reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
He,no chciałbym Was poczytać,ale litości,,nie milion stron:szok:
Więc pozdrawiam wszystkich i tyle:-p
Ola,fajniutki ten Twój synuś.A jaka to chusta?

Na 15 mam wizyte więc jak tylko wrócę to napiszę co jest przyczyną tych plamień.
A powiedzcie mi kochane czy przez te plamienia przesunie mi się wszystko i dopiero jak ustąpi to będę miała dni płodne?:zawstydzona/y:

Przepraszam za takie pytanie :zawstydzona/y:

Tego Ci nie powiem bo nie wiem jak będziesz u ginka spytaj na spokojnie o wszystko, on Ci wytłumaczy najlepiej co i jak :tak:

A tak w ogóle to nie sądziłam, że dostanę tu tyle zrozumienia i wparcia, dziękuję WAM WSZYSTKIM za to:*
Jestem tu zaledwie kilka dni a już czuję, że nie jestem z tym sama. Tzn.mam cudownego męża, rodziców ale oni tego tak nie rozumieją jak WY dziewczynki.

Kochana Marti myśle ze to nic nie zmieni bo ja juz w pierwszym cyklu (czyli teraz) po poronieniu 18 dnia miałam owulację popimo ze jeszcze troche plamiłam;-) ale zapytaj jeszcze ginekologa.

reklama
A tak w ogóle to nie sądziłam, że dostanę tu tyle zrozumienia i wparcia, dziękuję WAM WSZYSTKIM za to:*
Jestem tu zaledwie kilka dni a już czuję, że nie jestem z tym sama. Tzn.mam cudownego męża, rodziców ale oni tego tak nie rozumieją jak WY dziewczynki.

Wiemy co przechodzisz same to przechodzimy więc jak możemy coś podpowiedzieć to czemu nie mamy tego zrobić :-)

Do góry