reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ona - dobrze mówią dziewczyny - umów się na USG do innego lekarza - co to znaczy, że wyniki "nieprawidłowe" a lekarz zero wyjaśnienia do pacjentki ani uspokojenia - tak nie powinno być.

Kinguś - w tym cyklu tak jak w poprzednim brałam Lamettę - taki lek teoretycznie nie dla owu ale efektem ubocznym jest właśnie owulacja - w zeszłym cyklu w 11dc miałam 23mm a teraz 12mm - widocznie w tym cyklu organizm nie zareagował tak jak poprzednio - zobaczymy do soboty ale ja jestem zrezygnowana - męczy mnie to wszystko - nie należę do cierpliwych osób a nic innego mi nie pozostaje tylko czekać.

Aga IR - super, ze u Was wszystko dobrze:)

Pati- czekaj na rozwój wypadków... może nie przyjdzie...

Niusi - super piesek:)

reklama
Ja już uciekam do łóżeczka, mecz zaraz się kończy wiec maz tez przyjdzie do lozeczka..Ja do tej pory poczytam książeczkę.

Kładę się z nadzieją na brak @ dziś w nocy, i jutro...i przez kolejne 9 miesięcy..

czesc dziewczynki,

nie bylo mnie wczoraj na BB, przeczytalam i sie rozplakalam. AgusAj serce mi peka po prostu. Slow mi brakuje. Jestem z Toba calym sercem, dla Twojego aniołka (*). Tak bardzo wierzylam, ze bedzie dobrze.

Emy bidulko - wspolczuje chemii. Ale pomoze i niedlugo bedziesz sie cieszyc malenstwem. A mezem moze trzeba potrzasnac ?

Edytko jestem z Toba myslami ....

Also bardzo bardzo gratuluję, Ignasiu witaj na babyboomowym swiecie :-).

Ja mam pytanie. Olsnio mnie cos. W grudniu na poczatku ciazy mialam badane TSH, norma wedlug lab do 4, a ja mialam 2,8. Ale gdzies mi sie o oczy obilo, ze w ciazy powinna byc kolo 1.5. Musze poszukac informacji na ten temat. Mam racje z tym 1.5, mialam za wysokie tsh ?czy jzu sobie wyszukuje problemy ?

koti a lekarz nic ci wtedy nie powiedział jak widział te wyniki??? moze faktycznie były w normie? nie wiem
a moim mężem to naprawdę chciałabym potrząsnąć:baffled: nie będę się przejmować

angelka do dzieła w takim razie!!!;-):-D

kaska gratuluję awansu męża, życzę wam żeby wszystko poukładało się po waszej myśli

ona ja bym się tak nie denerwowała z tymi proporcjami, ja tak schizowałam z bliźniakami i lekarz mi mówił, że to naprawdę umowna sprawa, co tydzien inny był większy inny mniejszy, dzieci nie rosną równo
może dzieciątko jest duże a do następnego usg wyrówna proporcje
aga_irl ma rację może dla spokoju sumienia wypadałoby zrobić drugie usg bo lekarze czasem walną jakiś tekst a człowiek się denerwuje bez potrzeby

niusia, dzięki za dobre słowo, wogóle wszystkim wam dziękuję
nie jest to mocna chemia biorę metotreksat
niestety jedna seria nie wystarczy, dostanę minimum 4, powinnam się uwinać do lipca

dobranoc
:wink:

AGNIESZKA to ze sie denerwujesz to normalne ,ja jsestem w 6 miesiacu i nadal idac do toalety patrze z niepokojem na bielizne:-(,koszmar.Jak dzis nie czulam ruchów małej kilka godzin to zaczełam panikowac ze cos jest nie tak.Dopiero jak maz przyszedł to powiedział ze jak sie nie uspokoje to moze byc zle bo mała tez sie denerwuje:wściekła/y:.My mamy które sraciłysmy juz raz nasze malenstwa pewnie dopuki dziecka do siebie nie przytulimy bedziemy sie denerwowac:no:.Doskonale Cie rozumiem z tymi obawami ,pisz o nich razem zawsze łatwiej:tak:.
Oby Nam wszystkim sie udało w koncu nasze malenstwa przytulic:-).

reklama
Witam dziewczynki;)

AGA AJ.....poprostu jestem z TOBĄ,,,, chyba nie umiem CI nic napisać.....ale Tyto rozumiesz......:zawstydzona/y: trzymaj się kochana,,,,,

EDI,,,,,,,,,,,,,,,strasznie się cieszę.......SERDUSZKO BIJE......pięknie,, musi być dobrze, modlę sie o TO każdego dnia...

Zresztą o wszystkie dziewuszki,,, TYKO NIESTETY MOJE PROŚBY NIE ZAWSZE CHCE WYSŁUCHAĆ TA M na górze,, czy o TAK WIELE PROSZĘ>....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasia GRATULUJĘ............:-D:-D

CO U GABI? ktoś wie.....

MARTUNIA,,,,, na gg pisałam,,,,ty wiesz...:-D:-Dbędzie dobrze///

NIUSIA, śliczna psinka....

3RAZY a raczej gang OLI,, gdzie się podziewacie,, zawsze to WY tu rano rz adzicie,,,,,,dlz WAS kochane ,świerze z rana..~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SZFIREK,, co u CIEBIE??? jak babel? chodzi do przedszkola??? robisz mu wakacje??????wogóle mało piszesz co u CIEBIE,, tak jak MARLENKA,,,, ty tez o nas pamiętasz a mało co u CIEBIE???? jak Twój piłkarz i psinka? kanapy całe????dla WAS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SELENKO..........:-D:-D:-Dpogłaskaj brzusio od ciotki,, niech MAGDUSIA sprzeda kopniaka....:-D:-D:-D

EMMY,, trzymaj sie kochana...:tak::tak:

SYLA, WRÓBELEK,, jak WY SIE CZUJECIE.....??? mam nadzieję,że lepiej??

DILAJLA,,,,,mam nadzieje ,że MAteuszek posłucha cioci.....:-D:-D

Alla.. co tam u Kubusia,, zmienił zdanie i chce juz zawitać, bo my tu czekamy..;):-D:-D:-D

wiecie co u Mordoklejki i ADASIA???? jak tam zabieg????

MIRCIA , jak Adrianek?
jeżyk, dlaczegotak, anesto Guśka,, prosimy o fotki..;)

MAgdalenka, Pati, Agi, Magdalenka~koti, angelika, Kaska, Magdlaenka, Niusia, ALICJA, ALUTKA,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i reszte staraczek, przepraszam ale nieraz zapominam niców,, ale staraczki wiedzą,że to dla wszystkich;):-D:-D:-D~buziaki DLA WAS\ kochane

HAnia, jak wy macie sie z Okruszkiem?????
Cyniczna gdzie się podziewasz????jak tam babel??

Kingus,, Twój suwaczek mknie jak burza, szok ,, dopiero dałaś suwaczek a prawie półmetek..;:-D:-D:-D

AGA IRL. jak wy się czujecie kochana.. jak okruszek?? odpoczywasz.. bo Tytez nie umiesz w miejscu usiedzieć.....hhe:-D:-D:-D:-Ddbaj o SIEBIE KOCHANA,,,,,,przyszła mamusia, mama sówka,

Życzę miłego dnia...:-D:-D:-D

Do góry