reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziwne, u mnie wszystko jest;-)To inaczej nie wiem jak Ci pomóc.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Sylu, jeszce jedno, a gdzie klikasz, zeby odpowiedzieć?? Najlepiej kliknąć na "odpowiedz" takie na różowym tle w tej samej linii co numery stron na dole pod postami
mała160
Fanka BB :)
Miroslavo no a ja wrociłam do tradycyjnej kawy musiałam miec rano jakiegos kopa co pomagał mi z lozka wyjsc! no a po takiej długiej nieobecnosci kofeiny w moim zyciu to kopało mocno
no ale mam nadzieje ze jak maz wroci a raczej jak ja wroce do niego bo tak wogole to juz 1,5 roku mieszkamy w irlandii
do polski przyleciałam skonczyc studia i urodzic nasza kruszynke bo tam sie bałam! bo opieki medycznej prawie brak:-( rozpisalam sie nie na temat
wiec mam nadzieje ze jak juz bede z mezem to szybko mnie znowu od kawy odrzuci

Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
wiecie...ja wczoraj spotkałam znajomą po długim czasie..miała przepiękny 6 miesięczny brzuszek...żal mi sie zrobiło,ze mi nie dane jest takie szczęscie...ale odważyłam sie i odruchowo 'go"pogłaskałam....fajnie jest wiedzieć,ze chociaż innym sie udaje...ale smutek w sercu zostaje niestety...
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Syla Brawooooo
reklama
dilajla
Czerwcowa mama 2009
tak się rozpisałyście dzisiaj że trudno nadążyć:-):-):-):-)
co do mdłości to u mnie było tak że już pomału się zaczynały a potem ni stąd ni zowąd przestałam je mieć gdzie wiedziałam ze mdłości ma sie tak do 3 miesiąca ciąży i to już dla mnie było coś nie tak.......kolejną rzeczą u mnie było to że ja bardzo schudłam może nawet nie tyle schudłam co mizernie wyglądałam i miałam takie zapadnięte poliki i oczy podkrążone moja rodzina już mnie wyzywała że sie odchudzam chyba a ja jadłam dbałam o siebie o to co jem........i jeszcze jedne fakt taki że dostałam bardzo brzydką cerę pełno wyprysków na czole i to takie fuj wycisnąć nie szło tak głęboko siedziało wszystko i bolało feeeeee
Wtedy jeszcze nie plamiłam nic ale czułam chyba to się czuje że coś jest nie tak
No i potem plamienie wizyta szpital i słowa lekarza że serduszko nie bije że maleństwo nie żyje że musiało przestać sie rozwijać w ok 5 tyg:-(
co do mdłości to u mnie było tak że już pomału się zaczynały a potem ni stąd ni zowąd przestałam je mieć gdzie wiedziałam ze mdłości ma sie tak do 3 miesiąca ciąży i to już dla mnie było coś nie tak.......kolejną rzeczą u mnie było to że ja bardzo schudłam może nawet nie tyle schudłam co mizernie wyglądałam i miałam takie zapadnięte poliki i oczy podkrążone moja rodzina już mnie wyzywała że sie odchudzam chyba a ja jadłam dbałam o siebie o to co jem........i jeszcze jedne fakt taki że dostałam bardzo brzydką cerę pełno wyprysków na czole i to takie fuj wycisnąć nie szło tak głęboko siedziało wszystko i bolało feeeeee
Wtedy jeszcze nie plamiłam nic ale czułam chyba to się czuje że coś jest nie tak
No i potem plamienie wizyta szpital i słowa lekarza że serduszko nie bije że maleństwo nie żyje że musiało przestać sie rozwijać w ok 5 tyg:-(