reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc kochane

Zycie się dzis do mnie wreszcie usmiechnelo!!! Pochwale ,ze wszystko ok, Byłam na wizycie i na usg i serduszko stuka!!! Troszke to pozno i sie balam. :-D I ciesze sie jak dzieciak z mojej karty ciazy ;-)

Buziolki dla wszystkich i w końcu ja mogę wam wysłac troche fluidków:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pozdrawiami zycze wam tego samego juz nie długo!!!;-)

Enka kochana gratuluję tak wspaniałych wieści.. superaśnie!! A fluidki łapię i chomikuję... na zapas ;-):laugh2::rofl2:

Madziu38 i jak dzisiaj mija dzień w pracy? Lepiej jak w domku i nie myślisz tylko o jednym?

Asiu(Angelko) a Ty jak tam się masz? Wsio ok?

reklama
Dzień dobry moje drogie kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zebrałam sie do kupy i w koncu sie odezwałam.

Zacznę od poczatku:
Dziewczyny moje nie ma co sie oskarżać jedna przez druga. Żeby wszyscy byli zadowoleni niestety trzeba iść na kompromis.
Słodziutka wiem o czym mówisz, bo mnie szczerze mówiąc doczytywanie zajęło 2 dni a i tak bardzo duzo opusciłam ( przez to nie wiedziałam że u Gabi tak nieciekawie się dzieje - trzymam kciuki).
Mam nadzieje że z konfliktem sobie juz poradziłysmy, bo takie nieporozumienia nie sa nam do niczego potrzebne, a tylko psuja atmosfere. Najbardziej jesteśmy sobie potrzebne własnie MY - nikt inny nie zrozumie tak dobrze tego co przezyłyśmy.
Bardzo dobry pomysł z nowym watkiem. Napewno zajrzę.

Witaj Agatko, bardzo sie ciesze,że jesteś, wstapiłaś. Mam nadzieję,że pogoda u Ciebie tak samo ładna i dzięki temu i w serduszku Ci lepiej.
Syla, x lander XA to dobry wybór. I ładny jest, naprawdę.
Edytko, Aguś AJ, szafirku.:-)

Mordolklejko gratuluje zdrowego syneczka !!!!!!!!!!!!!!!
Adaś sliczne imię, tez się nad takim zastanawialismy.
Syla super że maluch fika koziołki, to musi byc cudowne uczucie ( tez bym tak chciała).
Słodziutka dziekuje ci bardzo wiesz ze bez ciebie bym chyba nie dała rady - dziękuje dziewczyno:-):-):-)
Enka gratuluje bijacego serduszka:tak::tak::tak:

A u mnie od zabiegu @ jeszcze sie nie pojawiła - strasznie długo musze na nią czekać - to jest pierwsza rzecz która mnie wkurza na maxa.
Nie wiem czy pamietacie ze dwa tygodnie temu musiałam prosic kilku lekarzy zeby łaskawie zrobili mi posiew i kazdy mówił że nie trzeba ze 2 poronienia to moze byc przypadek i okazało się że jednak nie przypadek.
Dzisiaj odebrałam wyniki i okazało się że mam bakterię przez która najprawdopodobniej straciłam dwa moje groszki - i to jest ta druga rzecz która mnie wkurza. Ciekawa jestem co powie mój gin jak do niego pójde w piatek na wizytę?????
A miało byc juz tak fajnie miałam czekac na @ i zacząć staranka a teraz wszystkie plany w łeb wzięły, cały czas pod górkę:-:)-:)-( Kiedy to sie wszystko skończy????

Witam nowe dziewczynki.
Przyszła_mamusia ja tez jestem z Białego.

Całuje Was wszystkie bez wyjątku w Wasze mordki i pozdrawiam.

Mordolklejko gratuluje zdrowego syneczka !!!!!!!!!!!!!!!
Adaś sliczne imię, tez się nad takim zastanawialismy.
Syla super że maluch fika koziołki, to musi byc cudowne uczucie ( tez bym tak chciała).
Słodziutka dziekuje ci bardzo wiesz ze bez ciebie bym chyba nie dała rady - dziękuje dziewczyno:-):-):-)
Enka gratuluje bijacego serduszka:tak::tak::tak:

A u mnie od zabiegu @ jeszcze sie nie pojawiła - strasznie długo musze na nią czekać - to jest pierwsza rzecz która mnie wkurza na maxa.
Nie wiem czy pamietacie ze dwa tygodnie temu musiałam prosic kilku lekarzy zeby łaskawie zrobili mi posiew i kazdy mówił że nie trzeba ze 2 poronienia to moze byc przypadek i okazało się że jednak nie przypadek.
Dzisiaj odebrałam wyniki i okazało się że mam bakterię przez która najprawdopodobniej straciłam dwa moje groszki - i to jest ta druga rzecz która mnie wkurza. Ciekawa jestem co powie mój gin jak do niego pójde w piatek na wizytę?????
A miało byc juz tak fajnie miałam czekac na @ i zacząć staranka a teraz wszystkie plany w łeb wzięły, cały czas pod górkę:-:)-:)-( Kiedy to sie wszystko skończy????

Witam nowe dziewczynki.

Ja miałam zabieg 5 marca i też nie mam jeszcze @ i myślałam, że już powinna przyjść, ale widzę, że TY jeszcze wcześniej miałaś, a dalej nie masz @...dla mnie też to jest porażka, że mówią, że przypadek, że to się zdarza, ale zdarzyć to się może raz jak wszystko jest w porzadku, a Ty już miałaś drugi raz to od razu badania powinni robić, czy aby jakiejś przyczyny nie ma, a nie Cię zbywać, że tak po prostu miało być...bez sensu:baffled: Kochana, ale nie poddawaj się, bo my jesteśmy z Tobą:-)

Agatko, bakteria? Cóż, lekarze i ich obojętnośc , słowa "tak się zdarza", znamy to wszystkie. Ale pozostanie wyleczenie i może juz niebawem będziesz nosić maleństwo, które donosisz. Czego Ci z całego serca życzę. A teraz złośc się, rządaj badań i leczenia i nie miej litości. Wyszło na to ,że jak same nie wywalczymy to nic nie będziemy miały. Takie życie.
Edytka to faktycznie anioł stróż. Wiem z doświadczenia.

Mama Sówka, witaj.

Enka, kochana gratuluję bijącego serduszka!!! Naprawdę bardzo się cieszę, to wspaniała wiadomość.

Agi, to co napisałaś potwierdza właśnie, że jak same o siebie nie zadbamy i za wszelką cenę nie porobimy badań to nikt o nas nie zadba. Kochana nie denerwuj się, że może staranka się odwleką. Przykro, że okazało się, że masz jakąś bakterię, która mogła być przyczyną poronienia. Nawet jeśli staranka się odwleką to wiesz, że musisz się podleczyć, a jak to zrobisz to szanse na zdrową i donoszoną ciążę są bardzo dużo i to jest ta pozytywna wiadomość w tej przykrej sytuacji. Przytulam mocno i nie poddawaj się kochana.

Alla, ja miałam to samo z tym obciążeniem glukozą, po pierwszym łyku pomyślałam, że co laski tak na to narzekają, a po trzecim już każdy łyczek zapijałam wodą i na końcu i tak o mały włos się nie zrzygałam.
Co do wypuszczania się w miasto sama to raczej tego nie robię, ale dzisiaj musiałam.

Edytka, buciki oczywiście wiosenne, brązowe zamszowe, bardzo mi się podobają. Co do przepuszczania w kolejkach to już nawet nie liczę na to, ale w trajtku to aż mi się płakać najpierw chciało, że taka znieczulica. Masakra.

Wnioskuję, że wczoraj zamieszanie było na forum. Nie doczytałam, ale może w wolnej chwili to zrobię. Fajnie, że jest drugi wątek, bo potrafiłam godzinę nie być i przybywało 15-20 stron po jednym zdaniu i nie nadążałam nadrabiać. Odskocznia fajnie brzmi. Fajne dziewczyny tutaj mamy i te stare i te nowe. Rzeczywiście przez takie pisanie wiele cennych informacji umykało. Ja też nie wiem co z Gabi się dzieje? Albo chociaż na kórej stronie jest info o niej. Buziaczki.

Witam nowe dziewczynki.

Ja tez Cię cieplutko witam białostoczczanko :) Szkoda, że spotykamy się w takich okolicznościach, ale..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

reklama
Wiem kochane ze jestescie ze mną zawsze.:tak::tak::tak:
Ja juz chyba zadnemu ginowi nie uwierzę, kazdy mi odradzał te badania bo mówili, że ten posiew to sie robi jak kobieta nie moze zajść w ciąże a ja przeciez zachodzę. Cholerne konowały. I teraz zebym ich posłuchała to pewnioe nie raz bym poroniła a tego bym juz chyba nie wytrzymała.

Mama sówka mam nadzieje że przyjdzie niedługo @. ja pamiętam jak ja sie doczekałam pierwszej @ to wszystko sie zmieniło, przestałam się nad soba użalać, przestałam marudzic jaka to ja biedulka jestem. Miałam wtedy w sobie tyle siły i chęci do pracy ( nie mówie broń Boże o zawodowej) do tego zeby coś zmienic w swoim zyciu. mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie.
Tylko niech w końcu przylezie

Do góry