reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niusia problemy dnia codziennego mnie przytłaczają,jakoś nieciekawie ostatnio.

Patib. może za wcześnie na test,póki nie ma @ jest nadzieja:tak:

reklama
Martus ja zamiast sie zamartwiać na twoim miejscu wybrała bym sie do naprawdę dobrego gina na usg...ja sie na wynikach nie znam ale jeśli jestes w 30tc a głowka ci wychodzi na 36 to cos sie doktorowi pomiar pomylił...zwłaszcza, ze reszta max 31-33tc...

mowie Ci słono bedzie dobrze zobaczysz :-)
001.gif

a ja z racji ze dawno nie wstawiałam fotek pana Gofra osmielę sie to zrobic hihihimoto_0073.jpgmoto_0082.jpg

ja zmykam kochane bede jutro buziolki słodkich snów i spokojnej nocy

Edi Aguś Wy wiecie :-)

kurcze mam dzisiaj takiego doła... ale nie będę się nad soba rozczulac... martwie sie o edytkę i agę aj :( czemu mamy tak pod górkę... teraz juz sama nie wiem czy mają sens te wszystkie badania w styczniu wszystki mialam ok a nie wiem juz czy robic znowu tsh czy toxo i cytomegalie, nie wiem czy badac progesteron ft4 i ft3 zgubiłam sie trochę za dużo tego jak na moja głowę. tak liczyłam że się nam uda tym razem a tu jedna krecha cyce nie bola wiec nie licze na cud, może następnym razem ale jestem już jakaś zrezygnowana...

pozdrawiam was miłej nocki życzę ja ide się wykapa i spac papatki

A ja kochane leze w lozku przeziebiona:-(Maz byl po jakies lekarstwa w aptece i mam nadzieje,ze szybko mi minie...No i ze to przeziebienie nie zaszkodzi dzidzi.
A tak wracajac do dzisiejszej wizyty u lekarza to bylam zadowolona jak dostalam wyniki krwi bo wszystko jest ok i badano tez na toksoplazmoze(tyle sie o tym naczytalam,ale teraz jestem spokojniejsza).
Martwi mnie tylko jedno.Dobre ponad dwa tygodnie mam plamienia o ile tak mozna to nazwac.Jest to sluz zabarwienia zoltego(czasem zdarzalo mi sie takie nie bedac w ciazy) a czasem ma kolor wpadajacy w bez.Lekarz mnie uspokaja,ze wszystko jest dobrze i ze takie cos sie w ciazy zdarza...
Nie pokoi mnie to,ze jesli zacznie sie dziac cos zlego,ze tego nie zauwaze...Nie jestem lekarzem i nie wiem gdzie jest granica miedzy tym co sie zdaza w ciazy a tym co sygnalizuje cos zlego...Pomotalam rowno,ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...

A ja kochane leze w lozku przeziebiona:-(Maz byl po jakies lekarstwa w aptece i mam nadzieje,ze szybko mi minie...No i ze to przeziebienie nie zaszkodzi dzidzi.
A tak wracajac do dzisiejszej wizyty u lekarza to bylam zadowolona jak dostalam wyniki krwi bo wszystko jest ok i badano tez na toksoplazmoze(tyle sie o tym naczytalam,ale teraz jestem spokojniejsza).
Martwi mnie tylko jedno.Dobre ponad dwa tygodnie mam plamienia o ile tak mozna to nazwac.Jest to sluz zabarwienia zoltego(czasem zdarzalo mi sie takie nie bedac w ciazy) a czasem ma kolor wpadajacy w bez.Lekarz mnie uspokaja,ze wszystko jest dobrze i ze takie cos sie w ciazy zdarza...
Nie pokoi mnie to,ze jesli zacznie sie dziac cos zlego,ze tego nie zauwaze...Nie jestem lekarzem i nie wiem gdzie jest granica miedzy tym co sie zdaza w ciazy a tym co sygnalizuje cos zlego...Pomotalam rowno,ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...

Ja tez tak mam ,mi lekarz wcoraj poiedział ze jak nie ma krwi to jest ok,a mysle ze krew to rozpoznasz wiec sie nie mart na zapas:angry::angry::-D

dziewczyny znalazłam takie fajne motto, więc zgapiłam

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama.

jakoś tak melancholijnie mi się zrobiło

Motylku12 dzieki:)Podnioslas mnie na duchu.Nie wiem czy doczekam takiego czasu,kiedy przestane sie bac i pomysle,ze tym razem wszystko sie uda...
To dopiero 8-tydz a ja przed kazda wizyta boje sie jak nie wiem,idac do lazienki tez sie boje,ze czasem zobacze cos zlego...
Zdaje sobie sprawe,ze wiekszosc dziewczyn ktore stracily w przeszlosci dzieciatko tak ma...

reklama
Do góry