reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu nie wiem ten dzień jest taki ponury, chyba spadek formy:tak:
Hej Danulka:-) to bardzo dobry pomysł z tym zwolnieniem:tak:

No też tak myśle ale dowiem się jeszcze bo mam prawo do zasiłku i jak to wygląda w praktyce :-D
Jaka ponura pogoda? kochana u mnie słoneczko dawaj do mnie naświetlisz się na zapas :-D

reklama
Also "kawał chłopa" juz z Ignasia:-):-):-). Super, że wszystko dobrze u Was.Ja idę dzisiaj do lekarza......Zrobiłam już pełna listę zakupów i w weekend też jedziemy szaleć. Juz czas najwyzszy;-);-);-).
Kigus cieszę się, że u was też wszystko dobrze:tak::tak::tak::tak:.
Aguś no brzuś juz sliczny, ładnie wyglądacie:-):-):-)
Pozdrawiam serdecznie i buziaki przesyłam.

No też tak myśle ale dowiem się jeszcze bo mam prawo do zasiłku i jak to wygląda w praktyce :-D
Jaka ponura pogoda? kochana u mnie słoneczko dawaj do mnie naświetlisz się na zapas :-D
u mnie buro i ponuro:tak: daj troszke słońca:tak:
jeszcze się martwie o moją kochaną friend bo ma problemy a ja nie potrafie jej pomóc:-(

No niestety to racja ma poważne kłopoty?

Ciacho mówisz masz do wyboru :-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 38
hejka
mąz zabral mnie na spacerek i za nim dojechalismy do lasu to sie rozpadało:-(
eh tylko sie wymęczylam tą wyprawą a nic sie nie dotlenilam:-(
ale bylismy w pasmanterii kupilam włóczkę i szydełko...heheh i zabieram sie za dzierganie

oglądam wlasnie na tvn24 o tym wypadku autokaru
Boze co za kretyn go prowadzil!!!! szok!!!

pisałam do mordoklejki ale nie odpisala, chyba rodzi...kurde trzymam kciuki zeby jej lekko bylo!!!

reklama
Do góry