reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nocna porą jak zwykle
Edytko cieszę się, że wróciłaś, widzę jak dużo wnosisz na to forum.
Zmęczona jestem.
W pracy ciężko potem jeszcze w mieszkanku robota. Z niecierpliwością czekam na koniec.
Idę spać, rano tak pewnie będę nieprzytomna.

reklama
sonitko, ja robiłam tez testy owu i II miałam 14dc wiec jak widać cos sie działo....
a objawy fiu fiu w 6-7tc dopiero...

Alisa slyszalam ze chlamydie podobnie sie leczy jak ureaplazme ... antybiotykami. Bierzesz serie, po 2 tyg badanie kontrolne i jak jest "ubita" to do dziela. Ale poszukaj moze bardziej szczegolwych informacji w necie. Ja dzis robilam wymazy na chlamydie m.in. :baffled:

znalazłam wypowiedzi na forum ginekologicznym na temat leczenia chlamydi
http://*spam*/forum/vt,48,237,1610,0,sumamed na chlamydie ??

dziewczynki, dziękuję w imieniu mojego Aniołka....

słodkich snów wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
Koti, dzięki za szybką odpowiedź i za linka. Wiem, że antybiotykiem, tyle że słyszałam, że ona lubi wracac :( A gdzie robiłaś tę chlamydię? Ja we Wrocławiu, w ALABie.

Dla Twojego Aniołka
[*]....

Ostatnia edycja:
A ja mialam spac a skusilo mnie zeby ogladac dzieciece ciuszki na ebay(niemiecki odpowiednik allegro).
Widze,ze coraz bardziej szaleje na punkcie mojej fasolki...
I boje sie bo nie chce sie kiedys rozczarowac znowu...Wiecie o co mi chodzi...

KASKA niech gada ta moja mała ze mnie tez nizła gaduła to bedzie ok:-).

EDYTKO dobrze ze sie odezwałas i zaczełas pisac,duze buziole.

PATI a Ty z tym liczeniem to mnie prawie do zawału doprowadziłas :wściekła/y:,siebie pewnie tez:sorry:.Lerz ,wypoczywaj i pogłaskaj fesoleke od cioci:tak:.

Dzieki dziewczyny za ciepłe słowa dla mnie i Weroniki:-).

A co do tych dni płodnych to rzeczywiscie potrafia wyinac figla:angry:,bo ja jak policzyłam to zaszłam w ciaze po teoretycznie dnich płodnych:laugh2:.Wiec pamietjmy wszystkie sex ma byc przyjemnoscia:-D;-).

Buziaczki dla wszystkich i dobrej nocki.

Cieszę się,że Edytka sie odezwała.
Wszystkim bez wyjątku pozdrownienia i miłego dnia. Fakt, "stare" forumowiczki odchodzą, aby ustąpić miejsca potrzebującym bardziej, ale podczytują. Ja róznież tak się przywiązałam,że ciężko mi odejść , tak po prostu odejść.

reklama
Witam się i ja,
Słodziutka widzę, że się pokazałaś, superaśnie, cieszę się. Trzymaj się kochana, my tu wszystkie jesteśmy razem z Tobą, i poczekamy cierpliwie aż do nas wrócisz, daj tylko chociaż mały znak od czasu do czasu, chociaż małe cześć:sorry:

Ale dzisiaj pogoda pod psem, nic mi sie nie chce, a prasowania mam już 2 kupy, no nic czas sie ruszyc do roboty;-)
Pozdrowionka dla wszystkich bb-owiczek

Do góry