reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Wiemy co przechodzisz same to przechodzimy więc jak możemy coś podpowiedzieć to czemu nie mamy tego zrobić :-)
To prawda dziewczyny na tym forum są rewelacyjne ja dzisiaj miałam takiego doła a wystarczyło z nimi popisać i juz mam lepsze samopoczucie, pomogła też cała tabliczka czekolady
Kochana Marti myśle ze to nic nie zmieni bo ja juz w pierwszym cyklu (czyli teraz) po poronieniu 18 dnia miałam owulację popimo ze jeszcze troche plamiłam;-) ale zapytaj jeszcze ginekologa.
Ech już nie ma co się doszukiwać i nad sobą rozczulać, lekarz mi na pewno wszystko wyjaśni
Skoro nigdy wcześniej nie miałam takich kłopotów to na pewno teraz tak jest przez stres
Magdalena26
Rany ile godzin muszę uciekać.
Miłego dnia wszystkim życzę mimo nie sprzyjającej aury na dworze :-)
Papapa
Papapa Danulka
To prawda dziewczyny na tym forum są rewelacyjne ja dzisiaj miałam takiego doła a wystarczyło z nimi popisać i juz mam lepsze samopoczucie, pomogła też cała tabliczka czekolady
Dawaj gryza ;-) dobra uciekam bo się nie wyrobię. :-)
Rany ile godzin muszę uciekać.
Miłego dnia wszystkim życzę mimo nie sprzyjającej aury na dworze :-)
Papapa
PAPA kochana. Miłego popołudnia:*
Ps. W Kaliszu pogoda jest niezła
Magdalena26
Dawaj gryza ;-) dobra uciekam bo się nie wyrobię. :-)
nie mam;-) jest już w żołądku
Magdalena26
U nas w Łodzi jest pogoda butelkowa i do tego jest strasznie zimnoPAPA kochana. Miłego popołudnia:*
Ps. W Kaliszu pogoda jest niezła
Ja idę wieszać pranie bo mi w misce wyschnie
reklama
ktos chętny na karpatkę ??/ upieklam na wizytę tesiowej ale ona nie przyjechala... i zostalo mi cisato... moj M za słodyczami nie przepada... a ja calej wciągnac chyba nie dam rady
Pa Danulka :-)
Mniam karpatka:-)
Uwielbiam to ciasto! zwłaszcza kremmmmm mmmmmm pychaaaa:-)