reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj Koti to zalezy od mojego endo gina musze hormonki wyregulowac i wtedy zobaczymy ja to bym chciala jak najszybciej ale pewnie jak juz da zielone swiatelko to bede przerazona :D

To pewnie tak jak ja jak pomyśle, że następnym razem może być tak samo ciarki mnie przechodzą :-(

Dziewczynki nie wolno nam tak mysleć. To w niczym nam nie pomoże, a funduje dodatkowy stres. Musimy jakos nauczyc sie odganiac takie zle mysli.

Mirka gratulacje! Nareszcie :-):-)

Karola kuszące z tym Egiptem i staraniami, trochę wcześnie. Pewnie musiałabyś brać okropne piguły na podtrzymanie, ale ja osobiście bym zaufała intuicji i naturze, bo przecież 100% nie ma, że się uda zajść.

Danula zapalam
[*]
[*] dla Twojego teścia, rozumiem Cię doskonale, mój dziadek ma raka kości :-(

Pixella brzusio fajowy!

Kinguś będzie teraz dobrze czuję to :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie w ten niedzielny dzionek.
I wracam do porządków, wiem, że w niedziele nie wypada, ale z teściową kupiłyśmy wczoraj nowy odkurzacz, normalny workowy, znowu Samsunga :-D ale za to BIAŁY :-):-) Moc ssania 350 :rofl2:

Ah poza tym pogoda w Gdyni taka jakiej nie lubię, szaro, mokro, sennie.

cutebabypenguinsj.jpg

Dziewczynki nie wolno nam tak mysleć. To w niczym nam nie pomoże, a funduje dodatkowy stres. Musimy jakos nauczyc sie odganiac takie zle mysli.

To nie takie proste niestety są dni, że wydaje się, że można świat zwojować a są dni jak dochodzą nowe dziewczyny, że wszystko zdaje się nie możliwe.

Sonita przykro mi mam nadzieje, że z dziadkiem będzie dobrze. Uważaj na odkurzacz żeby czegoś co nie wolno nie wciągnął ;-)

To nie takie proste niestety są dni, że wydaje się, że można świat zwojować a są dni jak dochodzą nowe dziewczyny, że wszystko zdaje się nie możliwe.

dokładnie ehhh to wszystko jest bardzo nie sprawiedliwe
:-(

ale trza wierzyć bo inaczej można zwarjować
a na dodatek jak pojawiają sie jakies watpliwości to Słodziutka:* jak dżin z butelki szybko sie pojawia i je rozwiewa:rofl2:

reklama
hmmmm... odkurzacz jakies 10 lat temu moja mama tez kupila nowy odkurzacz no i byl jakis 1 dzien :-D
bo chcialam zobaczyc czy psa wode tez wciagnie no i wciagnal ale caly silnik zalany :-D
no i mama kupila drugi :-D i wiecie co dobrze sie stało bo mam zabronione od tamtej pory odkurzania w domu :-D

Do góry