reklama
kinguś
Nie poddam się
Wierzę. Mógłby być już dziś piątek ;-)wiecie co,nie chce mi sie już dzisiaj pracować
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Witam!!
Za wszystkie przed badankami mocno ściskam kciuki, musi byc dobrze!!
Oby u mordeoklejki poszło wszystko dobrze!!
Wróbelku ludzie to jednak świnie wredne
Anetko bardzo fajny przepis, uwielbiam włoska kuchnię, a zwierzatka orginalne, mój Misio bardzo takie lubi
Also tak to czasem jestn z ta rodzinka, najlepiej żebyśmy wiecznie miały dobry humor, ale co tam też mamy prawo do gorszego dnia, Ty teraz tym bardziej
Za wszystkie przed badankami mocno ściskam kciuki, musi byc dobrze!!
Oby u mordeoklejki poszło wszystko dobrze!!
Wróbelku ludzie to jednak świnie wredne
Anetko bardzo fajny przepis, uwielbiam włoska kuchnię, a zwierzatka orginalne, mój Misio bardzo takie lubi
Also tak to czasem jestn z ta rodzinka, najlepiej żebyśmy wiecznie miały dobry humor, ale co tam też mamy prawo do gorszego dnia, Ty teraz tym bardziej
no tak ale głupio mi samej przed soba:-)
n0o to sie pochwalę... żeberka wyszły na prawdę nieźle sama jestem w szoku
magdalenka38
Fanka BB :)
Kinguś - trzymam kciuki za dobre wiadomości po wizycie:-)
Wróbelku - Ola dobrze radzi - zobacz jak macie umowę podpisaną... jeżeli nic takiego nie ma to niech się buja....
Ola - rozumiem, też mam takie dni, że mi się nie chce pracować
Also - bardzo dobrze, że się buntujesz... tez wyznaję zasadę, jak się nie podoba to co ugotowałam to tam jest kuchnia... Bozia rączki dała... więc niech używa... O swoją psychikę trzeba dbać:-)
Alutka - n ie zazdroszczę chorego chłopa... mój też jak ma 37,5 to już umiera... ostatnio był na L4 i cały czas siedział przed kompem na to zdrowie pozwalało...
Ode mnie wyszła koleżanka po kawce... nadrobiłam zaległości na bb... i lenię się dalej
Wróbelku - Ola dobrze radzi - zobacz jak macie umowę podpisaną... jeżeli nic takiego nie ma to niech się buja....
Ola - rozumiem, też mam takie dni, że mi się nie chce pracować
Also - bardzo dobrze, że się buntujesz... tez wyznaję zasadę, jak się nie podoba to co ugotowałam to tam jest kuchnia... Bozia rączki dała... więc niech używa... O swoją psychikę trzeba dbać:-)
Alutka - n ie zazdroszczę chorego chłopa... mój też jak ma 37,5 to już umiera... ostatnio był na L4 i cały czas siedział przed kompem na to zdrowie pozwalało...
Ode mnie wyszła koleżanka po kawce... nadrobiłam zaległości na bb... i lenię się dalej
kinguś
Nie poddam się
Załączniki
reklama