reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Danula głowa do góry
dziewczyny dobrze radzą,idx na i szukaj pracy a moze sie okazać,że znajdziesz lepsza

Mam nadzieje, że coś szybko znajdę mam kredyty na mieszkanie do płacenia a jak słysze co banki kombinują dla kredytów hipotecznych włos mi się jeży na głowie

to co ze dostaas wypowiedzenie, ono zacznie obowiązywac dopiero po wykorzystanym urlopie!! Niusi ciągneła L4 chyba ze 3 miechy i dostala kase z zusu!
mój mąz zwolnil sie z pracy a za 3 dni złamał ręke i tez poszedł na L4 i mial 4 miechy i zus bulil.

Anetko nie ma problemu! obiecuję. W końcu jedziemy na tym samym wózku:-D

:-)

Danula
ale po rozwiazaniu umowy mozesz dalej isc na L4... tylko z tą róznica że pieniąki będzie wypłacał zus... z tego co sie orientuje tak mozna pociągnac 6 m-cy... w koncu do cholery poo cos te ogromne składki na zus są ściagane z naszych pensji...nie ?! :tak:

:-)

Danula
ale po rozwiazaniu umowy mozesz dalej isc na L4... tylko z tą róznica że pieniąki będzie wypłacał zus... z tego co sie orientuje tak mozna pociągnac 6 m-cy... w koncu do cholery poo cos te ogromne składki na zus są ściagane z naszych pensji...nie ?! :tak:

Może to i jest dobre rozwiązanie

no dokladnie, idź prywatnie do psychiatry, po 2 poronieniach napewn da ci L4 a do tego powiesz ze załamało cie to wypowiedzenie!
zawsze jakas kaska! a w tym czasie szukaj pracy

Danula... na prawde tak Ci radze... nie wiem jaka jest Twoja sytuacja fibnansowa... ale tak na prawde kazdy grosz sie zawsze przyda. :tak: poza tym to nie jest nic złego... nie daja Ci kasy za darmo... sama sobie wplacalass pieniazki i teraz po prostu Ci sie to nalezy. Nie robia Ci laski...

reklama
Do góry