reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Super bardzo się lubimy z chrzestną męża fajna z niej kobieta, posiedzieli prawie 4 godziny i jeszcze jechać jej się nie chciało ale chłop od niej już wysiedzieć nie umiał :-D

reklama
Ja ostatnio tak często zamawiałam że dostałam kartę stałego klienta:szok: ale nie potrafię się oprzeć:tak:

Powiem Ci, że u nas jest jedna pizzeria, ale mają tak dobrą, że jak jeden raz zjadłam to mam smaka co chwile taka dobra :tak:
U nas zbiera się kupony z opakowań i jak masz 10 to wybrana pizza za darmo jest :-)

Powiem Ci, że u nas jest jedna pizzeria, ale mają tak dobrą, że jak jeden raz zjadłam to mam smaka co chwile taka dobra :tak:
U nas zbiera się kupony z opakowań i jak masz 10 to wybrana pizza za darmo jest :-)

fajna promocja:tak:
wyczytałam że juz od poniedziałku chcesz wrócić do pracy, ja też już na tyłku wysiedzieć nie mogę ale @ nie przychodzi, chłopak z siostrą dzwonią do mnie że tęsknią więc już zaczynam się denerwować:baffled:

fajna promocja:tak:
wyczytałam że juz od poniedziałku chcesz wrócić do pracy, ja też już na tyłku wysiedzieć nie mogę ale @ nie przychodzi, chłopak z siostrą dzwonią do mnie że tęsknią więc już zaczynam się denerwować:baffled:

Nie od poniedziałku tylko wtorku do poniedziałku mam jeszcze L4 ale idę już mam dość siedzenia w domu.
Nie dziwie się, że się denerwujesz ale w sumie to @ mogłabyś już mieć to już minał miesiąc od zabiegu nie?

Nie od poniedziałku tylko wtorku do poniedziałku mam jeszcze L4 ale idę już mam dość siedzenia w domu.
Nie dziwie się, że się denerwujesz ale w sumie to @ mogłabyś już mieć to już minał miesiąc od zabiegu nie?

Danulka ja nie miałam zabiegu a jutro minie miesiąc więc powinnam już dostać@ a tu nic:-(

Pa Kochana, miłego wieczorku:tak:

Hej Dziewczynki:-)!!!
a ja jestem dziś padnięta ... byłam w szkole miałam dwa egzaminy i pierwsze spotkanie z koleżanką po stracie mojego maluszka. Normalnie wszystko mnie boli:baffled:
A jak u Was dzionek?

reklama
ja zabieg mialam 12 lutego i tez jeszcze @ nie mam
ale mnie w szpitalu powiedzieli ze do 8 tygodni.... w poniedzialek ide do mojej ginki wiec wszystko sie wyjasni no i nareszcie dowiem sie jaki jest wynik badania genetycznego - testu podwójnego

Do góry