypadkiem "kolega" nie mial racji ..... Poprostu smutek mnie dopadł i do tego ten senny koszmar .....dobra koniec smecenia

Łazienka prawie na wykonczeniu , jeszcze troszke i bede miała mega sprzatnie :-)
Poza tym czeka mnie za tydzien egzamin ale nie wiem czy pojde nic kompletnie sie nie uczylam :baffled: takze chyba sobie odpuszcze....

A tak poza tym pomalu planujemy z mezem wyjazdy na wakacje na weekendy :-) Troszke tego ma byc .....:tak:

Ze zdrowkiem mogło byc lepiej ale no cóz nie wszystko mozna miec

A jesli chodzi o ciaze to bedziemy sie starac jak mój maz zda prawko czyli moze koniec wakacji albo jesien

To chyba tyle ....

Oczywiscie chcialabym miec dzidziusia wczesniej ale wiadomo nic na sile Zbieram w sobie duzo sily gdyz zaniedługo bedzie na swieci synus szwagra i obiecalam pomoc jakby co ale wiem ze ja sie dowiem ze jego zona urodzila to chyba sie poplacze nie z bólu lecz ze wzrusznia po za tym sila bedzie mi potrzebna w lipcu a to wiadomo dlaczego....

Ehh nic pomalutku bede konczyła bo trzeba mieszkanie troszke ogarnac obiad zrobic i conieco poprasowac a prasowania mam duzooo

Pozdrawiam Was ........i kazdej z Was duzo sił optymizmu i słonca zycze :-)

Edytko, Agus Aj ....... Tule Was no i myslami jestem przy Was

Odezwe sie pozniej .... papaa

Dzień dobry :-D:-D

Melduję się :-D
Śliczna pogoda dzisiaj :-) Aż chce się żyć :-D
Ja robię sobie dziś dzień lenia ;-);-)

Buziaki dla wszystkich :-D:-D:-D

reklama
Jak mija dzionek? ja się tak krzątam -obiadu troszkę mi zostało z wczoraj więc nie gotuję -później idę z siostrą do hurtowni kosmetycznej -zapasy zrobić na chemikalia i do jakiegoś centrum z małżonkiem na zakupy. No i dzień zleci

Do góry