reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja, wszystkiego co najpiękniejsze w zyciu, samych miłych chwil, uśmiechu, spełnienia marzeń i zdrowia. Urodę juz masz:-)
Miłego dnia urodzinowego.

Gabi i jak się czujesz kochana?
allaa, odliczam Ci dni, wiesz o tym?
Karola71, to najcudowniejsza widomośc jaką mogłaś napisać, dla Mnie!! dziękuję!
Przyszła mamusia, witaski czwartkowe.
enka , gratuluję, jeszcze nie miałam okazji..
Kasiekkm, słodziutka, Aga AJ, szafirek:-)
Zrobiłam dziś krzywą cukrową 75g i czekam na wynik. łudzę się,że tym razem będzie dobry.. Te dwie godziny w przychodni to był koszmar.
Pozdrownienia dla wszystkich, bez wyjątku.

reklama
Witam was kobietki ja właśnie na 14.00 przyszłam do pracy do 21.00 niestety ale mam nadzieję że zleci szybko:-):-):-).
Alicja wszystkiego najlepszego samego słoneczka na codzień i wszystkiego naj naj naj naj:-):-):-):-)
Kobietki ja 6marca miałam zabieg a wczoraj dostałam pierwszą @ minęło 26dni tak jak miałam cykle i mam nadzieję że tak zostanie.To chyba oznacza że tam się wszystko szybko goi i że wraca do normy, taką mam przynajmniej nadzieję:-):-):-). Ja po zakończeniu @ zamierzam iść do lekarza zobaczyć czy się torbiel wchłonęła mniejmy nadzieję że tak:-):-):-).
Słoneczko za oknem w łodzi świeci a ja dzisiaj jakiegoś doła złapałam , smutno mi jakoś chyba mam gorszy dzień:-:)-:)-(

Selenko właśnie sobie uświadomiłam, że zostało 54 dni odjęłam od tego 14, bo przecież dwa tygodnie w jedną i druga stronę to tez termin i zostało 40 dni:szok::szok:, czyli trochę ponad miesiąc:szok::szok:.O rany!!!!
Sama zobaczysz jak to szybko zleci i będziemy razem Tobie odliczać dni. Mam nadzieję, że cukier wyszedł Ci dobrze i nie będzie potrzebna dieta.
A to moje Maleństwo:

alla sliczny brzusio ...i juz tak naprawde niewiele zostalo do konca

karolla 322 gratuluje 1 @ teraz juz z gorki

kurcze ale ta gdynia zacofana nigdzie nie robia wymazu na ureoplasme mycoplasme wrrr tylko na chlamydie .Wiec pozostalo mi jechac do gdanska. dziewczynki czy leopiej zrobic wymaz na te swinstwa czy krew

CZEŚĆ dziewczynki, mam taki wynik po zabiegu, co to właściwie znaczy?

fragment doczesnej częściowo w stadium martwicy początkowo krwotocznej i ropiejącej[
Ja miałam podobny wynik tydzień temu i byłam u lekarza on mi powiedział że wychodzi na to jak bym miała jakieś zapalenie np. przez zęba, ucho lub ostre przeziębienie i dlatego poroniłam i to znaczy że miałaś tam już stan ropny.
Mi tak opisała mój wynik ale powiedział że wszystkie są bardzo podobne.

karola322: Wiedziałam!!! byłam bardzo przeziębiona w styczniu, i to pewnie od tego :-(, a może dlatego, że mi się zęby wyżynają - mądrości oczywiście i może to od tego ?!

sto lat sto lat niech żyje nam Alicja !!!!!!!!!
Spełnienia wszystkich marzeń życzę

Dziewczynki dziekuje wam za wsparcie.
Marlenko ja jestem najlepszym przykładem na to, że trzeba robic badania, mnie urogin kosztował dwie stówy, ale przynajmniej ktos w końcu chciał mi go zrobić.

Karola322, gratuluję @, dobrze że tak szybko przyszła.Ja też miałam po poronieniu torbiel, ale po dwóch @ nie było po niej ani śladu. Głowa do góry, teraz trzeba dobrze przygotować się do staranek.
Also w szkole rodzenia najprawdopodobniej jutro będziemy mieli spotkanie z ginekologiem.Wykład z etapów porodu prowadziła położna.Ona jest bardzo zadowolona, że tyle tatusiów chodzi i cały czas powtarza, że ważną rolę odgrywają w czasie porodu rodzinnego_Ogólnie jestem zadowolona z zajęć, prowadzone są one w szpitalu więc mam możliwość oswojenia się z nim, byliśmy na salach porodowych co też mnie uspokoiło, a po teorii mamy pół godzinną gimnastykę, po której zawsze lepiej się czuję.
Zmykam robic obiad.Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-)

Allaa super brzusio:-) tez już bym chciała taki mieć:-D ale wiem, że będę musiała jeszcze troszkę (mam nadzieję, że nie długo) poczekać:wściekła/y:

Ja dziś mam dobry humorek, bo od rana piękne słoneczko świeci:-) choć rano jeszcze przymrozek był:-p ale jak jest taka pogoda to, aż chce się żyć:tak:

reklama
agi jak dzwonilam to mowila ze chlamydia ,ureoplasma,mycoplasma,wyjdzie mnie 150zl kazde jedno okolo 50 zl .Tylko dalej nie wiem czy poddac sie badaniu krwi czy zrobic wymazy, jak ktos wie to prosze o opinie ...

a i jeszcze nawiedza mnie @ a to dopiero 25 dc zawsze mialam jak w zegarku co 28 dni wrrrrrrrrrr

do pozniej buziaczki

Do góry