reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylu, jeszce jedno, a gdzie klikasz, zeby odpowiedzieć?? Najlepiej kliknąć na "odpowiedz" takie na różowym tle w tej samej linii co numery stron na dole pod postami

Miroslavo no a ja wrociłam do tradycyjnej kawy musiałam miec rano jakiegos kopa co pomagał mi z lozka wyjsc! no a po takiej długiej nieobecnosci kofeiny w moim zyciu to kopało mocno:-D no ale mam nadzieje ze jak maz wroci a raczej jak ja wroce do niego bo tak wogole to juz 1,5 roku mieszkamy w irlandii:baffled: do polski przyleciałam skonczyc studia i urodzic nasza kruszynke bo tam sie bałam! bo opieki medycznej prawie brak:-( rozpisalam sie nie na temat:-D wiec mam nadzieje ze jak juz bede z mezem to szybko mnie znowu od kawy odrzuci:-D

wiecie...ja wczoraj spotkałam znajomą po długim czasie..miała przepiękny 6 miesięczny brzuszek...żal mi sie zrobiło,ze mi nie dane jest takie szczęscie...ale odważyłam sie i odruchowo 'go"pogłaskałam....fajnie jest wiedzieć,ze chociaż innym sie udaje...ale smutek w sercu zostaje niestety...

mała a gdzie mieszkasz w Irlandi?? moja siostra w Monagham
Agnieszko jeszcze niedawno mnie tak wszyscy głaskali po brzuszku i byłam strasznie szczęśliwa:-)

reklama
tak się rozpisałyście dzisiaj że trudno nadążyć:-):-):-):-)
co do mdłości to u mnie było tak że już pomału się zaczynały a potem ni stąd ni zowąd przestałam je mieć gdzie wiedziałam ze mdłości ma sie tak do 3 miesiąca ciąży i to już dla mnie było coś nie tak.......kolejną rzeczą u mnie było to że ja bardzo schudłam może nawet nie tyle schudłam co mizernie wyglądałam i miałam takie zapadnięte poliki i oczy podkrążone moja rodzina już mnie wyzywała że sie odchudzam chyba a ja jadłam dbałam o siebie o to co jem........i jeszcze jedne fakt taki że dostałam bardzo brzydką cerę pełno wyprysków na czole i to takie fuj wycisnąć nie szło tak głęboko siedziało wszystko i bolało feeeeee
Wtedy jeszcze nie plamiłam nic ale czułam chyba to się czuje że coś jest nie tak
No i potem plamienie wizyta szpital i słowa lekarza że serduszko nie bije że maleństwo nie żyje że musiało przestać sie rozwijać w ok 5 tyg:-(

Do góry