reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko miło ze sie odezwalas, jestem spokojniejsza :-)
Ty tak caly dzien poza domem , a masz wypoczywac bede musiała Cie skrzyczec:wściekła/y: Bo martwie sie o Ciebie!!!!!! A poza tym taka brzydka pogoda a ty "buszujesz" gdzies z dala od domu

reklama
Kasiekkm, śliczny dzidziuś :).

Syla, nadal się będę modlić, aby wszystko było ok.

Przyszła mamusia, też jestem ciekawa co Ty tam wymyśliłaś, mam nadzieję, że chociaż jutro nas uświadomisz ;).

Ja chyba zbieram się pod prysznic i lulu. Buziaczki i dobranoc.

nie martw się kochana ciężaróweczkom się wszystko wybacza, zwłaszcza,że miewają objawy sklerozy :-p

:crazy::errr::eek: :laugh2::laugh2:
Nio.... żeby tak odrazu skleroza :sorry2:

Alinko słodkich snów.

Kaska0201 Tobie również. Więc czekam na wynki z tarczycy. I nie myśl tyle bo zostaniesz myśliwą.

Iza Carri jestem pod swoją stałą opieka. Wiec nie bój się kochana o mnie. Choć to miłe. Po prostu uważam na siebie - nie "latam" tylko chodzę.. wszystko w zdrowym podejściu. Nie jestem i nidgy nie byłam narwana :blink:

Kochane dziewczynki

Będę się z Wami już żegnac bo pora na mnie. Jeszcze kilka spraw do załatwienia i ogarnięcia przed jutrzejszą pracą. Więc pamiętajcie ze będe pewnie wieczorkiem .. i nie krzyczcie prosze na mnie :dry: że chadzam do pracy, zakazu nie mam. A ja tylko w pracy "ładnie wyglądam" a mało robię.

Słodkich snów Wam życze i pogody w sercu.
Trzymajcie się paaaaaaa

Edytko - jestem i czytam Was:) brak weny do pisana mam ostatnio - dziś znów spałam prawie 2 godzinki po pracy - zrobiłam ciasteczka na jutro na śniadanko - oglądam z M nowy serial aby przestać myśleć - w nastepnym tygodniu wizyta u gina na podglądaniu wzrostu pęcherzyka.... w pracy nerwowo...

Aga Ir - dobrze, ż w dwupaku:) proszę oszczędzaj się o ile to możliwe przy Twoim temperamencie;)

Agnieszka AJ - głowa do góry:)

Edytko - jak samopoczucie?

przyszła_mamusia jestem za tym abyś zrobiła sobie urlop od BB, ja miałam w pewnym momencie tak samo brak potrzeby wchodzenia na forum i chyba podobnie jak Ty, wchodziłam, czytałam, ale nie wiedziałam co i po co napisać i po prostu nie dałam sobie spokój, ale później przyszedł moment, że znowu zaczęłam zaglądać, pisać.
To nie jest tak, ze masz jakiś obowiązek, że jak już przyjdziesz, to musisz regularnie się produkować :tak::-D:-)

Ode mnie dostajesz płatny urlop :-p i nie martw się, że któraś z nas zapomni o Tobie :-D

pieknie dziekuje...najnizsza srednia krajowa czy moge liczyc na cos wiecej?

a co do BB - nie jestem w stanie zyc bez informacji od was :)

Witam się wieczorkiem

Olcia PM żaden post nie zostaje bez odpowiedzi. Po prostu czasem trodno pisać i nam.. by coś odpowiedzieć. Ale wiesz że kazda z nas się stara. A przy takiej ilosci dziewczynek wymienienie wszystkich graniczy z cudem.

ja broń boże się nie skarżyłam..może tak to było odebrane - jeśli tak to przepraszam..mam nad soba gradowe chmury od kilku dni...

Przyszła mamusia, też jestem ciekawa co Ty tam wymyśliłaś, mam nadzieję, że chociaż jutro nas uświadomisz ;).

taaa...w skrócie to jest tak że poinformuje moich ( przeze mnie zdobytych ), jednych z najlepszych klientów firmy ze odchodze z niej i zeby sie z kims innym kontaktowac w celu ewentualnego przedluzania wspolpracy...no i jutro informuje szefa ze odchodze w trybie natychmiastowym...( ciezko mi jest wyjasnic dlaczego bedzie to dla niego bolesnym zaskoczeniem - za dluga historia...) nie moge sie juz doczekac jego miny :)

Witam dziewczynki
przepraszam, że nie odpisuje wszystkimm ale przeczytałam wszystko ;-)

AgaIR kochani ale strachu napędziłaś najwazniejsze ze nadal 2w1 :-)

AgaAj kochanie cały czas myśle o Was :-( Ty wiesz co chce napisac

kasiekkm och ten Franio ;-) mały rojber :-) ale za to jaki ma piękny profil :-)

dlaczegotak nie uciekaj od nas :-(((( nie ładnie tak nas zostawiac , będziemy tęsknic !!!!! mam nadzieję, że jeszcze do NAs zawitasz kochana:-)

Edi za Was kciuki tez zaciśniete cieszę się, że betka ładnie rośnie oby tak dalej i oby do czwartku

ja byłam dziś odebrać wyniki za duzo z nich nie rozumiem wychodzi mi lekka anemia tsh 2.933 niby w normie nic nie czaje jutro ide do lekarz to sie dowiem wstawei wam wynki moze ktoras sie połapie o co biega

CH 32,2
MPV 8,1
PCT 0,23
PDW 52,7
AIAT 18,7
AspAT 20,4
GLUKOZA 78,5
KREATYNINA 0,80
EGFR 85
TSH 2,933

leukocyty 8,12
erytrocyty 3,82
hemoglobina 12,8
hematokryt 35,4
MCV 92,8
MCH 33,5
MCHC 36
RDW 12,9
HDW 2,20
PŁYTKI KRWI 280

Andzi pamietam jak mi kiedys taka strone wysyłałaś ale przez przypadek maila usunełam z ta stronka buuuuu jakbys mogła to poprosze raz jeszcze i prosze łądnie brzuszek ogłaskać

Dla Ciebie niusi@
Laboratorium Centralne - normy

reklama
Dilajla dziekuje za maila ze zdjęciami!! Cudeńko.. po prostu bomba! Slicznie rośnie synek i ten w brzuszku zapewne też. A te kąpiele...hihihhi

Madziu38 u mnie naprawdę wsio ok póki co. Dziękuje ze pytasz. A tak myślałam ze zajełaś się czymś.. bo jak zdążyłam zauważyć... "ten typ tak ma" mam nadzieję że wiesz co mam na myśli.

Olcia PM.. ja nie oskarżam Cię a Ty nas.. wszystko jest ok. A ciekawe jak jutro Twój bossss zareaguje... jestem juz pełna ciekawości..

Witaj Andzi ;-)

Do góry