reklama
oj Koti to zalezy od mojego endo gina musze hormonki wyregulowac i wtedy zobaczymy ja to bym chciala jak najszybciej ale pewnie jak juz da zielone swiatelko to bede przerazona
To pewnie tak jak ja jak pomyśle, że następnym razem może być tak samo ciarki mnie przechodzą :-(
kinguś
Nie poddam się
Dzięki kochane.
Na poprawę humoru zjem lody z brzoskwiniami i bitą śmietaną ;-);-)
Teraz uciekam poleżakować.
Całuje Was mocno moje dobre duszyczki :-):-)
Na poprawę humoru zjem lody z brzoskwiniami i bitą śmietaną ;-);-)
Teraz uciekam poleżakować.
Całuje Was mocno moje dobre duszyczki :-):-)
S
Sonita
Gość
Mirka gratulacje! Nareszcie :-):-)
Karola kuszące z tym Egiptem i staraniami, trochę wcześnie. Pewnie musiałabyś brać okropne piguły na podtrzymanie, ale ja osobiście bym zaufała intuicji i naturze, bo przecież 100% nie ma, że się uda zajść.
Danula zapalam
[*]
[*] dla Twojego teścia, rozumiem Cię doskonale, mój dziadek ma raka kości :-(
Pixella brzusio fajowy!
Kinguś będzie teraz dobrze czuję to
Pozdrawiam Was wszystkie w ten niedzielny dzionek.
I wracam do porządków, wiem, że w niedziele nie wypada, ale z teściową kupiłyśmy wczoraj nowy odkurzacz, normalny workowy, znowu Samsunga ale za to BIAŁY :-):-) Moc ssania 350
Ah poza tym pogoda w Gdyni taka jakiej nie lubię, szaro, mokro, sennie.
Karola kuszące z tym Egiptem i staraniami, trochę wcześnie. Pewnie musiałabyś brać okropne piguły na podtrzymanie, ale ja osobiście bym zaufała intuicji i naturze, bo przecież 100% nie ma, że się uda zajść.
Danula zapalam
[*]
[*] dla Twojego teścia, rozumiem Cię doskonale, mój dziadek ma raka kości :-(
Pixella brzusio fajowy!
Kinguś będzie teraz dobrze czuję to
Pozdrawiam Was wszystkie w ten niedzielny dzionek.
I wracam do porządków, wiem, że w niedziele nie wypada, ale z teściową kupiłyśmy wczoraj nowy odkurzacz, normalny workowy, znowu Samsunga ale za to BIAŁY :-):-) Moc ssania 350
Ah poza tym pogoda w Gdyni taka jakiej nie lubię, szaro, mokro, sennie.
Dziewczynki nie wolno nam tak mysleć. To w niczym nam nie pomoże, a funduje dodatkowy stres. Musimy jakos nauczyc sie odganiac takie zle mysli.
To nie takie proste niestety są dni, że wydaje się, że można świat zwojować a są dni jak dochodzą nowe dziewczyny, że wszystko zdaje się nie możliwe.
Alicja1985
Fanka BB :)
To nie takie proste niestety są dni, że wydaje się, że można świat zwojować a są dni jak dochodzą nowe dziewczyny, że wszystko zdaje się nie możliwe.
dokładnie ehhh to wszystko jest bardzo nie sprawiedliwe
:-(
ale trza wierzyć bo inaczej można zwarjować
a na dodatek jak pojawiają sie jakies watpliwości to Słodziutka:* jak dżin z butelki szybko sie pojawia i je rozwiewa
reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
hmmmm... odkurzacz jakies 10 lat temu moja mama tez kupila nowy odkurzacz no i byl jakis 1 dzien
bo chcialam zobaczyc czy psa wode tez wciagnie no i wciagnal ale caly silnik zalany
no i mama kupila drugi i wiecie co dobrze sie stało bo mam zabronione od tamtej pory odkurzania w domu
bo chcialam zobaczyc czy psa wode tez wciagnie no i wciagnal ale caly silnik zalany
no i mama kupila drugi i wiecie co dobrze sie stało bo mam zabronione od tamtej pory odkurzania w domu