reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Danula... na prawde tak Ci radze... nie wiem jaka jest Twoja sytuacja fibnansowa... ale tak na prawde kazdy grosz sie zawsze przyda. :tak: poza tym to nie jest nic złego... nie daja Ci kasy za darmo... sama sobie wplacalass pieniazki i teraz po prostu Ci sie to nalezy. Nie robia Ci laski...

Dzięki za podpowiedz :-)

reklama
mojego męza nawet zus kontrlowal, i go w domu nie bylo, i bez problemu mu wyplacili kase, ale nie mial na L4 ze musi lezec

eh... wizyty u psychiatry sa bardzo drogie... ale poszukaj z nfz... ja tak po utracie poprzedniej pracy zrobilam... co prawda ciagnelam L4 tylko 2 m-ce... ale na prawde bylo wart... bylam na kontroli w zusie... i oczywiscie troche posciemnaial ze mam depresje itd...
Warto... bo nie daja nam kasy za darmo...:tak:

eh... wizyty u psychiatry sa bardzo drogie... ale poszukaj z nfz... ja tak po utracie poprzedniej pracy zrobilam... co prawda ciagnelam L4 tylko 2 m-ce... ale na prawde bylo wart... bylam na kontroli w zusie... i oczywiscie troche posciemnaial ze mam depresje itd...
Warto... bo nie daja nam kasy za darmo...:tak:

Normalne jak mają ściągać to szybko im idzie ale już jak dać to wiecznie jakieś przeszkody

reklama
Do góry