reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
bidulka jest sama bo straciła rodziców jak była w liceum, ojciec dziecka ma wszystko w d....e córką się nie interesuje, a na dodatek w mieszkaniu pojawiły się szczury:szok::wściekła/y::angry: jakaś masakra:szok:

Rany to niech ojaca dziecka do pionu postawi co się da do są sądu to może trochę się zacznie interesować :wściekła/y:

Witam sie z Wami i uciekam zaraz, doczytałam produuuukcję, szok, tyle piszecie, ale to fajnie ;-) z drugiej strony. To znaczy ze sie tu dobrze czujemy.
U mnie pogoda butelkowa, brak słonka niestety.
Czujemy sie dobrze, nie boli mnie już brzuch, ale za to coraz częsciej mam mdłości, bleee. Wole jednak to od bólu brzucha.
Buziam wszystkie dziewczynki, Ciebie szczególnie Słodziutka, dziękuję za pamięć:tak:.
Do usłyszenia, znaczy poczytania.

hejka
mąz zabral mnie na spacerek i za nim dojechalismy do lasu to sie rozpadało:-(
eh tylko sie wymęczylam tą wyprawą a nic sie nie dotlenilam:-(
ale bylismy w pasmanterii kupilam włóczkę i szydełko...heheh i zabieram sie za dzierganie

oglądam wlasnie na tvn24 o tym wypadku autokaru
Boze co za kretyn go prowadzil!!!! szok!!!

pisałam do mordoklejki ale nie odpisala, chyba rodzi...kurde trzymam kciuki zeby jej lekko bylo!!!

Ja słucham radia kolejny raz mówią o tym wypadku to się w głowie nie mieści jacy ludzie są nieodpowiedzialni. Wystarczyło sprawdzić zanim wjechał czy się zmieści i nie byłoby tego wszystkiego :no:

Rany to niech ojaca dziecka do pionu postawi co się da do są sądu to może trochę się zacznie interesować :wściekła/y:
Danulka ona jest strasznie dumna, wiesz ile musiałam ja namawiać aby założyła o alimenty, ale się udało:tak: teraz walczymy o mieszkanie bo jak można mieszkać w takich warunkach z 11 miesięcznym dzieckiem:szok: a pani w urzędzie miasta mówi że ona wie ze tam są szczury ale przecież ich sama nie wyłapie:angry::wściekła/y::no: normalnie ręce opadają:angry::wściekła/y:

Danulka ona jest strasznie dumna, wiesz ile musiałam ja namawiać aby założyła o alimenty, ale się udało:tak: teraz walczymy o mieszkanie bo jak można mieszkać w takich warunkach z 11 miesięcznym dzieckiem:szok: a pani w urzędzie miasta mówi że ona wie ze tam są szczury ale przecież ich sama nie wyłapie:angry::wściekła/y::no: normalnie ręce opadają:angry::wściekła/y:

To jest właśnie to duma, ale dumą dziecka nie wykarmi nie ma się co unosić w końcu sama sobie tego dziecka nie zrobiła i nie tylko ona jest za to odpowiedzialna. A co do mieszkania to wyobrażam sobie co się dzieje, nie raz to widziałam a urzędy mają to w nosie, ale niech się nie poddaje im częściej będzie o to się upominać tym większe szanse, że jej się uda inaczej nic nie wywojuje. Niestety tak u nas z urzędami trzeba, chodzić aż im się znudzi tłumaczenie i wywalczysz co swoje.

reklama
Do góry