reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi ślicznie wyglądasz i nowa fryzurka ładna. Jeszcze młodziej w niej wyglądasz.Pokazałabym Wam moj brzunio ale musiałabym do porządku się doprowadzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a dziś mam dzień lenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Nie no dziewczyny,ja chcę gorącą szarlotkę i koniec !!!!!!!!! Natychmiast !!!!!!!
I co ładnie to tak kobite w ciąży stresować????

Wygońcie mnie bo wielce prasuję a co jedną rzecz uprasuję to na BB wracam,w takim tempie to ja to prasowanie czarno widzę:-)

Allla pokaż nam brzuszke.. proszę prosze.. nie daj się prosić???

Magdalenko ja często robię własnie Twoją wersję numer 1. Ale uwielbiam każdy zwłaszcza z pianką i kruchym ciastem na górze. Ale teściowa i siostry Wiesia taki robią. A ja własnie ostatnio jak pisałam miałam po raz pierwszy zrobić szarlotkę własnie z bezą i kruchym ciastem u góry

Gabi - super brzuszek:-D:-D:-D

Marlenko- nie ma sie czego wstydzić, ja ogólnie gotuje dopiero od paru lat i uważam że to co robię jest ok. My preferujemy szybką kuchnie, głównie opartą na makaronach i prawie bezmięsną. Pierwsze ciasto jakie zrobiłam to był tort orzechowy (ciasto bez mąki tylko z mielonymi orzechami|), a szarlotki jak juz pisałam w życiu nie robiłam :) Zawsze musi być ten pierwszy raz;)

Magdalenko38 dokładnie nie ma się czego wstydzić. Kazda postępuje wg jej sumienia hihi

Karinko to się nie dziwię że czarno widzisz prasowanie.. w takim tempie...

Marzenko i jak smakuje? ehhhh ale mi slinka cieknie.. chyba sobie zrobie w ramach pocieszenia kisiel ;-)

Gabi piękny brzuszek :tak:
Ale mam opóżnienia w bb coś mi się strony zawieszają :baffled:

Lece na facetów narazie pa

reklama
To może znacie,gdzies kiedyś miałam przepis,na szarlotke,tak na sucho się sypało na przemian jabłka,mannę,cukier czy coś.No bo ja umrę zaraz bez szarlotki:-p

Do góry