reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaski:-)

Slodziutka-Edytka dobrze że wzięłaś L-4,z chorobą nie ma żartów,wypoczniesz:-)O twoją mamę się modlę,wiadomo że wasza nadzieja nie zginie,nie wiem co poradzić,pamiętam jak modliliśmy się o cud by tata się obudził,nie potrzebowałam wtedy słów typu,wszystko będzie dobrze ale wystarczyło jak ktoś mnie mocno przytulił a ja mogłam się wypłakać.Mocno cię przytulam i wierzę że jednak lekarze zrobią wszystko co będą mogli by pomóc mamie:tak::tak:

Wróbelek poleżysz,odpoczniesz,mam nadzieję że ta szyjka też się uspokoi i nie będzie głupot robiła:-D:-D:-D:-D:-D

AgaIrl brzuszek już słuszny,ślicznie wyglądasz:tak:

Cześć Marlena78:-)

Magdalenka to do dzieła,starajcie się ile się da,u mnie chyba znowu nici bo kiedy miałąm dobre dni nie odzywałam się z M:-):-)ale tobie życzę by wam się udało:tak::tak::tak:

Kasiek a co u ciebie,cały czas na dworze z Igorkiem?:tak::tak:Buziaki:tak::tak:

Kaska0201 najważniejsze że to co najgorsze masz już za sobą,co do krwawień ja plamiłam prawie tydzień,zobaczysz czas szybko minie i znów będziecie mogli się starać o maluszka:tak::tak::tak:

Wszystkie pozostałe dziewczyny pozdrawiam serdecznie,jakoś weny ostatnio nie mam do pisania.O wszystkich was ciepło myślę:tak::tak:

reklama
Gabi jak dobrze że już jesteście w domciu,jak znajdziesz troszkę czasu to wklej zdjęcie małej:tak:

AgaAj witaj,daj znac jak po wizycie:tak:

Edycia ja dopiero doczytałam:-( Pomodle sie o zdrówko mamy aby wytrwała w tej strasznej chorobie..przytulam cie mocno kochana:-(

Agus Aj a ty lez jak najwięcej i sie oszczędzaj niech zarodek sie dobrze zagnieździ!!! trzymam kciuki za wizyte:-)
Agus IRL i ja znowu nie widze twoich fotek..hihi nie wiem co sie dzieje!

Gabi, cieszę się, że jesteście już w domku. Ucałuj dzieciaczki ode mnie i dawaj jakąś fotkę w wolnej chwili.

Alla, ja przez całą ciążę byłam ospała a teraz mam jakiś taki dziwny przypływ energii. Podobno na mniej więcej miesiąc przed porodem to się zmienia, tak nam babka w szkole rodzenia mówiła. U mnie to trwa już jakieś 2 tygodnie więc może już niedługo urodzę.

Aga_Aj, trzymam kciuki za betkę.

Kaśka, na przytulanki zdecydowanie za wcześnie, masz w środku ranę, która musi się wygoić. Niektórzy lekarze zalecają po pierwszej @, jednak jeśli będziesz wcześniej u lekarza to on będzie widział czy się już wszystko zagoiło i czy można. Ja za pierwszym razem mogłam po 3 tygodniach, a za drugim jak mi minęły plamienia wszelkie to było jakieś 2 tygodnie po zabiegu.

Karolka, witaj :).

Aga_Irl, piękny brzuszek!!!!!!!!!!!!!

Lecę robić obiadek. Wreszcie żarcie świąteczne się skończyło i robię coś całkiem innego: makaron z sosem z kurczakiem i pieczarkami.

Witam i ja dzisiaj..dopiero dotarłam do domu po pracy..Masakryczny dzień..Jednak z sukcesem - podpisałam dużą umowę z ważnym klientem :)

I tyle o mnie..

GABI bardzo się cieszę, że już jesteś z córcią w domciu i że jest ok :)

Edytko, przytulam mocno Ty nasza chorowitko..Wracaj do zdrówka..

reklama
Do góry