reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie
jestem w domku
szyjka sie skróciła ale ogólnie narazie bez paniki za 2 tygodnie kontrola i jesli bedzie ie skracac to zaszyją
malenstwo wszytsko oki, wazy 350 gram, łozysko na scianie tylnej czyli ok, wszystkie pomiary wskazują na 19 tydzien. mialam usg 2 razy w piątek robila mi chińska studentka a dzis profesor, niestety malenstwo wypieło sie pupką i płci nie znamy,jutro bede umawiac sie na usg 3d na 21 tydzien wiec wtedy powinnaam poznac płec
ogólnie czuje sie okropnie, caly dzien przeryczalam i przespałam
oczywiscie mam lezec...
dziękuje wam za wsparcie,mdlitwe i kciuki,
buziaki

Syla, trzymaj się kochana i odpoczywaj jak najwięcej!!!!!!!! Dużo zdróweczka Ci życzę.,

reklama
Mordoklejka Dzidzius przecudowny!!!!!!!! Gratuluje raz jeszcze!!!!! Stópka jaka olbrzymia!!!! ;-)
Syla dobrze ze juz jestes z nami!!! Wszystko bedzie dobrze i nie płakusiaj juz nam!!!! Tulę Cię!!!!

Edytka jak fryzurka??? Wytrzymałaś 3 godzinki ???? :tak:;-)

Ostatnia edycja:
jeszcze w kurzyły mnie koleżanki w pracy bo rozmawiały o takiej dziewczynie która od września przyszła do nasza do przedszkola do pracy i do lipca ma umowę tylko ,że zaszła w ciąże i że teraz nie mogą jej zwolnić i ze bardzo dobrze zrobiła ...nie zazdroszczę jej tej ciąży tylko zabolała mnie postawa moich koleżanek z grupy, które jak ja zaszłam w ciąże i im przyszłam powiedzieć to miały nie ciekawą minę tylko się martwiły kto będzie z nimi teraz pracował i jak one sobie poradzą, bo ja przepracowałam trzy lata już i nie mogę spełniać swoich marzeń o maleństwie oj czasami mam tego dość ale nic mam to wszystko gdzieś za trzy miesiące zaczniemy nowe starania i nie będę patrzeć i słuchać co one mówią

witam!
Syla trzymaj się wszystko będzie dobrze a pierwsze spojrzenie maluszka jak pojawi się na tym świecie wynagrodzi Tobie wszystko, tylko za bardzo się nie denerwuj bo maleństwo odczuwa Twoje nastroje.
Mordoklejko Twój synek jest cudny a to zdjęcie na którym śpi po prostu boskie.
Pixellko piękny brzyszek.
Martusionek ja też pracuję w przedszkolu.
Przyszła mamusiu ja też na starcie dostałam od razu Luteinę jak tylko lekarz stwierdził że jestem w ciąży a serduszka nawet nie było widać.
Also ale narobiłaś mi ochoty na placki ziemniaczane i koniecznie pakuj już torbę, lepiej nich sobie spokojnie stoi.
Aga ir wypoczywaj i myślę że to chłopak.
Cyniczna nie zwalczaj lenia tylko z niego korzystaj bo po urodzeniu będziesz szczęśliwie zabiegana.
Sonitko jak tam egzamin bo ja też trzymałam kciuki
Beti7 gratulacje i koniecznie odwiedź ginka trzymam kciuki za udaną wizytę
Edytko a gdzie zdjęcia w nowej fryzurce?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kobietki byłam dzisiaj na usg i torbiel się wchłonęła :-):-):-) wszystko jest dobrze i się ładnie zagoiło:-).
Słoneczka pisałyście wcześniej że MIRECZKA zaczęła starania po 2@ i wszystko było dobrze, napiszcie jak pamiętacie w którym tygodniu poroniła i czy miała zabieg czy samoistnie się oczyściła?? proszę napiszcie jak pamiętacie bo to dla mnie bardzo ważne ja byłam dzisiaj i lekarz mi powiedział że powinnam poczekać pół roku tak by było najlepiej a ja mu że nie ma mowy bo wszystko jest dobrze i on powiedział że po 2@ lub 3@ możemy zaczynać staranka:-):-).:-)proszę odpiszcie

mi powiedział że lepiej jest po pół roku bo jest mniejsze podobieństwo poronienia a ja uważam że coś się będzie miało stać to się i tak stanie:-( angelka a ty tez miałaś zabieg??

tak, mialam zabieg, w 13 tygodniu :-( moja gin na ostatniej wizycie przebadala mnie, zrobila usg i powiedziala ze wszystko dobrze i ze nie ma na co czekac :tak: wszystkie badania mam ok

reklama
tak, mialam zabieg, w 13 tygodniu :-( moja gin na ostatniej wizycie przebadala mnie, zrobila usg i powiedziala ze wszystko dobrze i ze nie ma na co czekac :tak: wszystkie badania mam ok
to ja tez zrobię badanka i do roboty a skarbie jakie badania robiłaś?? mi ten lekarz powiedział że bardzo dobrze bo okres dostałam po 26dniach tak jak miałam cykle i że dzięki temu wszystko szybko się goi mi też zrobił usg i wszystko jest oki:-):-):-) więc w kwietniu dostanę 2@ i bierzemy się do roboty:-):-)

Do góry