reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Po prostu życie...

Mała Kruszynko Ignasiu! Z okazji Twego przyjścia na świat życzę Tobie, abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.

reklama
allaa, czekam na Ciebie teraz. Ja ciągle mam w pamięci Twój suwaczek 16 tygodniowy. pamiętam dokładnie, bo wtedy wydawało mi się ,że to taka zaawansowana ciąża. A dziś?
Też martwię się o Edytkę, ale staram się zrozumieć jej milczenie.

Tak Sonitko, dziwnie poukładany jest ten świat, sama go czasem nie rozumiem.
Aguś, jesteś..
Włączyłam komputer jeszcze na chwilę, ale juz postaram się iśc położyć, smutne dni przesypiam.

P.M. no to niezły numer firma poniesie straty. A masz kolejną pracę bo pamietam twoja dziwną rozmowę kwalifikacyjną?

reklama
Witam kochane radość przeplata sie z rozpaczą :-(

Agus słoneczko ty wiesz . . . nie moge sie otrzasnać po smsie teraz siedze i łzy mi lecą Boże dlaczego ???????? kochanie dla aniołka
[*]

Also - gratulacje

ja zaraz wstawie fotki nowych aniołków torszke ich jest

Alicja, ola - ja bez zakwasów chodze na siłownie z M bracmi i sie dzis smiali czy mowiłam mojamu M z jakim oprzystojnym trenerem mam do czynienia powiedziałam ze nie bo by mnie nie puscił ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry