reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama

Edytko Twoja nieobecnosc mam nadzieje jest spowodowana tym ze wypoczywasz:-)

AgaAj ..... pamietaj jestesmy z Toba BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cały czas bede to powtarzac .

przyszła_mamusia jestem za tym abyś zrobiła sobie urlop od BB, ja miałam w pewnym momencie tak samo brak potrzeby wchodzenia na forum i chyba podobnie jak Ty, wchodziłam, czytałam, ale nie wiedziałam co i po co napisać i po prostu nie dałam sobie spokój, ale później przyszedł moment, że znowu zaczęłam zaglądać, pisać.
To nie jest tak, ze masz jakiś obowiązek, że jak już przyjdziesz, to musisz regularnie się produkować :tak::-D:-)

Ode mnie dostajesz płatny urlop :-p i nie martw się, że któraś z nas zapomni o Tobie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam - ta pogoda nie nastraja dobrze
Kasiek dobrze że u Frania wszystko ok oby tak dalej a Ty się trzymaj.
Przyszła mamusiu zdradź nam jakieś szczegóły co planujesz dla szefa - umnieram z ciekawości.
Agnieszka0240 gratulacje
Aga ir czas na wypoczynek!
Fotki Waszych dzieciątek są przepiękne.
Syla biedna - a ty znowu do szpitala ale przynajmniej będziesz pod dobrą opieką.
Edytko świetnie że beta przyrasta pozdrawiam
Sonitka gratuluję zdanego egzaminu a przepis na placuszki już skopiowany w komputerze i na pewno kiedyś wypróbuję
Gabi kochana nie wim co mam Tobie napisać ale będzie jeszcze dobrze a Twoim M. chętnie bym potrząsnęła - rzymaj się dzielna z Ciebie kobieta.
Dlaczegotak życzę Tobie wszystkiego dobrego
Also kącik prześliczny teraz brakuje tylko maleństwa w tym łóżeczku.
Aga Aj ale serduszko bije czyli jest jeszcze nadzieja nie wolno się tak poddawać.
Koszmary w ciąży to naprawdę normalne jak napisała Słodziutka a zwłasza w 3 trymestrze ciąży podpisuję się pod tym obirma rękoma i jeszcze nogami bo ja też je miewałam to są po prostu nasze obawy.
Pati b. udanego testowanka - II
Pozdrawiam wszystki bb forumkowiczki

iławianka ja teraz codziennie muszę robić te placuszki, M oszalał, więc uważaj :-):-D:-)ale pyszne są naprawdę!

Jak wszystko jest ok to i denerwowac sie nie ma czym. U mnie do 28 tyg ciazy wszystko bylo ok i naprawde cieszyla sie tym ze mam pod sercem malenstwo, a ostatnio tak berdzo sie denerwuje, ze w nocy budze sie po 5-6 razy bo snia mi sie jakies bzdur!!!!!!!!!!

no właśnie wróbelku .... ehhh po naszych przejściach już by los mógł oszczędzić takich stresów. Świadomoć noszenia dzieciątka pod sercem jest cudowna, tyle że tę radość tyle rzeczy burzy czasami.
Ja życzę nam wszystkim spokojnego błogostanu.

Witam się wieczorkiem

Agula Irl... ojjj dobrze że w dwupaku. Bo to jeszcze stanowczo za wcześnie
Ładny ktosik mieszka w brzuszku..

Kaska0201 - to co piszesz potwierdza ciąże i że zaczęło się samoistne poronienie pewnie ze wzdględu na błąd połączenia komórek itp- to co w większości z nas pisali. Nie doszukuj się niczego.Tylko szczegółowe badania mogą znaleźć przyczynę albo i nie. A jak tarczyca?

Alutka może jakieś zdjęcie swej córuni wkleisz? Masz okazję w nowym okularkach. A za ciepłe słowa... Ty wiesz....

Agula Kusicielko... jestem.. i wierzę za Was...

Olcia PM żaden post nie zostaje bez odpowiedzi. Po prostu czasem trodno pisać i nam.. by coś odpowiedzieć. Ale wiesz że kazda z nas się stara. A przy takiej ilosci dziewczynek wymienienie wszystkich graniczy z cudem.

Kasiu Kasiekk dziękuje za wieści. Piękny Franiu.. pięknie wyglada i piękne ma wymiary. A że łożysko na tylniej scianie to też ponoć wiem że dobrze.
Trzymaj się kochana i również oszczędzaj

Kasiu Szafirek jestem jestem tyle ze dzisiaj spędziłam większość dnia poza domem. Pomagając urządzać mieszkanie siostrze, bo dzisiaj miała wolne.

gloria mnie przed poronieniami i bolały tak jak Ciebie piersi i były nabrzmiałe i wiedziałam że @ się zbliża.. a po poronieniach ani razu piersi mnie nie bolały i wszystko było inne niżeli przed stratą. Więc może i u Ciebie hormony zrobiły swoje. A po łyżeczkowaniu ponoć lubią robić się zrosty czy torbiele...

Alinko Also jeszcze raz powiem że piękny kawałek Waszej sypialni poświęcicie Ignasiowi .. teraz tylko cierpliowści by do Was zawitał...

Allaa miło ze piszesz. Bo myślałam o Was. Jeszcze niby Kubuś ma troszkę czasu na to by wyjść. Ale wiadomo że końcówka dłuży się niesamowicie...Jestem z Wami myślami.

Iza Carri jestem jestem. Tak jak pisałam cały dzionek poza domkiem prawie. A cykle po odstawieniu tabletek są super płodne bo mogą nawet wystąpić dwie trzy owulki...więc.. nic nie mów i do dzieła ;-)

Maja pierwsze koty za płoty... pięknie i teraz niech już będzie z górki.

Marti dziękuje że piszesz. Bo widzisz troszkę nieobecności.. i może wiele zmienić.. albo na dobre albo na tfu tfu.... i dlatego pisz do nas jak się czujecie i jakie postępy w rośnięciu brzuszka...

Enka moze lepiej jak napisała Motyl uważaj z tą wit. A? Nie znam się.. ale jak ktoś coś kiedyś usłyszł to warto sprawdzić?
Jeszcze Ci ten wirus nie odpuścił?

Aniu Pixelko pozdrówka dla Was...

Pati niusi@ myśl Enki nie jest taka głupia.. może jakies imiona dzieciaczków nad łóżka z tej masy? I inne modele? Np.. autka jeśli jesteś taka zdolniacha? Moze to jest jakiś pomysł?
A co do wyników..nie wiem.. jak nie mam norm to jestem lewa. Wybacz nie pomogę.

Pati.b i jak nauka? A na test to stosunkowo za wcześnie.. doczekaj conajmniej do dnia spodziewanej @ by sie nie rozczarować.

Madziu 38 a Ty gdzie jesteś? Zaczytana znów ????

Sonita przepraszam chyba jesio nie gratulowałam zdanego egzaminu! Buziak wielki i niech tak dalej świetnie Ci idzie.
Wybacz bo kiedyś robiłaś prawko? Zdałaś?

Wróbelku Asiu nie ma to jak w domku.. uważajcie dalej na siebie.. już nie dużo Wam zostało tego odpoczynku.

Sylwia szpital? Ale może i lepiej że w tych dniach będziesz w szpitalu... będziesz czuć się znacznie bardziej pewniej mając pod reką takich fachowców.. co ja czytam? Córunia nie jest pewna?

Scarlet Haniu - zauważyłam że byłaś na światełkach pamieci... wrócisz do nas?
Jak się czujesz?

Haniu nocna pamiętamy o Was... ciekawe co tam u Ciebie, kruszka, Mikołajka i Darka?

iławianka Agula jak tam u Ciebie i księżniczki?

Marzenko cieszę się że wynik lepszy! Huuuuraaaaaaa! Niech już wszystko idzie ku dobremu!

Andzi czekam na wyniki.. i spokojnie po usg może znów będziesz spokojniejsza? Tego Ci życze.

Asiu Angelko...Twoja mama jest niesamowita:tak::-D
A na buzi chrostki? A miało być tak cudnie? Jak remoncik i sufit skończony?

Wszystkie mamusie Anesto, Gabi, Madzię Mikę, Olę pozdrawiam i pogłaszczcie stópki maleńkie od e-cioci.

Wybaczcie że wszystkim nie poodpisuje ale i ja już nie łapię się z wszystkimi nickami. Wybaczcie. Tyle co pamiętam. Często jak odejdę od kompa przypomina mi się kogo ominęłam i mam potworne wyrzuty sumienia :sorry2: wiec prosze o wyrozumiałość.. pisze od serca:dry:

EDYTKA tarczyce robie dopiero w piątek
niby nie szukam ale pytania krążą w głowie pewnie jak każdej z Was

uciekam spać dziewczynki
miłej i spokojnej nocki
no i do juterka

reklama
Wybaczcie że wszystkim nie poodpisuje ale i ja już nie łapię się z wszystkimi nickami. Wybaczcie. Tyle co pamiętam. Często jak odejdę od kompa przypomina mi się kogo ominęłam i mam potworne wyrzuty sumienia :sorry2: wiec prosze o wyrozumiałość.. pisze od serca:dry:

nie martw się kochana ciężaróweczkom się wszystko wybacza, zwłaszcza,że miewają objawy sklerozy :-p

Do góry