reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Olu teraz ja przepraszam, że pytam. Czy stwierdzili u Ciebie na jakim etapie Twój maluszek przestał się rozwijać? ja ostatnio miałam puste jajo płodowe i tak się bałam żeby to się nie powtórzyło, a teraz z kolei jak już jest maluszek to co chwilę się martwie czy ma silne serduszko.

Witam dziewczyny :-D

Jestem.....
Serduszko przestało bic.....
Dziękuję Wam za kazde dobre słowo,nadzieję,kciuki i modlitwe......

Kochana
[*] dla Twojego Aniołka...strasznie mi przykro...

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.

Ogromne gratulację zdrowego synusia:-):-D

Uciekam na uczelnie na spotkanie z promotorem..No masakra, bo pewnie mnie opierdzieli..
Miłego dnia dziewuszki :*

Trzymam kciuki za spotkanie z promotorem...może nie będzie jednak, aż tak źle:-p

Syla cieszę się, że już jesteś w domku:-)

Kasiekkm strasznie fajna fotka i fajna figura:-D

Ja dziś jestem wypoczęta, a za oknem piękne słoneczko, więc mam dobry humor i mam nadzieję, że popołudniu nie będę tak zmęczona jak wczoraj:baffled:

Olu teraz ja przepraszam, że pytam. Czy stwierdzili u Ciebie na jakim etapie Twój maluszek przestał się rozwijać? ja ostatnio miałam puste jajo płodowe i tak się bałam żeby to się nie powtórzyło, a teraz z kolei jak już jest maluszek to co chwilę się martwie czy ma silne serduszko.

U mnie maluszek przestał sie rozwijać gdzieś koło 9-10 tydz. Z tego co lekarz na Usg wyliczył. Ale małe dzidzi juz było. Takie fajne.
Nie denerwuj się, choć to nie jest łatwe. Bedzie dobrze. Serduszko już słyszałaś?

Witajcie:tak:
Tak jak obiecalam pisze co u lekarza.Serduszko dalej ladnie bije a dzidzi ma 12 mm.Fakt nie urosla od ostatniego tygodnia za wiele(tydzien temu bylo 8,1mm),ale najwazniejsze,ze wszystko jest ok.Uspokoilo mnie to na troche.Nastepna wizyta 5 czerwca.
Pozdrowionka i milego dnia Dziewuszki:);-)

Witaj Mama Sówka:tak:

Witaj:-D kochana przepraszam, ale ma takie pytanie...bo ja też miałam pusty pęcherzyk i zabieg miałam 05.03.2009r. po jakim czasie Wy zaczęliście się starać???? Bo mi lekarz powiedział, że następnym razem może już być dzidzia, bo to mogło być jednorazowe...choć nie ukrywał, że to może się powtórzyć...

Agnieszka0240 super, że wszystko w porządku:-D

reklama
U mnie maluszek przestał sie rozwijać gdzieś koło 9-10 tydz. Z tego co lekarz na Usg wyliczył. Ale małe dzidzi juz było. Takie fajne.
Nie denerwuj się, choć to nie jest łatwe. Bedzie dobrze. Serduszko już słyszałaś?

nie jeszcze nie:-( tylko lekarz widział. a ile Twoje dzidzi już miało mm?

Do góry