reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dobranoc kobietki:-)
kasiulka witaj i trzymaj się jest ciężko ale będzie lepiej żadne słowa nie zastąpią bólu jaki przeżywamy ale musimy wierzyć bo tak jest łatwiej.
do jutra dziewczynki

reklama
Dzień dobry dziewczynki:-)

Ja już na nogach bo musiałam wyprawić męża do pracy, poszedł wbijać studentom wiedzę do głowy:tak: a ja ponieważ nie mogłam już spać, przeczytałam wasze wczorajsze ploteczki:tak: no i przy okazji oglądam sobie "Barwy szczęścia". Swoją drogą fajny serial:-)

Danulka Jak pizza, smaczna była?
Carri Dziś już nie ma takiego pięknego słoneczka jak wczoraj:angry: zrobiło się szaro, buro i ponuro wrrr:rofl2: ale co tam czuje wiosnę w serduszku bo w końcu możemy się starać o dzidziolka:-D
Syla Ciekawe co się ukaże na USG...cipeczka czy siurak:-D
Anetko i jak na koncercie? no i oczywiście jak PO koncercie hihi;-):rofl2::-D
vikivi witaj wśród aniołkowych mam. Zapalam (*) dla Twojej dzidzi.
ruda ja już jetem 4 miesiące po poronieniu a ból w sercu nadal ogromny jak widzę ciężarną kobietę i zazdrość jak słyszę że kolejna koleżanka zaciążyła:zawstydzona/y::-(
Madziu i na jaki film się zdecydowałaś? My z M oglądaliśmy na tvp1,nie pamiętam tytułu ale był całkiem fajny :tak:
Karola mój aniołek odszedł od nas 10 grudnia i od tego cyklu dostaliśmy zielone światelko, zaczęliśmy już staranka no i zobaczymy co to będzie:tak:
Kasiulka popłakałam się czytając Twoją historię:-( Przytulam Cię mocno.
Sylcia postaraj się cieszyć maleństwem, wiadomo że ono nie zastąpi Ci straty córci ale pamiętaj, że ten maluszek ktorego nosisz pod serduszkiem wyczuwa Twoje emocje:*

To się rozpisałam:-D lecę oglądać daalej Barwy szczęścia:tak:
zajrze później.

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak:zawstydzona/y:

Kasiulka przykro mi strasznie dla Twojego aniołka
[*] :-(

Marti pizza wspaniała wręcz :tak:

Witam wszystkie dziewczyny :-)

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak:zawstydzona/y:

Cześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje :tak:

Cześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje :tak:
hej danulka:tak: jutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego:crazy: chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady:zawstydzona/y:

hej danulka:tak: jutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego:crazy: chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady:zawstydzona/y:

Kochana spokojnie czasami tak bywa ale nie zamartwiaj się będzie dobrze, pamiętasz co kiedyś mówiłam?? Tego się trzymamy i żadnych smutków koniec kropka :tak:

reklama
Do góry