reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jeszcze nic bo caly czas jestem w anglii ale od maja bede cos dzialac,
tutaj nie obia zadnych badan i to mnie wkurza.
stres przed weselem widze ze duzy juz.wcale sie nie dziwie, ja sie stresuje a do mojego jeszcze sporo czasu..
trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
Marti ja miałam straszne bóle krzyzowe od 4tc do 6tc...lekarz stwierdził, że to korzonki w 4tc hehe ... na szczescie przeszło samoistnie, stad chyba moge cie pocieszyć, ze nic to groźnego na tym etapie ciąży, weź no-spę i przejdż sie jeszcze raz do lekarza moze luteinke ci przepisze bo to bardzo pomaga...

Pixelko kochana dziękuję Ci za słowa otuchy, luteine biorę 2 razy dziennie:tak: a nospe właśnie sobie zaaplikowałam, bo nie wytrzymałam i za namową dziewczyn (Alicji i Izy:tak:) nie zwarzając na święta zadzwoniłam do lekarza. Mam nadzieje, że robaczek rośnie:sorry: zniosę wszystko byle tylko bylo ok.

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!

a po swietach dwoch kreseczek ...

Edytko leniuszku ....nie moge !!!

martii GRATULACJE!!!!

Marlenko , Edytko póki co nie dziękuję żeby nie zapeszyć:tak:

Dziewczyny nie będę wymieniała z osobna bo wszystkim Wam dziękuję za słowa otuchy i wsparcie, na prawdę dzięki Wam odganiam czarne myśli.
Jesteście kochane:*

Ostatnia edycja:
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA NAWET M ZAUWAŻYŁ ŻE OD WCZORAJ JESZCZE ANI RAZU NA NIEGO NIE KRZYCZAŁAM WIĘC GRZECZNIE ODDAŁ MI LAPTOPA I ZABRAŁ WERCIE NA SPACER ŻEBYM SPOKOJNIE MOGŁA POPISAC
WIEM JUŻ ŻE NIE BĘDZIE ŁATWO ALE WIEM TEŻ ŻE SIĘ NIE PODDAM

Kochane moje:
Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodzi.
By móc jutro o poranku
Siąść za stołem przyśniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!

Gabi całym sercem jestem z Tobą i modlę sie za Anię....
Aguś IR, kochana wszystko po kolei sie udaje licencja... to teraz synek... gratuluję :)

A ja jescze lekko smarkata, ale tak to jest przed świętami jak człowiek nie ma czasu na chorobę a do tego nareszczie przyszła 2@ po 42 dniach, na szczęście w czwartek idę do lekarza, bo strasznie sie czuję...

Alla to czekamy na Kubusia... swoją drogą to powiało tu ostatnio nadzieją na lepsze jutro, pamietam ze jak ja dołączyłam dotego wątku strat było bardzo dużo a dzieciaczków chyba tylko dwoje a teraz los sie odmienił to krzepiące
pozdrawiam i jeszcze raz wesołych świat.....

Edytko, jak cudownie że Ty o nas wszystkich pamietasz.. :)

Co do testowania, zaczekam na wtorek..jak wredna @ nie przyjdzie to we wtorek z rana lece po test..bede siki wstrzymywac :) ihihihih..narazie tylko czuje sie cholernie zmeczona i mam te cmienie w jajnikach momentami..ale nie wiem co to jest bo tak nie mialam nigdy przed @..Mam straszna nadzieje...no ale..co Bóg da to przyjmę..

A co do remontu..jak pomalowalismy do konca przedpokoj to padlam zachwycona..Ciemny wrzos wchodzacy w fuksje, halogeny i satynowe srebrne dodatki..Padłam..Moj mezus jest kochany i wspanialy..Jeszcze tylko terakota zostala, ale to po swietach :) Może wtedy sie pochwale zdjeciami...

dziewczynki wszystkie moje najdroższe
życze wam spokojnych, radosnych i cudownych świąt
i co najważniejsze:
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń

Moje kochane babeczki
z okazji

ŚWIĄT WIELKIEJNOCY

Chcę Wam życzyć dużo radości, spokoju, oraz szczęśliwych chwil spędzonych w gronie
najbliższych.

Gabi cały czas 3mam kciuki za Ciebie i Anulkę

reklama
«•*•» WESOŁYCH ŚWIĄT «•*•»
♥» ▬▬ «•*•» ▬▬▬ «•*•»▬▬ «♥
_▒
_▒▒____________▒
_▒▒▒__________▒▒
▒▒░▒________▒░▒
▒▒░▒▒_____▒▒░▒
▒▒░░▒____▒▒░ ▒
▒░░░▒___▒▒░░▒