reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Słodziutka nie bede orginalna i nie powiem nic innego ponad to co wszystkie dziewczyny dzis ci mowia ze strasznie ogromnie mocno Ci wspołczuje wiem jak to boli i jak to przezywasz i jest mi bardzo przykro ze tak sie stało:-( moze pomyslisz ze łatwo powiedziec ale musisz byc dzielna bo jeszcze przyjdzie dzien kiedy wszystko sie ulozy i dla nas zaświeci słoneczko:tak: bardzo goraco cie pozdrawiam i mocno całuje:tak:

reklama
No i się popłakałam...a tutaj pasuję mi iść na dół po wyniki bety :-:)-( Tak potwornie się boje...kurcze ale na co ja liczę??? Naprawdę chyba na cud, a cuda zdarzają sie......

Dziewczyny...muszę iść na dół...a tutaj jestem cała w nerwach..nie wiem czy dowloczę się na parter,.....:-:)-(

Z calego serduszka gratuluje wszystkim za fasolkowanym mamusia i bardzo mocno trzymam za was kciuki!!!!:tak: ja dzis tez byłam u lekarz innego jak moj bo tamten to sie nadaje nie powiem juz nawet do czego!:baffled: nawet nie dostałam jeszcze pierwszej@ bo to dopiero 4 tygodnie ale niewiem odczułam potrzebe zeby pojsc troche popytac dowiedzec sie pare rzeczy troche pogadałam kazał przyjsc jesli w ciagu 2 tygodni nie pojawi sie@ a jesli sie pojawi to kazał przyjsc po powiedział ze da mi skierowania na rozne badania i ze genetyczne tez zrobimy i ze bedziemy szukac tyle az znajdziemy przyczyne i ja wyeliminujemy zeby sie to nie powtorzyło!!!!! zadnych tam dyskusji jak z innymi lekarzami ze to sie po prostu zdarza!:angry: troche mnie to zdziwiło bo prawie wszystkie mowicie ze po pierwszym poronieniu raczej niczego nie zlecaja i trzeba na własna reke szukac!!!!! moze ja trafiłam wreszcie na lekarza ktory nie bedzie czekał na kolejna tragedie!!! tylko woli zapobiegac niz pozniej leczyć!???? Bardzo mocno sciskam i pozdrawiam wszystkie Panie:-D;-)

Zdarzaja sie Słodziutka trzeba wierzyc w cuda i Ty tez bedziesz w koncu miała swój malenki cud:tak: bardzo chciała bym powiedziec Ci ze juz tym razem tak bedzie i peka mi serduszko ze nie moge tego zrobic:-( ale wierzyc trzeba podobno wiara przenosi gory:tak: trzymaj sie dzielnie Skarbie!!

żebyście miały przed oczyma tak jak ja mam... zawsze w tej samej placówce, w szpitalu w kótrym się obecnie znajduje..
poniedziałek - 198,9
środa - 184,1 :-:)-:)-:)-(
dzisiaj tj czwartek - 185,9...
już nic z tego nie wiem, ale pewnie to tylko niepotrzebny przebłysk...bo jak ma rosnąc to nie po jednej jednostce tylko po 100-200 :-:)-:)-(
Jestem już całkiem głupia..ale pewnie takie małe wachania to tylko jakieś tam ich nieprawidłowości i odchylenia od normy,,, wiec..

słodziutka Trzymaj się kochana dzielnie. Jestem z Tobą. Tak mi przykro. wierzę jednak że sloneczko też kiedyś zaświeci dla Ciebie.

mamaflavi tak jak Maggie pisała jest mnóstwo takich dziewczyn które zaszły w ciążę nie doczekując nawet pierwszego okresu. trzymam kciukasy mocno.

A ja troszkę cierpię. Obudziłam się pewnego dnia ze strzykaniem w pleckach a w zasadzie to ledźwie i z prawej strony boli oj boli. Najlepsze jest to że na aqua mi przechodzi:-):-):-)
dokopałam się w necie ćwiczeń dla wielorybów takich jak ja no i ćwiczę. Mam nadzieję ze przyniesie efekt.
Małżonek nasmarował mnie arcalenem wczoraj a dzisiaj w necie sprawdziłam że nie można go stosować w ciąży:szok::szok::szok:. Mam nadzieję że młodej nie zaszkodziło zwłaszcza że to był jeden raz tylko. Zwaszcza że lekarz mówił mi że dużo leków w ciąży nie można stosować bo po prostu nie ma jak ich zbadać, więc jak nie było badań na kobietach w ciązy to oni musza napisać że nie można.
Jak widzicie zawsze można złapać zchizę.
Już normalnie nie mogę wytrzymać, chciałabym już wiedzieć że wszytko będzie ok i że moja dzidzia zrowa i zadowolona będzie sobie leżeć w łóżeczku.

maggie szalej kobieto szalej w tej chałupce, nie znasz dnia ani godziny:-D:-D

Pozdrawiam dziewczynki wszystkie. trzymajcie się dzielnie i ciepło.

ps. acha właśnie dzisiaj zaczęłyśmy z młodą 9 miesiąc:-)

reklama
dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków, ale właśnie przebarwił mi się śluz i moja pani doktor wysłała manie na wolne i kisze w domu , łykam hormony i biore zastrzyki na podtrzymanie i tak bardzo bym chciała żeby mineło już 2 tyg. bo dopiero w tedy będzie można sprawdzić czy dzieciątko jest całe i zdrowe( boje się przeokropnie , tylko śpie żeby zabić czas i niemyśleć o tym)

Do góry