reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Syla, ale ja się przez Ciebie teraz uśmiałam, jak będziesz miała jeszcze jakieś pytanka to pytaj, postaram sie odpowiedzieć
:-)

Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
No tak....nie znane sa nam wyroki Boskie....przykro mi Syla...musimy byc dzielne i silne,chociaż to nie takie łatwe jakby sie mogło wydawac.....Przytulam
slodziutka_e
Fanka BB :)
Jesuuuu dziewczyny ale dajecie popalić???? To już gigant produkcja!!!
Syla, guska, dosia, miroslava nie gadajcie tyle ;-)
Syla, guska, dosia, miroslava nie gadajcie tyle ;-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
dilajla ja byłam na mamach pazdziernikowych ale jakos czesto zagladalam na ten watek. nie myslalam ze tu trafie ale z ciekawosci, chcialam wiedziec na co mam uwazac. poniewaz dziewczyny pisaly jak zaczynalo sie poronienie jakie byly objawy. teraz mysle ze chyba rzeczywiscie podswiadomie wiedzialam ze cos jest nie tak.
mała160
Mirko To taka nie duza miejscowosc nazywa sie Portlaoise ale im dłuzej jestem w polsce u mamusi
tym bardziej nie chce mi sie tam juz wracac
normalnie masakra no ale co chyba trzeba jeszcze na jakis czas bo tu w polsce to troche ciezko jest:-(

slodziutka_e

Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dilajla...wiesz ja tez tak miałam,że byłam okropnie wychudzona i te policzki...mówili na mnie "wieszak",ogólnie jestem szczupła a obu ciążach zapadały mi sie policzki....uhh
reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Dilajla- ja schudłam 8 kg przez pierwsze 3 miesiące ciaze a przez kolejne przytyłam z 10! masakra teraz waze 82 i wyc mi sie chce!!!
dziewczyny uwaga załaczam fote! tzn. próbuje załaczyc!
pokaze wam mój brzuszek 4 dni przed....

dziewczyny uwaga załaczam fote! tzn. próbuje załaczyc!
pokaze wam mój brzuszek 4 dni przed....