reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

P. M. to może ja mam za Ciebie @ bo własnie przyszła a Ty będziesz się cieszyła swoja fasolinką? Zrobisz betę jak juz pisałam wczesniej? A co to był za numer który miałas zrobić swojemu szefowi? witaj Ola 81

reklama
Wiadomośc od Edytki:

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Gratuluję also, nareszcie się doczekałaś. Utul małego od nas.:tak:

A jak zapytałam co u niej, napisała:"nic.."
Czyli nadal bez zmian, niestety.:-(

P. M. to może ja mam za Ciebie @ bo własnie przyszła a Ty będziesz się cieszyła swoja fasolinką? Zrobisz betę jak juz pisałam wczesniej? A co to był za numer który miałas zrobić swojemu szefowi?

bete robilam 8 dni temu i bylo 1,2 - wszyscy mi mowia ze za wczesnie zrobilam, dzisiaj test ale nie z porannego moczu tylko kolo poludnia i byla 1 wyrazna krecha, wiec nie wiem czy jest sens..

a numer jest taki ze odchodzac z firmy poinformowalam najwiekszych klientow, ktorych zreszta ja zdobylam, ze odchodze z firmy i juz tam nie pracuje wiec w celu przedluzenia wspolpracy prosze sie z kims innym kontaktowac i uslyszlam ze skoro ja tam nie pracuje to nie ma sensu przedluzac wspolpracy

Dzisiaj o 19:55 przyszedł na świat ich synek Ignaś. Waga 3350 długość 56 cm. Jest taki malutki i śliczniutki, a rodzice bardzo szczęśliwi.

reklama
Wiadomośc od Edytki:

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Gratuluję also, nareszcie się doczekałaś. Utul małego od nas.

A jak zapytałam co u niej, napisała:"nic.."
Czyli nadal bez zmian, niestety.

wielkie, ogromne HUUUUUUUUUUUUURAAAAAA dla also..

Do góry