reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magdalena witaj mija dziś deszczowo i ponuro strasznie a wczoraj było tak pięknie...
Ale załatwiłam przynajmniej urząd skarbowy i przerejestrowanie samochodu i odbyło się to szybko i bez większych kolejek co wprawiło mnie w zaskoczenie ;-)

Właśnie nie za bardzo z tym lekarzem,bo jestem w Holandii a tutaj lekarze mają zupełnie inne podejście,ale i tak pójdę ale dopiero 19.03.tymczasem strasznie sie martwię tymi plamieniami:(

Ania idź jak najszybciej to może być ważne. Mi się wydaje, że nie powinnaś tak plamić, ale nie wiem bo nie miałam takich sytuacji.

witam ponownie

aniu przede wszystkim witam wśród aniołkowych mam i przytulam mocno moim zdaniem macica sie jeszcze oczyszcza kazdy organizm jest inny ja przez kolejne 2 cykle mialam dziwne @ ktore zaczynały sie od 2-3dniowych plamien i tak sie konczyły z czego wychodziło ze @ trwala nawet 8dni skontaktuj sie z lekarzem ale jesli nie masz takiej mozliwosci to poprostu postaraj sie nie denerwowac, a moze byc tez tak ze poprostu źle cie oczyscili i wtedy nie ma co lekcewazyc sprawy bo może dojsc do zakarzenia, jedynym wyjsciem w Twojej sytuacji jest chyba zrobic usg przynajmniej byloby widac co tam sie dzieje

reklama
ja tez dosyc długo plamiłam pomimo ze nie mialam zabiegu bo az 15 dni i nadal od czasu do czasu troche plamie, ale lekarz mi powiedział ze tak moze byc do pierwszej @, a potem jak dalej bede ploamic to czeka mnie zabieg bo widocznie cos jest nie tak, wiec w twoim przypadku wizyta jest konieczna

Do góry