magdalenka38
Fanka BB :)
Przyszła_mamusia -myślę, że jak poprosisz to dostaniesz bez problemu. Radziłabym zrobić badanie progesteronu i jak będzie w normie to nie ma potrzeby.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyszła_mamusia -myślę, że jak poprosisz to dostaniesz bez problemu. Radziłabym zrobić badanie progesteronu i jak będzie w normie to nie ma potrzeby.
.Pozostalo zajsc w ciaze - porobic badania..no i zeby bylo wszystko ok..
Dziękuje dobrze
kinguś, IZUNIa, jak wy sie czujecie?????
No właśnie????Dziewczyny czy ktoś wie co u Syli?????
Brzusio przecudnyDawno mnie tu nie było i nadrobic nie zdołam....
ale wkleję wam moj przeogromny 29tygodniowy brzuszek :-)
Podobno po luteinie są większe skutki uboczne.Dziewczyny mam może głupie ale dla mnie dość ważne pytanie. Wiele z was pisze że lekarz przypisuje Wam DUPHASTON. Po co jest ten lek? W jakich przypadkach się go stosuje? Lekarz sam go przypisuje czy trzeba by się upomnieć??
I jeszcze mam jedno pytanie..Czy po jednym poronieniu lekarze przypisują po zajściu w ciążę jakieś leki takie na podtrzymanie? Tak na wszelki wypadek?Np. Luteinę?
Dziewczyny mam może głupie ale dla mnie dość ważne pytanie. Wiele z was pisze że lekarz przypisuje Wam DUPHASTON. Po co jest ten lek? W jakich przypadkach się go stosuje? Lekarz sam go przypisuje czy trzeba by się upomnieć??
I jeszcze mam jedno pytanie..Czy po jednym poronieniu lekarze przypisują po zajściu w ciążę jakieś leki takie na podtrzymanie? Tak na wszelki wypadek?Np. Luteinę?
Wybaczcie te pytania ale wynikają z mojej niewiedzy na ten temat..
ja po zabiegu mialam krwawienie prze 2,5 tygodnia nie wiem tylko jak jutro wytrzymam w pracy :-(martusionek - życzę wytrwałości w walce z toxo i jak najmniej skutków ubocznych. Moja pierwsza @ po zabiegu nie była zbyt obfita ale jak plamiłam przez 3 tygodnie po zabiegu.
Mam nadzieje, że mamie się poprawiPrzyszłam do domu i wyłam jak bóbr , ale trochę cieszę z tej @ bo jeszcze dwie i rozpoczniemy starania
Ale na razie od dziś leczę swoją toksoplazmozę bo dostałam leki które są straszne w skutkach ubocznych i po dwóch dniach ich przyjmowania muszę zrobić krew bo może spaść.