reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
danula słodkich słow
Edyta ja chce foty i taki sam sufit a Dawid nie rozumie o co mi chodzi jak tlumacze :-(
Edyta ja chce foty i taki sam sufit a Dawid nie rozumie o co mi chodzi jak tlumacze :-(
slodziutka_e
Fanka BB :)
Pixelko (Aniu) kochana L4 to już wg mnie bardzo rozsądne rozwiązanie. Wypoczniesz, Wikuś będzie szczęśliwa.. Napewno nie będziesz żałować. A co do tych kilogramów.. Ehhh Ty następna laseczka jesteś.. że hoo hooo
Kasiu(Kasiek) i dobrze że też nie masz już morlanego kaca że poszłaś na L4!
Iza(carri) kuruj się kochana. Coś ostatnio choróbsko chcę Cie jakieś dorwać.. ale nie daj mu się!!!!
Anetko strój? Jak dla mnie sexi mini i kozaczki!Bezwarunkowo!
Edytko kochana musisz nauczyć się żyć z tym bólem bo jak pisałam już kochana ON niestety nigdy nas nie opuści... ale Ty musisz nauczyć się z nim funkcjonować. A pamiętać o Tobie zawsze pamiętamy.. a jeśli czujesz potrzebą odpoczynku od forum.. SAMA wiesz co jest dla Ciebie najlepsze. Ale my tutaj zawsze czekać będziemy.
Enka kochana już też zaczynałam się martwić o Ciebie. Ale jak pisałam Edytce Ty sama wiesz co dla Ciebie najlepsze! Całuje i pozdrawiam.
Allaa odpoczywaj ile wlezie a w piątek czekamy na zdjecie KUBUSIA! Jak nam macha albo jak pokazuje to co ma najcenniejsze
Iza(Ola) ehhhhh i jak tam sławna szyna
Kasiu(Kasiek) i dobrze że też nie masz już morlanego kaca że poszłaś na L4!
Iza(carri) kuruj się kochana. Coś ostatnio choróbsko chcę Cie jakieś dorwać.. ale nie daj mu się!!!!
Anetko strój? Jak dla mnie sexi mini i kozaczki!Bezwarunkowo!
Edytko kochana musisz nauczyć się żyć z tym bólem bo jak pisałam już kochana ON niestety nigdy nas nie opuści... ale Ty musisz nauczyć się z nim funkcjonować. A pamiętać o Tobie zawsze pamiętamy.. a jeśli czujesz potrzebą odpoczynku od forum.. SAMA wiesz co jest dla Ciebie najlepsze. Ale my tutaj zawsze czekać będziemy.
Enka kochana już też zaczynałam się martwić o Ciebie. Ale jak pisałam Edytce Ty sama wiesz co dla Ciebie najlepsze! Całuje i pozdrawiam.
Allaa odpoczywaj ile wlezie a w piątek czekamy na zdjecie KUBUSIA! Jak nam macha albo jak pokazuje to co ma najcenniejsze
Iza(Ola) ehhhhh i jak tam sławna szyna
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Dobranoc Danula:-)
slodziutka_e
Fanka BB :)
Danula dobranoc.
Zmykam narazie.. Powinnam być jeszcze na chwilunię później.
Paaa
Zmykam narazie.. Powinnam być jeszcze na chwilunię później.
Paaa
Magdalena26
ja niestety nie mam z nia milych wspomnień ;/ tez przyjmowala mnie na izbie przyjec i nie chciala przyjac tylko kazala przyjsc za 5 dni, gdyby nie Basiowa odesłalaby mnie z kwitkiem do domu :-(
Mnie przyjela ale tylko dlatego ze mialam skierowanie na zabieg na nastepny dzien, jednak nie wytrzymałam do zabiegu i poronilam samoistnie
Magdalena26
Uciekam, miłego wieczoru dziewczynki
Niusia wszystkiego naj naj naj a przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń.
Witam po małej przerwie i pozdrawiam wszystkie dziewczyny a zwłaszcza te, które zawitały dopiero na forum, dla waszych Aniołków (*). Mi ciągle ostatnio brakuje czasu na życie i przyjemności, bo praca. A jak nie praca to staram się nadrabiać zaległości z moimi słoneczkami (czyt. Julka i M.). Jak ktoś powie mi że nauczyciele mają dobrze bo pracują tak mało to "zamorduję" (ale poprzez łaskotki) - dla przykładu w poniedziałek widziałam moje maleństwo nieśpiące w ciągu dnia tylko pół godziny, bo praca i jeszcze Rada Pedagogiczna po niej - masakra. Przesyłam buziaczki dla wszystkich. Przepiękne brzuszki dziewczyny
Witam po małej przerwie i pozdrawiam wszystkie dziewczyny a zwłaszcza te, które zawitały dopiero na forum, dla waszych Aniołków (*). Mi ciągle ostatnio brakuje czasu na życie i przyjemności, bo praca. A jak nie praca to staram się nadrabiać zaległości z moimi słoneczkami (czyt. Julka i M.). Jak ktoś powie mi że nauczyciele mają dobrze bo pracują tak mało to "zamorduję" (ale poprzez łaskotki) - dla przykładu w poniedziałek widziałam moje maleństwo nieśpiące w ciągu dnia tylko pół godziny, bo praca i jeszcze Rada Pedagogiczna po niej - masakra. Przesyłam buziaczki dla wszystkich. Przepiękne brzuszki dziewczyny
Ostatnia edycja:
angelka123
i tylko nadzieja......
Uciekam, miłego wieczoru dziewczynki
Milej nocki ;-):-)
reklama
ja własnie zrobiłam sałatkę grecką mojemu M na jutro do pracy, boczek gotuje się w kuchni wydając niesamowite zapachy... zaraz robimy sobie hot-dogi na kolacje
A teraz M wyszedl z psiurem bo zaraz zaczyna sie mecz i koniecznie chce go oglądnąc
A mój papug siedzi mi na ramieniu i gada do ucha ... co za zakręcony dom :-);-)
A teraz M wyszedl z psiurem bo zaraz zaczyna sie mecz i koniecznie chce go oglądnąc
A mój papug siedzi mi na ramieniu i gada do ucha ... co za zakręcony dom :-);-)