reklama
allaa
Fanka BB :)
Dziewczynki dostałam smsa od Also.....
Wiadomośc od Edytki:
Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Gratuluję also, nareszcie się doczekałaś. Utul małego od nas.
A jak zapytałam co u niej, napisała:"nic.."
Czyli nadal bez zmian, niestety.:-(
Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Czyli nadal bez zmian, niestety.:-(
P. M. to może ja mam za Ciebie @ bo własnie przyszła a Ty będziesz się cieszyła swoja fasolinką? Zrobisz betę jak juz pisałam wczesniej? A co to był za numer który miałas zrobić swojemu szefowi?
bete robilam 8 dni temu i bylo 1,2 - wszyscy mi mowia ze za wczesnie zrobilam, dzisiaj test ale nie z porannego moczu tylko kolo poludnia i byla 1 wyrazna krecha, wiec nie wiem czy jest sens..
a numer jest taki ze odchodzac z firmy poinformowalam najwiekszych klientow, ktorych zreszta ja zdobylam, ze odchodze z firmy i juz tam nie pracuje wiec w celu przedluzenia wspolpracy prosze sie z kims innym kontaktowac i uslyszlam ze skoro ja tam nie pracuje to nie ma sensu przedluzac wspolpracy
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Gratulację dla Also
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Za Edytke dalej sie modlę.
angelka123
i tylko nadzieja......
Huurraaaaaa! Gratuluję Alinko!!!!!!!
Martwie sie o Edytke... bardzo sie martwie :-(
Martwie sie o Edytke... bardzo sie martwie :-(
allaa
Fanka BB :)
Dzisiaj o 19:55 przyszedł na świat ich synek Ignaś. Waga 3350 długość 56 cm. Jest taki malutki i śliczniutki, a rodzice bardzo szczęśliwi.
reklama
Wiadomośc od Edytki:
Czyli nadal bez zmian, niestety.
wielkie, ogromne HUUUUUUUUUUUUURAAAAAA dla also..