reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczynki,

AgaIrl - śliczna dzidzia i dbaj o siebie, uważaj, leż i odpoczywaj narwana kobieto ;-) !!!!

AgaAJ ..... trzymaj się kochana będzie dobrze.

Also - sypialnia Ignasia się cudna :)))

ja zrobiłam dziś pierwsze badanka - cytomegalie, toxo i różyczkę - jeden kroczek do przodu :-)

wszystkie bardzo gorąco pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM.. oto mój FRANIO 30 tydz.....:-D:-D:-D jego twarzyczka....:-D:-D bez tytułu.JPG franio2.jpg

Na USG wszystko wporządku....mały odpowiada wymiarom,,,,,,,na 30 tydz, czyli tak jak ma być, lekarz powiedział,żeśliczny duży chłopak,ładnie sieprezentował, wszystko pokazał i bawił się nóżkami, potem wkładał rączkę do buzi.....aż mi się płakać chciało, tak ślicznie było widać....... lekarz kazał sie nie martwićpowiedział,że serduszko pięknie bijei kawał chłopa,, główkę mówi ,że ma okrągłą jak piłeczka... Igor też miał takąkształtną..... także uspokoiłam się,żezmałym wszytko ok,,,,, kopał w głowicę, a lekarz śmiał się,żeżywy,,ale to znaczy że w dobrej kondycji,,,, fajnie obracał się w stronę monitora,,,,, ułożóny główkowo, tak jak do porodu ,,,, nisko,,,,, łożysko przesunełosię na tyłściany,,ale nie wiem co o znaczy,,,,,,, także wizyta sie udała,, jestem przeszczęsliwa,, dzięki za kciuki...

AGA IRL....... oj bidulko,,, dobrze że wszystko skączyłosię dobrze ale teraz nie ma żartów... uważaj i odpoczywaj,,,,,

Aga AJ,, uwierz,,, będzie dobrze,, gosia też była malutka,,,,,

ALSO,, pięny pokoik.. Ignasiowi napewno sie spodoba..;)

Słodizutka jak u WAS????cały czas o Tobie i okruszku myśłę,,

DZIEWCZYNY dziękuję za kciuki ,,,,wszystkim..;)

Carri,, dziękuję kochana, ty to zawsze o mnie pamiętasz??? dzięki,, wielki buziol...

DZIEWCZYNY ,,boli mnie strasznie nie mam siły wymieniać wszystkie,,ale o wszystkich myślę,,,,, buziole, ALLa, ALSO, GUŚa, DILAJLA, czekam,,;) na wsze pociechy...

JESZCZE RAZ DZIĘKUJEWAM ZA KCIUKI

SYLA,,jak wizyta??????

Ostatnia edycja:
Witajcie ja juz po wizycie
od dzis zaprzyjaźniamy sie z nowymi lekami tj. fenoterol i isoptin, no i relanium ciąg dalszy.
no a jutro ide do szpitala i chyba na dłuzej....
no ale jutro sie wszystko okaze

AGA IRL, piekna fotka..:-D:-D:-D\\

CARRI,, no duża,,heh,,,lekarz śmiał się że okrągła jak piłeczka,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D tak pięknie mi się pokazał,,,fotki tak tego nie pokazują,,,,ale dziś jestem spokojna,,,,, dzięki carri za kciuki..;
)

Hej!!!

Witam was ja dzis tylko na chwilkę bo jak zwykle musze sie uczyc:angry::wściekła/y: jej jak ja bym chciała już miec koniec tych studiów a tu jeszcze tyle do zdawania bo dopiero pierwszy rok bede konczyc:zawstydzona/y::szok:

Agnieszko ja cały czas trzymam kciuki za twoje maleństwo:tak: jestem z tobą:blink:

Aga irlandia biedna musiałaś się nastresowac ale dobrze że juz jest ok, mi kiedys teściowa opowiadała że jak była w ciąży z moim m to dostała krwotoku w 3 miesiacu i potem musiała leżec do końca potem tez miała krwotok w 7 miesiacu i nieźle się nastresowała bo ponoc lało się z niej tak że lekarze nie wiedzieli co zrobic ale jakos to zatrzymali. adam urodzil się z dużą wadą wzroku i darł sie jak ktos do niego blisko podchodzil bo on miał wade +8 czyli jakby nic nie widział albo raczej jedną wielka plame, może to przez te krwotki:confused: ważne że teraz już nic nie pozostało z tej wady:blink:

Witam popołudniowo :-)

Pati wiem ze tabletki sie powinno odstawic 3 miesiace przed staraniami, suwaczke mój nie klamie jednak ostatnio sie troszke plany zmieniłi i starania bede musiała odłozyc chyba do wrzesnia
A co do odwiedzin jak bede rodzic w przyszłosci to bedzie nie mozliwie bo nie bede napewno rodzila u nas w szpitalu.

Carri z tego co pamiętam to nie narzekałaś na nasz szpital, czemu zdanie zmieniłaś? coś się znowu ciekawego wydarzyło przez naszego lekarza alibabe:confused::baffled: ten lekarz nie wiem jak się nazywa ale to chyba jakis z kosmosu jest, jak adam sobie przebił tętnice w ręce to on stwierdził ze to osa go urządliła:confused::szok: no ale wszystko się dobrze skończyło bo adam zarządał papieru od niego-miał mu napisac że nic mu się nie stanie jak mu tego nie zszyje, no i lekarz zszył z wielkim zdziwieniem że to jednak tętnica była....

miłego dnia dziewczyny... ide się uczyc:dry::wściekła/y:

AgaIrl piekne zdjecie :-)
KasiekKm sliczne zdjecie , jaka główka duza :-)

duża główka, bo mądry chłopak rosnie ;-):-)

Carri dzięki za kciuki - wiem że to początek drogi z badankami, ale jakiś entuzjazm i determinacja mnie dopadły :-)

syla28 - bidulko. Mam nadzieję, że po lekach się wszystko uspokoi.

kasiekkm- ciesze sie ze u ciebie wszystko ok, a to ze łozysko na ścianie tylnej to bardzo dobrze:-)

reklama
Koti przyłanczam się do trzymania kciuków..:tak::tak::tak::-D:-D:-D i dziękuję.,,,

Sylaznów skórcez że fenoterol, matko brałam to z igorem,, po tym miałam delirk jak naćpana,,, dlaczego do szpitala,,,,??? trzymaj się kochna///:tak:

Do góry