reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a jednak widac....ale to przez jakis inny program dodawalam ech....
marzenko no ja mowilam ze wszystko zalezy co ubiore
marzenko no ja mowilam ze wszystko zalezy co ubiore
Hej,tu specjalistka od kłopotów wszelakich,pamiętacie mnie jeszcze?
Wróciłam do domu z dłuuugiej i dalekiej podróży.Droga głównie pod górkę była,ale za to przywiozłam sobie przecudną Lalunię:-):-):-)
Dziękujemy wszystkim za modlitwy,kciuki,smsy,telefony i wielkie wsparcie przez ostatnie kilka miesięcy i te ostatnie ciężki dni.Kochane jesteście
Jak się "trochę" zorganizuję to popiszę,poczytam,na razie tylko melduję,że żyjemy.W końcu ostatnio normalnie funkcjonowałam w październiku więc czuję się trochę tak jakby mnie ktoś z impetem na inną planetę zrzucił.I do tego dzieci mam teraz dwa razy więcej.;-)
Tak wyszło,że chłop i reszta rodziny mają kupę roboty,więc od razu radzę sobie sama.Bez chwalenia nikogo,co by nie zapeszyć.Łatwo nie jest.Ale uwielbiam patrzeć jak moje dzieci śpią
pozdrawiam serdecznie.wpadnę kiedyś.Jak coś do mnie to proszę na priva,bo forum nie dam rady na razie czytać.
Lecę,bo cycki potrzebne.
Acha,chodzę w ciuchach przedciążowych
Buziaki.Papapapapa.
Wróciłam do domu z dłuuugiej i dalekiej podróży.Droga głównie pod górkę była,ale za to przywiozłam sobie przecudną Lalunię:-):-):-)
Dziękujemy wszystkim za modlitwy,kciuki,smsy,telefony i wielkie wsparcie przez ostatnie kilka miesięcy i te ostatnie ciężki dni.Kochane jesteście
Jak się "trochę" zorganizuję to popiszę,poczytam,na razie tylko melduję,że żyjemy.W końcu ostatnio normalnie funkcjonowałam w październiku więc czuję się trochę tak jakby mnie ktoś z impetem na inną planetę zrzucił.I do tego dzieci mam teraz dwa razy więcej.;-)
Tak wyszło,że chłop i reszta rodziny mają kupę roboty,więc od razu radzę sobie sama.Bez chwalenia nikogo,co by nie zapeszyć.Łatwo nie jest.Ale uwielbiam patrzeć jak moje dzieci śpią
pozdrawiam serdecznie.wpadnę kiedyś.Jak coś do mnie to proszę na priva,bo forum nie dam rady na razie czytać.
Lecę,bo cycki potrzebne.
Acha,chodzę w ciuchach przedciążowych
Buziaki.Papapapapa.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
sylwia one mi sie tez powoli otwieraly ale tylko pierwszym razem i sa zmniejszone specjalnie wlasnie
gabi kochana witaj wsrod nasfajnie ze wszystko dobrze sie skonczylo
gabi kochana witaj wsrod nasfajnie ze wszystko dobrze sie skonczylo
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Gabi......hurrrrraaaa....jejku jak ja się cieszę ,ze dałas znac.....buziole,usciski...gratulacje...no i wogóle wszystkiego co dobre.....
pozdrawiam cieplutko......czekamy cierpliwie na zdjątka kochanych Pociech......
Tak wogóle to witajcie kochane......
Połaziłam dzis po miescie i stwierdziłam ,ze norlnie nie nadaję sie na takie "spacery"...nogi,brzuchol,kregosłup....buuu...wysiadam....no ale zniose dosłownie wszystko aby było ok.....pozdrawiam Was
pozdrawiam cieplutko......czekamy cierpliwie na zdjątka kochanych Pociech......
Tak wogóle to witajcie kochane......
Połaziłam dzis po miescie i stwierdziłam ,ze norlnie nie nadaję sie na takie "spacery"...nogi,brzuchol,kregosłup....buuu...wysiadam....no ale zniose dosłownie wszystko aby było ok.....pozdrawiam Was
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Sylwia...dasz rade....musisz....myślami przy Tobie....
Edytko...zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla całej rodzinki....no i pozdrowienia dla Wiesia......przytulaski....
Selenko....jak się Czujecie z Magdusią?
Niusia....jak tam wypoczęłas?
Anesto,Allaa,Also,Koti,Aga Ir,Cyniczna,Dilajla,Guska,Mała,Szafierek,Kasiek,
Pixelka,Wonka,Hania,Scarlet,Angelka,Magda,Dlaczegotak,Jezyk,Wróbelek,
Ola,Agi,Ona,Marlenka...i wszystkie niewymienione cieplusio pozdrawiam
Aaaaa...moja betka....dopiero jutro wynik...mam nadzieje,ze dobrze "przyrośnie".przedwczoraj było 3649....
Edytko...zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla całej rodzinki....no i pozdrowienia dla Wiesia......przytulaski....
Selenko....jak się Czujecie z Magdusią?
Niusia....jak tam wypoczęłas?
Anesto,Allaa,Also,Koti,Aga Ir,Cyniczna,Dilajla,Guska,Mała,Szafierek,Kasiek,
Pixelka,Wonka,Hania,Scarlet,Angelka,Magda,Dlaczegotak,Jezyk,Wróbelek,
Ola,Agi,Ona,Marlenka...i wszystkie niewymienione cieplusio pozdrawiam
Aaaaa...moja betka....dopiero jutro wynik...mam nadzieje,ze dobrze "przyrośnie".przedwczoraj było 3649....