Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
też trzymam kciuki, oby miała szybki i lekki poród:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bidulka jest sama bo straciła rodziców jak była w liceum, ojciec dziecka ma wszystko w d....e córką się nie interesuje, a na dodatek w mieszkaniu pojawiły się szczury jakaś masakra
hejka
mąz zabral mnie na spacerek i za nim dojechalismy do lasu to sie rozpadało:-(
eh tylko sie wymęczylam tą wyprawą a nic sie nie dotlenilam:-(
ale bylismy w pasmanterii kupilam włóczkę i szydełko...heheh i zabieram sie za dzierganie
oglądam wlasnie na tvn24 o tym wypadku autokaru
Boze co za kretyn go prowadzil!!!! szok!!!
pisałam do mordoklejki ale nie odpisala, chyba rodzi...kurde trzymam kciuki zeby jej lekko bylo!!!
Danulka ona jest strasznie dumna, wiesz ile musiałam ja namawiać aby założyła o alimenty, ale się udało teraz walczymy o mieszkanie bo jak można mieszkać w takich warunkach z 11 miesięcznym dzieckiem a pani w urzędzie miasta mówi że ona wie ze tam są szczury ale przecież ich sama nie wyłapie normalnie ręce opadająRany to niech ojaca dziecka do pionu postawi co się da do są sądu to może trochę się zacznie interesować
Olu nie wiem ten dzień jest taki ponury, chyba spadek formy
Hej Danulka:-) to bardzo dobry pomysł z tym zwolnieniem
Danulka ona jest strasznie dumna, wiesz ile musiałam ja namawiać aby założyła o alimenty, ale się udało teraz walczymy o mieszkanie bo jak można mieszkać w takich warunkach z 11 miesięcznym dzieckiem a pani w urzędzie miasta mówi że ona wie ze tam są szczury ale przecież ich sama nie wyłapie normalnie ręce opadają
już zjadłam pyszne ciasteczka:-)zjedz coś słodkiego co sobie zawsze odmawiałaś do tej pory i powinno byc lepiej hihi
oj chyba dostanę @