reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
dla mnie taka zupka to za mało dlatego musiałam się dopełnić bułeczką z serkiem i kurczaczkiemTylko? pychotka mniammm
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Wróbelku, strasznie Ci współczuję, nieźle Was koleś wyrolował. Niestety nie mamy czasami wpływu na takie sytuacje.
Aga_Irl cieszę się, że z dzidzią wszystko ok. to czekamy na kolejne wizyty.
Alutka, cieszę się, że wyniki Twojego taty są dobre. Kamień z serca.
Anetka, fajne te jaszczury, chociaż ja osobiście to bym się raczej nie zdecydowała.
Mordoklejka, trzymamy kciuki!
A ja wczoraj się pokłóciłam z M o pierdołę i pół wieczoru ryczałam. Dzisiaj już się pogodziliśmy, ale i tak mi smutno jest. Podobno jestem nie do zniesienia i wszyscy mi ustępują. A ja mam wrażenie, że do tej pory to ja wszystkim ustępowałam i za bardzo dałam sobie wejść na głowę i teraz raptem wszystkim to nie pasuje. Trochę to zakręcone, ale mam już dość uśmiechania się do wszystkich naokoło i tolerowania niektórych. Dobrze, że Was mam to mogę sobie chociaż pomarudzić.
Dzisiaj o 18:30 mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki.
Będziemy trzymały
A co do ustępowania to nawet jeśli rodzinka ma rację to ciąża jest jedną z nielicznych okazji, kiedy możemy sobie bezkarnie pomarudzić i to RESZTA ŚWIATA ma nam schodzić z drogi.
dla mnie taka zupka to za mało dlatego musiałam się dopełnić bułeczką z serkiem i kurczaczkiem
szalona
kinguś
Nie poddam się
Nie było mnie kilka godzin i już mam zaległości ;-)
A ja siedzę jak na szpilkach już bym najchętniej pojechała do przychodni ;-);-)
Kinguś tez będę kciuki zaciskac mocno:-)
Trzymam mocno kciuki
Dzięki dziewczynkiKinguś trzymam kciuki
Brzmi smakowicie. Mniam ;-)przepis od prawdziwego Włocha
ja uwielbiam tą potrawę:
Fajne :-):-)takie cuś :
O mam nadzieje, że uda Wam się jakoś tego nie płacić. Co za ludzieMam koszmarny dzień, właśnie okazało się, że właściciel mieszkania, które wynajmowaliśmy zapomniał wspomniec o "ukrytych kosztach"
Super :-):-):-)Mój tato ma już wyniki i na szczęście są bardzo dobre.... nie doszukali się żadnych niepokojących zmian..... bardzo się cieszę....
TrzymamyMordoklejka- napisala mi smska ze lezy juz w szpitalu i jutro od rana zaczynają podawac kroplówki na wywołanie porodu
TRZYMaMY KCIUKI
Może zadzwonią ;-)Kurcze gram w RMF FM ale jakoś nie chcą do mnie zadzwonić dranie ;-)
Oczywiście :-):-):-)
Dzisiaj o 18:30 mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki.
A ja siedzę jak na szpilkach już bym najchętniej pojechała do przychodni ;-);-)
Hania, też tak uważam. A poza tym to ja naprawdę się staram, ale też jestem tylko człowiekiem i czasami mi nie wychodzi. I nie rozumiem dlaczego wszyscy ode mnie tylko wymagają a od siebie nie chociaż w ciąży nie są. Przechodzę naprawdę trudne chwile, ale staram się jak mogę, a czasami mam wrażenie, że nikt tego nie rozumie i wszyscy przyzwyczaili się, że zawsze jestem miła i uśmiechnięta, a ja też jestem tylko człowiekiem i też miewam gorsze dni.
Ja na obiad robię krokiety. Wczoraj robiłam naleśniki, ale M się obraził i nie jadł, hehe. No mi na złość tym nie zrobił tylko sobie, ja dzisiaj robię krokiety, które uwielbiam, najwyżej sama je zjem. Nic innego na obiad nie robię, bo postanowiłam się zbuntować, chyba po raz kolejny w życiu przechodzę okres buntu...
Ja na obiad robię krokiety. Wczoraj robiłam naleśniki, ale M się obraził i nie jadł, hehe. No mi na złość tym nie zrobił tylko sobie, ja dzisiaj robię krokiety, które uwielbiam, najwyżej sama je zjem. Nic innego na obiad nie robię, bo postanowiłam się zbuntować, chyba po raz kolejny w życiu przechodzę okres buntu...
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
pa danulka
reklama