reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję za odpowiedzi,troszkę sie uspokoiłam bo faktycznie stres mnie zżera,za kazdym razem kiedy poczuję,że coś "leci" biegnę do ubikacji to sprawdzić.Ale miałam robione już usg po zabiegu i jest ok.Chyba najlepiej będzie przestać się denerwowć i czekać.Pozdrawiam wszystkich:)

patrz suwaczek na dole ;-)
A to kochana wszystkiego naj naj czekaj niech znajdę jakieś cudowne życzenia :-)

Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć
i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać.
Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było.
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.
Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała,
nie będziesz wiedziała co tracisz...
Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca.

Sto lat :-)

Dziękuję za odpowiedzi,troszkę sie uspokoiłam bo faktycznie stres mnie zżera,za kazdym razem kiedy poczuję,że coś "leci" biegnę do ubikacji to sprawdzić.Ale miałam robione już usg po zabiegu i jest ok.Chyba najlepiej będzie przestać się denerwowć i czekać.Pozdrawiam wszystkich:)

Nie denerwuj się tylko poczekaj na wizytę nerwy nic nie pomogą a tylko mogą zaszkodzić. Nie długo masz wizytę więc wszystko się wyjaśni :-)

reklama
Niusi@ to Ty nic nie krzyczysz ???

Wszystkie najlepszego !!!! Zdrówka, pieniędzy, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym oraz spełnienia wszystkich marzeń !!!

cunao.gif
bukiecik.gif
happybirthday.gif
urodzinki.gif

Do góry