reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam!!
Za wszystkie przed badankami mocno ściskam kciuki, musi byc dobrze!!
Oby u mordeoklejki poszło wszystko dobrze!!
Wróbelku ludzie to jednak świnie wredne
Anetko bardzo fajny przepis, uwielbiam włoska kuchnię, a zwierzatka orginalne, mój Misio bardzo takie lubi
Also tak to czasem jestn z ta rodzinka, najlepiej żebyśmy wiecznie miały dobry humor, ale co tam też mamy prawo do gorszego dnia, Ty teraz tym bardziej

Kinguś - trzymam kciuki za dobre wiadomości po wizycie:-)

Wróbelku - Ola dobrze radzi - zobacz jak macie umowę podpisaną... jeżeli nic takiego nie ma to niech się buja....

Ola - rozumiem, też mam takie dni, że mi się nie chce pracować:zawstydzona/y:

Also - bardzo dobrze, że się buntujesz... tez wyznaję zasadę, jak się nie podoba to co ugotowałam to tam jest kuchnia... Bozia rączki dała... więc niech używa... O swoją psychikę trzeba dbać:-)

Alutka - n ie zazdroszczę chorego chłopa... mój też jak ma 37,5 to już umiera... ostatnio był na L4 i cały czas siedział przed kompem:baffled: na to zdrowie pozwalało...

Ode mnie wyszła koleżanka po kawce... nadrobiłam zaległości na bb... i lenię się dalej:-D

Kinguś kiedy nam pokażesz brzuszek:-)
Bardzo proszę
moz-screenshot-1.jpg

Załączniki

• brzuch1-8tc.JPG
    brzuch1-8tc.JPG
    11,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry