reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczyny dlugo sie nie odzywalam napewno mnie nie pamietacie bo odezwalam sie tylko kilka razy a pozniej jakos tak wyszlo ze nie mialam weny zeby cos pisac

reklama
raaanyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
GABI!!!!!!!!!!!!!!!
no nie takiego widoku sie nie spodziewałam hihi
mega brzucholek,piękny:):-)
Edytko robiłam Mycoplazme,ureoplazme,chlamydie i nic(tzn ujemne)
nie robiłam tylko HSV i HPV
ale jakos nie mam juz weny na te badania
Aga jakie ty masz ładne niebieskie oczka
witam sie dziewczynki i chyba spadam lulu,miałam intensywny dzien dzisiaj:-)
myslalam,ze iza30 sie odezwie

Czesc Dziewczynki :-D Wlasnie wrocilam od ginki, wszystko w porzadku, zrobila mi usg, wszystko zagojone ;-) badania w porzadku, czekamy tylko na cytomegalię, a toxo, parvowirus, tarczyca ok :tak:krewka tez, powiedziala ze nie ma na co czekac, dostalam duphaston na wywolanie @, potem kolejna @ i jak to sama powiedziala po niej "staramy się o dziecko" :-D jeju jak ja sie cieszę!!!!! Powiedziala ze nawet jakby chciala nie ma do czego sie przyczepic!!!!!!!!!!!!! ;-)

Witam,
Edytko no niestety czasem terminy gonią ale w ten weekend udzielałam sie towarzysko - urodziny brata później wizyta u znajomych zero odpoczynku...
Ale jeszcze tydzień i powinno być troszkę luźniej.
Niestety nadrobienie nawet jednodniowej zaległosci zabiera kilka godzin bo dziewczynki mają produkcję że hoho.
Mircia synek cudo, niech się chowa zdrowo :)
Selenko kochana jeszcze raz przepraszam :)
pozdrawiam

Witam się wieczornie!
Byłam u lekarza i powiedziała mi, że wszystko jest ok.niunka ma 1,1 cm i serduszko bije, widziałam:-):-):-). Uspokoiłam się na razie. Teraz badania i znowu za tydzień na wizytę. Bóle stwierdziła, że mogą być, bo normalnie występują, a ja mam do tego tyłozgięcie, więc podobno ma prawo pobolewać.
Najważniejsze, że z niunią wszystko ok. Dzięki za troskę i kciuki. Nieocenione jesteście. Dzięki jeszcze raz. Pozdrowionka i dobrej nocy, ja znikam.

Witam się wieczornie!
Byłam u lekarza i powiedziała mi, że wszystko jest ok.niunka ma 1,1 cm i serduszko bije, widziałam:-):-):-). Uspokoiłam się na razie. Teraz badania i znowu za tydzień na wizytę. Bóle stwierdziła, że mogą być, bo normalnie występują, a ja mam do tego tyłozgięcie, więc podobno ma prawo pobolewać.
Najważniejsze, że z niunią wszystko ok. Dzięki za troskę i kciuki. Nieocenione jesteście. Dzięki jeszcze raz. Pozdrowionka i dobrej nocy, ja znikam.

Iza cieszę się ogromnie!!!! :-D

Ostatnia edycja:
Iza wspaniałe wiadomości.... 1,1 cm to już duża dzidzia..... i oby pięknie rosła:-D

Gabi brzusio przepiękny, zgrabniutki...... ja przed porodem miałam dużo większy...... wszyscy byli pewni że będę miała bliźniaki:-)...... to czekamy na wiadomości o łagodnym porodzie i fotki pięknego maluszka:-)

Aga Irl ależ ciąża ci służy:-):-):-)....... pewnie tak ładnie wyglądasz bo synuś dba o mamusię.....

Dziewczyny buziaczki na dobranoc......
Angelka to czekamy na II....... czas szybko minie, zobaczysz

dzisiaj już spadam
chyba moje dziecię zaraziło M bo też ma gorączkę:crazy:..... a facet chory to masakra.... chyba zakończę urlop i wrócę do pracy bo z dwoma marudami to już nie wytrzymam.....

reklama
Witajcie....
Selenko....no to sobie teraz odpoczywaj...a M niech się wyszaleje bo potem faktycznie juz bedzie bardziej ograniczony......
Edytko....jestem,jestem tylko dzien dziś jakis mam nie teges....
Iza30...widzisz niepotrzebnie się martwiłas,czekałam na wiesci od Ciebie....super ze Malenstwo ok...
Alutka...jak tam Emilka.....zdrówka....oj my tez musimy zrobic przymiarki...ale nie obejdzie sie bez zakupów bo moja Gosia ze wszystkiego wyrosła...nawet buty....no trudno....
Alicja...uśmiechu i optymizmu...
Aga Ir...super focia...
Allaa...trzymam kciuki za dobre wyniki...
Gabi....widzisz kochana teraz możecierpliwie czekac ....super,ze wszystko ok...
Kasiek,Szafirek....;-):-)
Pixelka....prosimy o cotygodniowa fotke.....
Angelka...super wiesci....

Emma,Kasiulka,Magdalenka,Also,Cyniczna,Scarlet,Hania,Malalena,Wonka,Ola,
Agi,Ona,Mała,Niusia,Guska,Dilajla,Dlaczegotak,Anesto,Jezyk,Postptaszyna,
Enka,Doka,Pyzunia,Danula...i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam.....
Uciekam kłasc dziecie do łóżka....

Do góry