reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,Uwaga,uwaga:
Byłam na pierwszym spacerze:szok::rofl2::-D
Chłopaki na rowerze,a ja się toczyłam od ławeczki,do ławeczki:zawstydzona/y: ale żyję.
No,powoli to chyba moge,co:confused::sorry2:

Gabi moim zdaniem możesz, jak doczekasz 37tc to ciaza donoszona a to juz za 5 dni wiec ruszaj na spacerki bo cię 42 tc zaskoczy w dwupaku :-)

ja tez obiadek zrobiony, makaron sie dogotowuje sos smakowicie pachnie....

Aga Irl....tu wklejam fotki jak wygladałam przed porodem Wiki -3 dni przed, jak widać w drzwiach sie mieściłam :-)... wiec może tak źle i tym razem nie skończę

Załączniki

• 3 dni przed porodem1.jpg
    3 dni przed porodem1.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 3 dni przed porodem-profil1.jpg
    3 dni przed porodem-profil1.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 45
reklama
ja tez tak mysle:)bardzo ladny brzuszek.....zreszta ona jest szczupla ....nie to co ja ech........ciekawe jaki moj bedzie.....niby nigdy za jakis specjalnie wielkie nie byl i mam nadzieje ze tym razem tez bedzie dobrze......zreszta i tak nie mam duzego a juz 5 miesiac

Do góry