reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie dziewczyny!
Pogoda piekna:-p humor dopisuje -trzeba łapać witaminkę D dzisiaj.
Ja wczoraj robiłam deserek truskawkowy z bezami...hmmm... trzy razy ubijałam śmietanę bo była za ciepła a nie mogłam się doczekać, powiedziałam S żeby pokruszył bezy a On na to "stałem w sklepie 20 minut bo kazałem wybrać takie ładne niepokruszone -a teraz je trzeba pokruszyć." Deser zjadłam o 23.40

Teraz zmykam jesć śniadanko i zaraz wracam poczytać co u was

cześc słoneczka

Wróbelku jeszcze troszke a będziesz tuliła swoje maleństwo w ramionach....

Mamusiu Grzesia bardzo współczuję... przytulam, dla Twojego Aniołka(*)

Aga Irl tak wpadasz i wypadasz.... kiedy usg?

Nikki trzymam kciuki, czekamy na wieści...

Selenko jak sie czujesz... juz końcóweczka wam została...

Pati robiłaś bete? może byś była spokojniejsza...

Motyl dobrze że brzusio rośnie... fakt że ciężko siedzieć przy kompie:-D.... pozdrawiam

życzę wam wszystkim słonecznego dnia bo u nas od rana słoneczko, a wczoraj przeszła szalona burza....i mokro bardzo... truskawki na działce będą gniły...

Edytka nasze słoneczko czasami wpada i oczywiście pamięta o wszystkich
niestety nie wiem co u Gabi:-(

Pixella ty juz też prawie na mecie... znowu oczekiwanie na nasze maleństwa:tak:

Troszke zaegłosci nadrobilam ale wy tak duzo piszecie ze wiecej nie dam rady ehhh........

Editwil takie własnie informacje napawaja nas nadzieja ze "po burzy słońce wychodzi":-)

Pati pieknie jak juz Ci brzuszek sie powieksza :) A o objawy sie nie martw , znajoma jest w 4 mieisacy ciazy a nawet ani razu nie wymiotowała a i piersi jej nawet nie bolały .Tak naprawde kazdy ciaze przechodzi inaczej :-)

Oj widze zde wczoraj było smacznie u Was bigos, zapiekanka,fasoleczka, gulasz nono ...dobrze ze mnie wczoraj nie było

Kaska0201 moze ten apetyty bo moze cos w brzuszku sie zagniezdziło :) a tak wogóle duzo zdrówka dla córeczki zycze Mam nadzieje ze mimo wszystko wesele bedzie udane....

Motyl12 pamietamy Cie..... nono gratuluje Ci i ciesze sie z Twojego szczescia :) Ucaluj brzuiso ode mnie :)

Nikki oj nie martw sie serduszko bedzie bilo, wiem ze strach nigdy nas juz nie opusci ale co nam pozostało jak tylko wierzyc ze tym razem bedzie WSPANIALE !

13x13 tez bym u siebie zadbała o linie no i troszeczke sie
staram :) Doczytałam ze lekarz dał Ci zielono swiatełko - gratuluje :))))))

Scarlet miło ze sie odezwalas ....:)

She jescze nie raz bede takie sytuacje w których lza sie w oku zakreci ale czas leczy rany zobaczysz po jakims czasie bedzie Ci lzej i takie rozmowy juz nie beda wprawiały Cie w ból

Daaa oj wierzee Ci ze w ciazy bys chciał byc juz ale zgadzam sie z 13x13 ze plany które mamy w głowie lubia sie zmieniac taki czasem nasz los....który lubi nas zaskakiwac i byc nie przywidywalny .... ALE....KAZDA Z NAS PREDZEJ CZY POZNIEJ DOSWIADCZY TEGO CO PRAGNIEMY !
Gratuluje obronienia pracy !

Also ciesze ze Ignas zdrowy No i nie przepraszaj ze zaleglosci nie nadrabiasz bo teraz masz na głowie inne wazniejsze sprawy....Oj kolki to nie miła sprawa wsród dzieci ......heh poza tym widze ze mały jak nadrozdzach rosnie nono bedzie z niego duzy chłop!!!!

GosiaLew zycze duoz sił w pracy :)

reklama
Do góry