reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja nie mam diety :confused2: :cool: :angry: właśnie wpierniczyłam shoarme na śniadanie :-D :sorry: ..,.
Madzia - bardzo dobrze że nie masz diety :tak: :tak: :tak: :tak:

platynowa - nie martw się napewno bedzie wszystko dobrze i @ pewnie przyjdzie szybciutko ;-) :tak: trzymam kciuki za 27 MAJA :cool2: :cool2:

a Ja w środę idę do ginka z wyniczkami toxo i cytologii :tak: zobaczymy co Mi powie :confused: :confused:
aha któraś pisała o witaminkach że bierze jakie to witaminki poproszę nazwę :elvis: :elvis:

reklama
Cześć WaM Kochane;
Wrociłam już w czw. w nocy ale jakoś nie miałam kiedy do Was dołączyć. Widzę,że przybyło kilka nowych Koleżnanek - które serdecznie ściskam i przytulam do serca.
Otóż, wrociliśmy z południa Europy i jesteśmy przeziębieni... Czy wiecie,że tam jest zimniej niż w Polce - niesamowite prawda.
Podróże samolotami mi nie służą - mam pięć lat mniej życia z powodu stresu.
Nie zdążyłam jeszcze wszystkiego poczytać tak więc nie wiem czy coś się zmieniło w Waszym życiu.
Toleczko - Prenatal Classic - rewelka - polecam.
Całuję Was bo muszę kończyć

ANUŚ, TOLUŚ,DAGUŚ i inne Kochane Dziewczyny, które się chociaż troszeczkę zmartwiły moją nieobecnością :) DZIĘKUJĘ WAM z całego serca, że Jesteście i pamiętacie.
Ps. Wczoraj miałam kryzys z powodu straty dzidzi - byłabym już w 5 mies....

Joasia - dzięki za witaminki :-) (a ile kosztują ??)
dobrze że jesteś już z Nami :cool2: :cool2: Ja też by łabym już w 5 miesiącu :-( :-(

Tolunia; ja kupiłam sobie takie opakowanie, które zawiera 100 tabletek i zapłaciłam za nie jakoś ponad 30 zł. Są też mniejsze opakowania ale myślę, że warto zainwestować mimo wszystko...
Buziak

Witajcie.
Obiecałam się odezwać po spotkaniu. no i jestem. Tak jak myślałam. Najpierw długie rozmowy zwyczajne o naszych dziewczynach i ich postępach i czynaniach. Potem było tak śmiesznie, bo moja Martynia skończyła roczek i dostała od "cioci" kartkę urodzinową, a ja w tym samym czasie wręczyłam jej karteczkę, na której zacytowałam to co napisałyście (nie pamiętam która z Was. przepraszam, a nie chce mi się wertować forum). Powiedziałam tylko, ze porozmawiamy kiedy bedzie gotowa. I wyobraźcie sobie, że opowiedziała juz pod koniec spaceru. Było mi miło, że obdarzyła mnie takim zaufaniem. Trzyma się całkiem nieźle, choć łezki kręciły się w oczkach, ale szczerze mówiac bardziej dziwiłabym sie gdyby nie.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Witam Wasz wszystkie !!! :happy2:
Coraz częściej myślę o dzidzi :crazy: ... hmm ... :hmm: Przez to, przez co musieliśmy przejść, to najchętniej kupiłabym sobie USG do domu, by nieustannie sprawdzać, czy wszystko jest ok. Straszne prawda ...? :sick:

tolka23 - GRATULUJĘ @ i ujemnego toxo! :-D Ale super! :rofl: Ciężko powiedzieć, czy Twój gin. będzie przyjmował ... Chodzisz prywatnie? Daj znać jak poszło! Co do dietki, to jeszcze nie zaczęłam, za mało czasu ...:rolleyes2:
ewa33 - dobrze, że nie brałaś tych antybiotyków! Jakiegoś dziwnego lekarza masz... :nerd: Jak było za Zamościem u babci? :confused:
daga.p. - odebrałaś wyniki cyto.? :confused: GRATULUJĘ @ !!! :biggrin2:
magda29 - dzielna dziewczyna z Ciebie! :wink: Trzymaj tak dalej! :happy:
platynowa - jak tam wynik histopatologiczny wypadły? :confused: Owocnych starań 27 maja - powodzenia życzę! :cool:
JoannA25 - fajnie, że już jesteś! :-)
Novaczka - bardzo się cieszę, że tak się rozmowa potoczyła. :tak:Z pewnością wasza przyjaźń będzie długo trwać. Życzę wszystkiego dobrego! :yes:

Spokojnej nocy Dziewczyny i do jutra!
Ania ;-)

Cześć Przyszłe i Obecne Mamcie.

Asieńko - mysmy tęsniły :D. Współczuję choróbska <pocieszacz>:dry:

Toluś - przecież ostrzegałam, że panikarz jestem :-p

Platynowa - nic się niemartw. Jak masz mieć jakiegoś bakcylka to lepiej teraz gdy możesz go w spokoju wyleczyć. Trzymam kciuki za @:-)

Madziula - mniam :laugh2: Dzięki za "golasa"...SUPER FACET :-D :-D :-D

Novaczka - fajnie, że mogłyśmy pomóc.:tak:

Ja bym była w 25 tygodniu... Dzisiaj przyszła kuzynka która właśnie jest...:sick:

Ach przy okizaji polecam ciężarówką - drożdżówka z serem z szyneczką, sosem curry i pastą z tuńczyka - dzisiaj wypróbowałam - MNIAM... A ja się dziwię, że cały dzień mam mdłości...hehehehehehehehehe :-D :-D :-D :-D

DOBRANOC BABECZKI

Ania - wyniki mam mieć "może" w ten czwartek (ale niewiadomo czy lekarz który robi niepójdzie na urlop). Mam najpierw zadzwonić...A swoja dorgą top bez sensu jest zęby w szpitalu robili testy tylko w środy... Dzięki za gratulacje :d

reklama
Hej Dziewczyny!

Trochę mnie nie było :zawstydzona/y: W weekendy zawsze jestem na uczelni, a wczoraj miałam kiepski dzień, prawie cały przepłakałam. Pewnie czasami tak będę mieć, jest to silniejsze ode mnie.
Teraz jest trudny okres, ciepło, pełno małych dzieci, wózki... gdybym mogła to bym non stop ryczała.

daga.p. gratuluję @. Ważne, że organizm funkcjonuje tak jak powinien. A Dzidzia na pewno przyjdzie niedługo. Może czeka na towarzystwo:-) Wiem, że ciężko jest spotykać się z kobietami w ciąży. Cały czas jest to trudne, myślę jednak że to uczucie minie jak będziemy cieszyc się własnymi Bobasami.
Choć zawsze będziemy pamiętać...

anna_ajra hej:-) Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u gin. Daj znać jak poszło. Rozumiem Cię doskonale, że coraz częściej myslisz o Bobasie. Twój strach, obawa jest naturalna, ja też się boję nastepnej ciąży ale wierzę, że będzie dobrze. A jeśli chodzi o usg to cały czas się zastanawiam, czy jak się uda to lecieć od razu i zobaczyć czy wszystko ok, czy poczekac do x tyg. żeby nie przeżywać znowu tych chwil niepewności: czy jest dzidzia, czy jest seduszko...
Ściskam Cię:-)

tolka23 gratuluję ujemnych wyników toxo no i oczywiście @. Ja również dietki nie wprowadziłam jeszcze w życie. Jakoś nie mam siły:zawstydzona/y:

JoannA25, platynowa, ewa33, magda29 pozdrawiam Was. Trzymajcie się :-)

muffy gratuluję ślubu i @.

Novaczka cieszę się, że porozmawiałaś z koleżanką i że mogłysmy pomóc:-)

Miłego dnia!

Do góry