reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu nie wiem ten dzień jest taki ponury, chyba spadek formy:tak:
Hej Danulka:-) to bardzo dobry pomysł z tym zwolnieniem:tak:

No też tak myśle ale dowiem się jeszcze bo mam prawo do zasiłku i jak to wygląda w praktyce :-D
Jaka ponura pogoda? kochana u mnie słoneczko dawaj do mnie naświetlisz się na zapas :-D

reklama
Also "kawał chłopa" juz z Ignasia:-):-):-). Super, że wszystko dobrze u Was.Ja idę dzisiaj do lekarza......Zrobiłam już pełna listę zakupów i w weekend też jedziemy szaleć. Juz czas najwyzszy;-);-);-).
Kigus cieszę się, że u was też wszystko dobrze:tak::tak::tak::tak:.
Aguś no brzuś juz sliczny, ładnie wyglądacie:-):-):-)
Pozdrawiam serdecznie i buziaki przesyłam.

No też tak myśle ale dowiem się jeszcze bo mam prawo do zasiłku i jak to wygląda w praktyce :-D
Jaka ponura pogoda? kochana u mnie słoneczko dawaj do mnie naświetlisz się na zapas :-D
u mnie buro i ponuro:tak: daj troszke słońca:tak:
jeszcze się martwie o moją kochaną friend bo ma problemy a ja nie potrafie jej pomóc:-(

No niestety to racja ma poważne kłopoty?

Ciacho mówisz masz do wyboru :-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 44
hejka
mąz zabral mnie na spacerek i za nim dojechalismy do lasu to sie rozpadało:-(
eh tylko sie wymęczylam tą wyprawą a nic sie nie dotlenilam:-(
ale bylismy w pasmanterii kupilam włóczkę i szydełko...heheh i zabieram sie za dzierganie

oglądam wlasnie na tvn24 o tym wypadku autokaru
Boze co za kretyn go prowadzil!!!! szok!!!

pisałam do mordoklejki ale nie odpisala, chyba rodzi...kurde trzymam kciuki zeby jej lekko bylo!!!

reklama
Do góry