reklama
Ce dziewczyny
,
nie bylo mnie przez pare dni, bo robilam zaproszenia na slub (moj)
.bedzie za 3 mies :-) a dzis dostalam @!!!!!!! Dokladnie 5 tygodni po poronieniu. Moze to glupie ale jestem taka szczesliwa...
Caluje was wszystkie i zycze wszystkim najlepszego.
Dziewczyny zobaczycie jeszcze wszystkie bedziemy szczesliwymi mamusiami
:-)
nie bylo mnie przez pare dni, bo robilam zaproszenia na slub (moj)
Caluje was wszystkie i zycze wszystkim najlepszego.
Dziewczyny zobaczycie jeszcze wszystkie bedziemy szczesliwymi mamusiami

daga.p.
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny...Po prostu dobija mnie to, że mój organizm niechce się zachowywać normalnie...
daga.p.
Muffy - gratuluję @ i ślubu

ewa33
Zadomowiona(y)
hejo!
Ja dzisiaj tak z rańca...mały juz bawi sie w pokoiku,a zaraz wyjazd-do babci(za Zamość)..Powina być udana nidzielka..
Daguś ,słonko,nie zadręczaj się...może powinnaś zmienić gin.,...?Czasami tak jest,...jak się czegoś bardzo chce,..to nie przychodzi,.a jak się przestanie o tym myśleć..to samo przyjdzie,,.Ja tak miałam wiele razy..!
Muffy-też gratuluję @ i ślubu!!
Proponuję na dziś (dla wszystkich)mile spędzenia niedzielki,dużo spacerków na swierzym powietrzu....i relaxu!!
Bużka dziewczyny!!!!
nara..
Ja dzisiaj tak z rańca...mały juz bawi sie w pokoiku,a zaraz wyjazd-do babci(za Zamość)..Powina być udana nidzielka..
Daguś ,słonko,nie zadręczaj się...może powinnaś zmienić gin.,...?Czasami tak jest,...jak się czegoś bardzo chce,..to nie przychodzi,.a jak się przestanie o tym myśleć..to samo przyjdzie,,.Ja tak miałam wiele razy..!
Muffy-też gratuluję @ i ślubu!!
Proponuję na dziś (dla wszystkich)mile spędzenia niedzielki,dużo spacerków na swierzym powietrzu....i relaxu!!
Bużka dziewczyny!!!!
nara..
daga.p.
Część Dziewczynki.
Dalej mi niedobrze ale za to w nocy przyszła @...Qrcze ale się cieszę. Nieważne, że bez objawowa ale jest...
Pewnie stąd te ryki...;-) Ależ dzisiaj piękna wiosna za oknem - AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ
JoannA - żyjesz nam tam kobieto?????????
M@rtuniu - jesli nasz czytasz to daj znać jak się czujesz.
AMK, platynowa, cfcgirl - odezwijcie się
Dalej mi niedobrze ale za to w nocy przyszła @...Qrcze ale się cieszę. Nieważne, że bez objawowa ale jest...

Pewnie stąd te ryki...;-) Ależ dzisiaj piękna wiosna za oknem - AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ

JoannA - żyjesz nam tam kobieto?????????
M@rtuniu - jesli nasz czytasz to daj znać jak się czujesz.
AMK, platynowa, cfcgirl - odezwijcie się
hejo
daga - dosłownie musze Cię opierniczyć i to zdrowo
jak możesz mówić że to nie ma sensu
najwidoczniej jeszcze nie pora aby dzidziuś zamieszkał u Ciebie może za miesiąc, a może za dwa
niemożesz odrazu wszystkiego przekreślać
weź się w garść i nie panikuj
no i widzisz wszystko dobrze się skończyło
ale Ty zawsze musisz panikować ;-) ;-) ;-) ;-)
muffy - gratulacje z okazji ślubu i @
dziewczyny stosujecie dietkę ????
miłego dzionka życzę
buziaczki

daga - dosłownie musze Cię opierniczyć i to zdrowo

no i widzisz wszystko dobrze się skończyło

muffy - gratulacje z okazji ślubu i @

dziewczyny stosujecie dietkę ????

miłego dzionka życzę

buziaczki
reklama
Hej hej
Dziś mam tyyyyyle roboty ale co tam
we wtorek się udam po wynik histopatologiczny bo to już 16 dni minęło.pewnie nie dowiem się z niego niczego nowego...
w tamtym tygodniu w poniedziałek miałam pobierany wymaz ,żeby sprawdzić,czy bakterie zniknęły ... powiedziano mi ,że jeśli bedzie czysto ,wyniki będą w piątek ,a jeśli nie no to to jeszcze potrwa bo oni musza dla tych bakterii dobrać odpowiedni antydiogram czy coś tam żeby wiedzieć czym je zwalczać.
i niestety w piątek mojego wyniku jeszcze nie było
szkoda bomiałam nadzieje ,że tam już wszystko jest dobrze.
wyczekuję z niecierpliwościa na okres. jeszcze nigdy tak na jego nadejściew nie czekałąm a raczej bylo zupełnie odwrotnie;-)
jako wieeeeeeelka optymistka mam nadzieje ze przyjdzie w nastepnym tygodniu po świętach
dobra to ja już musze uciekać.
życzę Wam kochane miłego dnia a staraczkom dodatkowo jeszcze owocnych staranek
AHA jeśli wszystko bedzie dobrze i bede juz zupełnie zdrowa , to postanowiliśmy ,że zaczniemy staranka 27 MAJA
buziaki:***************
Dziś mam tyyyyyle roboty ale co tam
we wtorek się udam po wynik histopatologiczny bo to już 16 dni minęło.pewnie nie dowiem się z niego niczego nowego...
w tamtym tygodniu w poniedziałek miałam pobierany wymaz ,żeby sprawdzić,czy bakterie zniknęły ... powiedziano mi ,że jeśli bedzie czysto ,wyniki będą w piątek ,a jeśli nie no to to jeszcze potrwa bo oni musza dla tych bakterii dobrać odpowiedni antydiogram czy coś tam żeby wiedzieć czym je zwalczać.
i niestety w piątek mojego wyniku jeszcze nie było
szkoda bomiałam nadzieje ,że tam już wszystko jest dobrze.
wyczekuję z niecierpliwościa na okres. jeszcze nigdy tak na jego nadejściew nie czekałąm a raczej bylo zupełnie odwrotnie;-)
jako wieeeeeeelka optymistka mam nadzieje ze przyjdzie w nastepnym tygodniu po świętach
dobra to ja już musze uciekać.
życzę Wam kochane miłego dnia a staraczkom dodatkowo jeszcze owocnych staranek
AHA jeśli wszystko bedzie dobrze i bede juz zupełnie zdrowa , to postanowiliśmy ,że zaczniemy staranka 27 MAJA

buziaki:***************