reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nocną porą
nie mogę spać
Aga, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty (*) przytulam
tak wierzyłam że się uda

Alinka, gratuluję synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ja wkoncu poszłam do lekarza, zrobiłam mnóstwo badań krwii i od jutra zaczynam chemię
będę brać przez 5 dni, potem tydzień przerwy i następne 5 dni i tak do skutku
strasznie się boję jak to będzie nie wiem jak na to zareaguję
muszę jakoś przewartościować życie, nie będę mogła nawet myśleć o dziecku przez 2 lata????????:szok: nie wiem o ile sama chemia opóźnia starania

przy okazji dostałam leki na powstrzymanie laktacji, bo domowe sposoby nie działają a boję się dostać jakiegoś zapalenia

Przy okazji wizyty w laboratorium, m "skusił się" na przebadanie tylko nie bardzo mógł się zdecydować do jakiego lekarza ma iść, wkońcu wybrał kardiologa no i okazało się że serce ma zdrowe:baffled:
boję się że jak kiedyś poważnie zachoruje to mu nie uwierzę:shocked2:

śpijcie dobrze laseczki
Buziaki

reklama
Alinko, wspaniale! GRATULACJE i szczęścia, szczęścia, szczęścia!

Emy, trzymaj się, kochana. Mocno wierzę, że jednak szybciej zaświeci Ci słonko niż za 2 lata.

Znów za późno chodzę spać... Ale czasem te emocje..... Dziś znów miałam smutny dzień, spytano mnie o ciążę..... Dobranoc, Dziewczyny!

AgaAJ nie wiem co napisac... dla Twojego Aniołka
[*]:-(

Also ogormne gratulacje !!! :-)
Mimo wszystko takie wydarzenia dają nam nadzieję...

Aga strasznie mnie przybiła Twoja wiadomość:-:)-:)-( (*)

Alinko gratuluję synusia. Niech nam zdrowo rośnie kruszyna.

Pati piękne aniołki kochana.

Dziewczyny mam pytanie czy mogę użyć clotrimazolum w kremie w 9 tygodniu??? szczypią mnie wargi sromowe:zawstydzona/y: i nie wiem co robić:-(
ech jak nie urok to sr...ka.

reklama
Uciekam na uczelnie na spotkanie z promotorem..No masakra, bo pewnie mnie opierdzieli..
Miłego dnia dziewuszki :*

Do góry