reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ola spoko mam nadzieje ze bedziesz z niego zadowolona ja jestem :-)

gloria nie schizuj bo na dupe dam kazda kobieta ma inny organizm naprawde nia ma co popadac w paranoje ttrzeba czasu niektore dziewczynki miały obfite @ po a inne bardzo skape na to naprawde nie ma reguły buziaczek i nie stresuje sie juz tak

Ja juz zmykam bo zaraz M przyjedzie z pracy i jedziem do biedronki hihihi uwielbiam tam robic zakupy zawsze tak duzo w koszyku a przy kasie takie mile rozczarowanie nie to co w tych molochach ;-)

reklama
gloria to może idź do ginka i niech Cie zbada, i może da jakies skierowanie na badania i powiedz że masz takie słabe @. i zobacz może coś Ci powie, pomoże.

Ide ide, w piatek mam wizytę. Zmieniłam lekarza i ide do niego pierwszy raz, polecono mi go i zobaczymy, mam nadzieję że się okaże że mam urojenia i że wszystko ok, chociaż jeszcze ten płyn mi sie zbiera nie wiadomo skąd gdzies tam na dole

gloria może juz go nie ma. Ja tez się przejmuję tym pęcherzykiem i tym PCO. Ale naprawde jak będziemy cały czas tak myśleć że będzie coś źle to zgłupiejemy, Musimy sobie poradzić, i próbować myśleć optymistycznie.Już taki nasz los

Załączniki

• shovel_expert.jpg
    shovel_expert.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Alefajna, dzięki. Zakopuję zakopuję. Dobra już.
No teraz liczę że po wszystkim złym co mnie spotkało, teraz to już będzie ok, i wszystki życze tego samego.

Do góry