Hej Dziewczyny!
Trochę mnie nie było

W weekendy zawsze jestem na uczelni, a wczoraj miałam kiepski dzień, prawie cały przepłakałam. Pewnie czasami tak będę mieć, jest to silniejsze ode mnie.
Teraz jest trudny okres, ciepło, pełno małych dzieci, wózki... gdybym mogła to bym non stop ryczała.
daga.p. gratuluję @. Ważne, że organizm funkcjonuje tak jak powinien. A Dzidzia na pewno przyjdzie niedługo. Może czeka na towarzystwo:-) Wiem, że ciężko jest spotykać się z kobietami w ciąży. Cały czas jest to trudne, myślę jednak że to uczucie minie jak będziemy cieszyc się własnymi Bobasami.
Choć zawsze będziemy pamiętać...
anna_ajra hej:-) Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u gin. Daj znać jak poszło. Rozumiem Cię doskonale, że coraz częściej myslisz o Bobasie. Twój strach, obawa jest naturalna, ja też się boję nastepnej ciąży ale wierzę, że będzie dobrze. A jeśli chodzi o usg to cały czas się zastanawiam, czy jak się uda to lecieć od razu i zobaczyć czy wszystko ok, czy poczekac do x tyg. żeby nie przeżywać znowu tych chwil niepewności: czy jest dzidzia, czy jest seduszko...
Ściskam Cię:-)
tolka23 gratuluję ujemnych wyników toxo no i oczywiście @. Ja również dietki nie wprowadziłam jeszcze w życie. Jakoś nie mam siły
JoannA25, platynowa, ewa33, magda29 pozdrawiam Was. Trzymajcie się :-)
muffy gratuluję ślubu i @.
Novaczka cieszę się, że porozmawiałaś z koleżanką i że mogłysmy pomóc:-)
Miłego dnia!