S
Sonita
Gość
Przyszła mamusia, co się smucisz :-) Razem miałyśmy zafasolkować. Ja dostałam @ Ty pewnie zaraz też, ale po niej to już nie ma żartów, główka do góry !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna dziewczynkaA Ja dziś po ostatnim USG genetycznym. Mam pamiatkowe zdjęcie.
Fajnie, że wpadłaś ;-);-);-);-)mam 2 dni wolnego wiec troche sprzatam gotuje i takie tam :-)
Rozumiem. W takim razie czekam na suwaczek ;-);-)Kinguś narazie nie wstawiam suwaczka żeby nie zapeszyć;-) ale jak już 3 miesiąc minie to pewnie się skuszę.
Tylko się zbytnio nie przemęczaj bo będzie laniemelduneczek
u nas okdzis czujemy sie lepiej
wracam do zycia powoli
no musze ze tak powiem...
Witaj. Dla Twojego AniołkaWitajcie!!ja 21sierpnia urodziałam martwego synka Grzesia w 23tc...teraz znowu jestem w ciazy w lipcu spodziewam sie dzidziusia...:-)
Nie bój się na pewno wszystko będzie dobrze.Ja mam termin na 30lipca i prawdopodobnie bedzie to dziewczynka ale sie okaze przy porodzie:-)ale sie boje ze znowu sie cos staniea wtedy bym tego nie przezyla
![]()
Witaj. Bardzo mi przykroWitam serdecznie! Poroniłam w grudniu w 6 tc, teraz znowu się staramy o dzidziusiajednakże nie musze dodawać jak bardzo się boję!
![]()
Trzymam kciuki za wyniki. Wracaj do Nas tzn. do domkujutro powtórzą wyniki i zobaczymy moze do domku, mam nadzije ze wyniczki będą ok, czekam tez na wynik posiewu z szyjki.
Mam nadzieje, że teraz tokso wyjdzie dobraU mnie ... hm w trakcie badanek.
Przytulam. Któż Cię lepiej zrozumie jak nie my. Trzymaj się.Dzięki Angelka. Kiepsko, ale żyję. Schizy mam straszne.
Moje biedactwo. Mam nadzieje, że trochę przestanie boleć.ja........nadal boli......
Trzymaj się.ja po wizycie u psychiatry
Ciągle o Was myślę.Przed chwilą rozmawiałam z Edytką. Póki co czeka, lezy i czeka.
Czekamy ;-);-)Jak tylko Alinka się odezwie to ja dam wam oczywiście znać.
Jesteśmy dumneKasia ja palilam prawie10 lat i rucilam dzieki Agi :************************************
i to specjalnie dla dzidzi zey swoj organizm przygotowac jak najleiej na fasolke :-)
Przyszła mamusia, co się smucisz :-) Razem miałyśmy zafasolkować. Ja dostałam @ Ty pewnie zaraz też, ale po niej to już nie ma żartów, główka do góry !
kurcze no przylazla by w koncu i nie robila nadziei cholera jedna